Taky vás sejří telefony s obr displayem?

NA

Re:Taky vás sejří telefony s obr displayem?
« Odpověď #30 kdy: 14. 12. 2014, 20:08:13 »
"2m po dobu 30 minut je outdoor standard pro odolne pristroje. "
Vezměme přístroj zahřátý z pláže a potopený do vody. Případně z lehátka do bazénu. Vzniklý podtlak nacucne vodu i do těch odolných. Podobné to je, když ti mobil letí ze rří metrů, nebo s ním spadneš do potoka) Dám proto přednost obalu/pouzdru.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 14. 12. 2014, 20:22:58 »
Btw, Motorola Razr, která je ideální do kapsy má rozměry 98 x 53mm, kdežto Samsung se svými 102mm už je příliš velký?
A o přehršle obyčejných telefonů, které maily zkontrolovat umí ani nemluvím.

Srovnavate nesrovnatelne. Ta Motorola byla zaklapavaci, takze ve skutecnosti o dost vetsi. Navic mela opravovou klavesnici a kdyz se zaklapla, byl display chraneny. Sam mam malou zaklapavaci Nokii a nemenil bych a doufam, ze jeste vydrzi, protoze tyhle fouby se uz skoro nedaji sehnat. Barva zvenku he uz prakticky ohoblovana, takze si zkuste predstavit, jak by vypadal display, kdyby byl vystaven stejnym podminkam.  Tyhle founy byly uplne nejlepsi, bohuzel dobra myslenka musi ustoupit modnim novinkam veliksti Rudeho prava, ktere clovek musi nosit v batohu, aby se jim neco nestalo, navic se jinam nevejdou.

Michal Lenc

« Odpověď #32 kdy: 14. 12. 2014, 21:54:45 »
Heuréka udává, že je v prodeji ještě 14 druhů véček. V čem konkrétně je problém si jedno koupit? Je tam mimo jiné i Vámi preferovaná Motorola. Co se týče ošoupávání, telefonu existují jak kryty typu kniha, tak fólie na displej (ale já nejsem příznivcem ani jednoho)

Samozřejmě já bych taky chtěl, malý sedan nebo pick-up co váží pod tunu a má  motor s výkonem 100kw. Myslím, že se dělaly a kdybych ho jó chtěl tak bych jej nějakým způsobem získal. Nebo mi vadí, že se už nedělají nové notebooky s rozlišením displeje 16:10, ale holt až budu upgradovat notebook tak se s tím nějak poperu, i kdybych si měl koupit macbook.

Takže, v čem přesně je problém? Vy totiž narozdíl ode mně si můžete požadovaný telefon koupit já ne.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #33 kdy: 14. 12. 2014, 22:00:09 »
Co se týče ošoupávání, telefonu existují jak kryty typu kniha, ...

To, ze to zaklapnu do knihy, jeste neznamena, ze se to vejde lepe do kapsy. Padlo je padlo a to i v knize.

« Odpověď #34 kdy: 14. 12. 2014, 22:02:27 »
Dědku, bohužel musíš jít s dobou a nebo vzít sos aligátora a nadávat mladejm kteří zjevně velké lcd preferují. Osobně bych šel do levného tel s klávesnicí kolem 1k a nebo do smrtfounu s lcd do 5p a cenovkou kolem 5k. Na co moderní telefon s 3p lcd?

Bla

« Odpověď #35 kdy: 14. 12. 2014, 23:58:44 »
Odpověď zní:
ano, jsi magor.
Ale Tvůj současný problém s telefónem s tím nemá co dělat ...
 ;)

Týý šmejde  ;D ;D

Pavel Tisnovsky

« Odpověď #36 kdy: 15. 12. 2014, 00:02:01 »

Chci telefon, který mě nebude v kapse obtěžovat a zároveň to nebude nějaká sociálka!
Očekává se ode mne, že budu mít moderní telefon a budu nějak reprezentovat, což s najakým Aligátorem budu asi jen těžko.

A co tahle zkusit nějakej outdoorovej model, třeba i s klávesnicí? Podle mě to vyvolá větší zájem než nějaký zamatlaný ohýbátko a i ten zmiňovaný Aligátor dělá R10. Až mi odejde moje noname dumb Nokia (noname proto, že výrobce už ani nikam nenalepil číslo modelu, asi se v tom sami nevyznali :-), tak nějakej levnější outdoor s klávesnicí svoji práci udělá :-)

Muhehe

« Odpověď #37 kdy: 15. 12. 2014, 00:23:37 »
maly displeje nebrat. vyhoda telefonu s poradnym displayem spociva hlavne pri nahodnem seznamovani. s displeyem mensim nez 6" si koledujes o to, ze se ti potencialni znamost vysmeje, ze to je mikropero. a historickych 2,5" to je snad tak leda jak novorozene.

« Odpověď #38 kdy: 15. 12. 2014, 00:47:51 »
Muhehe: Z takovýchto pubošských názorů/let jsem již zaplaťpánbůh odrostl.

« Odpověď #39 kdy: 15. 12. 2014, 12:35:29 »
Odpověď zní:
ano, jsi magor.
Ale Tvůj současný problém s telefónem s tím nemá co dělat ...
 ;)

Týý šmejde  ;D ;D

;D
You're welcome!

Muhehe

« Odpověď #40 kdy: 15. 12. 2014, 12:53:29 »
Muhehe: Z takovýchto pubošských názorů/let jsem již zaplaťpánbůh odrostl.
Od kdy má rozměr fotky nebo videa názor.

M.

« Odpověď #41 kdy: 15. 12. 2014, 14:17:36 »
Me osobne ani tak nestve "tabletizace" smartphonu, jako nemoznost vyberu podle vlastnich potreb. Dneska jsou vsechno placky bez klavesnice, kdo potrebuje telefon na volani (ciselna klavesnice) nebo na psani (QWERTY) klavesnice, tak ma smulu. Bud si musi koupit mobil pro duchodce, lovit po bazarech, nebo shanet raritni telefony, o kterych temer nikdo nevi. Cili realna moznost vyberu temer nulova.

Pokud QWERTY, co něco y produkce Blackberry? Ať už Q10 nebo Classic, co jde teď do prodeje (má i ovládání přes trackpad), pokud potřebuji větší displej, tak Passport. Běhají na otm i apky pro Android. Příští rok bude i vysouvák.

Nox

« Odpověď #42 kdy: 15. 12. 2014, 15:23:39 »
Zrovna dnes se mi ozval znamy, ze si poridil Blackberry Q5. Mobil fajn, OS vynikajici, ovsem kamen urazu jsou aplikace. Nativnich je minimum a Androidi startuji 10 vterin, cili je to pomale a nepouzitelne. Byt v tom cisty Android, bylo by to neco, takhle bohuzel.

zkušený zahradník

« Odpověď #43 kdy: 15. 12. 2014, 15:29:39 »
OP: ano a vůbec, dotykové rozhraní, věčně nefunkční, nepřesné, vrátil jsem se ke klasické klávesnici, i když má dotykový telefon zesílenou konstrukci, dotykové ovládání má stále své obrovské mouchy, často jsem v terénu, ruce od hlíny, prší, sněží, spěchám, telefon spadne do kaluže, do záchodu, přejedu ho autem, chci vytočit sestru Máňu, místo toho provádí telefon platbu převodem do zahraničí, zapínám kontakty, spouští se kalkulačka, zapínám kalkulačku, telefon se vypíná, a tak dál podobně, už jedině klávesnice.

M.

« Odpověď #44 kdy: 15. 12. 2014, 15:57:43 »
Zrovna dnes se mi ozval znamy, ze si poridil Blackberry Q5. Mobil fajn, OS vynikajici, ovsem kamen urazu jsou aplikace. Nativnich je minimum a Androidi startuji 10 vterin, cili je to pomale a nepouzitelne. Byt v tom cisty Android, bylo by to neco, takhle bohuzel.

Tak ať si tma narve OS 10.3 a zkusí. Chválí zrychlení. Nebo počka do ledna, kdy mu update dojde do mobilu sám.
Pravda je, že pouštím asi 3 aplikace Androidí a telefon/aplikace nevypínám, takže jednou za 3 měsíce mi ten start nevadí.