Taky vás sejří telefony s obr displayem?

Bla

Taky vás sejří telefony s obr displayem?
« kdy: 14. 12. 2014, 13:11:37 »
Hele, měl jsem telefon, malé Včko:
http://www.mobilmania.cz/clanky/motorola-razr-v3-absolutni-vrchol-luxusu-velky-test/sc-3-a-1108204/default.aspx
Do kapsy ideální!

Potom Samsung S5600 Preston s Internetem a už ten mi připadal velkej se svým 2.8" displayem.
http://www.gsmarena.com/samsung_s5600_preston-2738.php
Od té doby různě střídám telefony, ale všechno to jsou zasraný velký křápy!

Dnešní standard je 5" display!
Mluvil jsem o tom s přáteli a jejich argumenty pro obhájení 5" displaye jsou: "Krásně se s tím sere, kdy seru, čtu si!" nebo "Ale vždyť to tak dělají všichni!", "Velký display je moderní!"

No do prdeIe!
Já dlouho neseru a na všechny se můžu vysrat!
Chci telefon, který mě nebude v kapse obtěžovat a zároveň to nebude nějaká sociálka!
Očekává se ode mne, že budu mít moderní telefon a budu nějak reprezentovat, což s najakým Aligátorem budu asi jen těžko.
http://www.alza.cz/aligator/v2288.htm

Když chci chytrý telefon s Androidem nebo Widlema, aby byl super malý, display do 3", nepřekážel, neprasklo na něm sklo po desátém pádu, tak mám asi smůlu.

A já se ptám, jestli jsem magor já, že chci malý telefon, ze kterého půjde příjemně volat, smskovat, fotit a kontrolovat e-maily, nebo se všichni posrali v kině a ty telefony s 5" displayem jsou jen pro školní zmrdy, kteří si chtějí brouzdat i o hodině a na normální lidi se sere.

zander

Re:Taky vás sejří telefony s obr displayem?
« Odpověď #1 kdy: 14. 12. 2014, 13:30:38 »
Na Vaší otázku v posledním odstavci..... Ano, máte pravdu  ;D

none_

« Odpověď #2 kdy: 14. 12. 2014, 13:38:17 »
Pokud najdes nejakou alternativu, tak mi dej vedet...:D Vse, co je vetsi nez 4'' je podle me zlo...

« Odpověď #3 kdy: 14. 12. 2014, 13:57:26 »
...
Dnešní standard je 5" display!

Říká KDO?

Mám vychytralý foun s 4,3" displejem a to je maximum, co jsem byl ochoten nosit (resp. co se dá ještě nosit) v kapse.
Ta velká pádla už počítají s tím, že budeš nosit i odpovídající hustokrutopřísné frikulínské oblečení
http://monterky-s-laclem.eod.cz/ k tomu určené.

Číst se na tom dá (ideál na cestu šalinou/vlakem/ponorkou, čekárnu u veterináře/gynekologa/kartářky/...).
Samo, knížka to není, ale těch knížek se do toho narve víc najednou.
A musí se to brát jako jedna z příjemných fíčur Bellova přístroje navíc.

A já se ptám, jestli jsem magor já, že chci malý telefon, ...

Odpověď zní:
ano, jsi magor.
Ale Tvůj současný problém s telefónem s tím nemá co dělat ...
 ;)

Trident

« Odpověď #4 kdy: 14. 12. 2014, 14:11:06 »
1. Kdyz nastoupili umolousani nagelovani agilni cloudovi smartphounovi pozeri, tak jsem mel rad svuj mobil s vysuvnou klavesnici ktery se krasne jeste vesel do kapsy a mel android.

2. Mobil odesel do vecnych lovist - display krachnul, elektronika propocena a zoxidovana potem pri behani, protoze i zde se projevila nagelovana spotrebani vlna a mechanicky nebyl nic moc. Je zajimave ze kovovy vysuvny mechanismus klavesnice ale prezil vse

3. Neni normalni telefon ktery by se vesel do kapsy a mel qwerty klavesnici. Dostal jsem tu obrovitou kravinu od segry. Prakticky se vubec na tom neda psat. Vyrizovat email kde clovek musi formulovat slozitejsi myslenku je jako prihlaseni se do sekty flagelantu.

4. Nejen ze je to velke. Ona i ergonomie ovladani smatlatukem je naprosto nanic. GUI prvky nejsou dostatecne velke. Pouziti jako mp3 prehravac tragicke. Je to velke, moc to nevydrzi a jeste nez to hodis do kapsy tak parkrat presmatnes pisnicku nebo playlist nez tomu zamknes display.

5. Dodavane baterie jsou mizerne. Je nutne si koupit battery expander aby to neco vydrzelo. Pak se ale hmotnost uz blizi nokia 9000 communicatoru. Na tom se dalo ale psat

6. Ovladani i v jemnych rukavicich prakticky nemozne. Urcite by mi vyhovovala klavesnice se zakladnimi funkcemi nebo kurzorovymi klavesami. Na vic advanced touch ovladani bych si je sundal.

7. Odolnost proti rozbiti skla je stale mizerna. Normalne bych ke kazdemu mobilu daval 1 navic. Pri te hromadne vyrobe je to jako nic. Ale dodelavat male varky je potom strasne drahe. A kvuli buzinessu se proste univerzalni rady touch skel nedelaji ze.

roman_swe

« Odpověď #5 kdy: 14. 12. 2014, 14:11:42 »
Také nevím, co pořídím po Nokii 700. Velikost: 110 x 50 x 9,7 mm, Hmotnost s baterií: 96 g (mé vážení se SIM + microSDHC 32GB: 94,3g), Objem: 50 cm3). Tak malého a stejně použitelného tuším že nic :-( .

Nox

« Odpověď #6 kdy: 14. 12. 2014, 14:12:08 »
Me osobne ani tak nestve "tabletizace" smartphonu, jako nemoznost vyberu podle vlastnich potreb. Dneska jsou vsechno placky bez klavesnice, kdo potrebuje telefon na volani (ciselna klavesnice) nebo na psani (QWERTY) klavesnice, tak ma smulu. Bud si musi koupit mobil pro duchodce, lovit po bazarech, nebo shanet raritni telefony, o kterych temer nikdo nevi. Cili realna moznost vyberu temer nulova.

Krysa1

« Odpověď #7 kdy: 14. 12. 2014, 14:15:28 »
Tvoje rozhořčení plně sdílím, magor nemagor. Osobně jsem celkem spokojený s tímto:

http://www.czc.cz/ruggear-rg-500-cerna-zluta/155532/produkt

existují i další podobné, jen je potřeba pohledat a občas je problém že nejsou na skladě a pod.

Lemming

« Odpověď #8 kdy: 14. 12. 2014, 14:16:49 »
Jsi magor. Protože pidi displej a pohodlné čtení mailů a focení (nemluvě o brouzdání) nejdou moc dohromady.

Já mám Galaxy Note II, ten je velikostně už docela použitelný. Do taštičky přes rameno se vejde v pohodě, i v kapse u kalhot se dá nosit, ale moc pohodlné to není, to je pravda.

« Odpověď #9 kdy: 14. 12. 2014, 14:18:02 »
Tvoje rozhořčení plně sdílím, magor nemagor. Osobně jsem celkem spokojený s tímto:

http://www.czc.cz/ruggear-rg-500-cerna-zluta/155532/produkt

existují i další podobné, jen je potřeba pohledat a občas je problém že nejsou na skladě a pod.

Kruci, asi jsem už starej a blbej, já z původního příspěvku nepochopil, že autor chce šnorchlovat v Mariánském příkopě ...

« Odpověď #11 kdy: 14. 12. 2014, 14:28:42 »

hcu

« Odpověď #12 kdy: 14. 12. 2014, 14:41:03 »
A na cem jako rysujes cary koksu kdyz cekas az se ti zkompiluje kernel chytraku?? Drsnaci telefonujou tabletem!

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #13 kdy: 14. 12. 2014, 14:41:30 »
Nesmite na vsem videt jen negativa. Treba kdybyste mel leteckou havarii v mori a prezil to, tak aspon na tom provizornim voru z mrtvol, polstaru ze sdacek a nafukovacich vest a tkanicek z bot, budete mit cim padlovat. Proto si kupte phablet, ten je na to nejlepsi.

Trident

« Odpověď #14 kdy: 14. 12. 2014, 14:51:34 »
Kruci, asi jsem už starej a blbej, já z původního příspěvku nepochopil, že autor chce šnorchlovat v Mariánském příkopě ...
2m po dobu 30 minut je outdoor standard pro odolne pristroje.  Idealni je pokud to plave jako plovak na hladine. Pokud ne, tak i 50M hodinky maji lepsi odolnost.

Snorchlovat bych s tim fakt nesel. Tim spis do more kde je ti to k cemu? To jako chces pouzivat kapacitni touch pod hladinou? Myslis ze ti to tam jako chyti signal nebo co? Ci sverit tomu dekompresni zastavky? Nechtej mi namluvit ze budes fotit.
Vzdyt i levny rugged fotaky maji vodotesnost do 15m coz v pohode staci na rekreacni potapeni. Ale mozna bych vzal argument ze tenhle mobil by sel vyuzit jako pomocne padlo:) Mozna po pripojeni moturku pres otg bys vyrobil i skutr vid:)