Promiň, ale působíš jako učebnicový proruský propagandista.
Promiň, ale působíš jako učebnicový proamerický propagandista.
Samozřejmě že když dojdou argumenty, tak vždy přijde vhod osobní útok,
Osobní útok by bylo, kdybych napsal, že jsi Putinův nácek a příslušník ruské páté kolony v Česku.
Já jsem nenapsal kdo a co jsi, protože to nevím. Napsal jsem, že
působíš jako propagandista. A to je fakt:
Když přijíždí z východu kolona těžké techniky do Doněcku, tak ti chybí důkazy, že ty tanky přijely z Ruska.
Na druhou stranu určitě víš, že ponorku si Švédové vymysleli: a na to důkaz najednou nepotřebuješ.
Víš, že ty děti "s potěšením" zavraždily proukrajinské síly, a ne proruské síly. Na to taky důkazy nepotřebuješ...
A každý, kdo s tebou tvůj postoj nesdílí, působí jako "americký propagandista". Co jsem napsal proamerického?

"Jednou se takhle na ukrajinském náměstí Nezávislosti shromáždili... Velvyslanci USA, Francie ... český senátor Jaromír Štětina...
...a obvinili Rusko z vměšování do vnitřních záležitostí Ukrajiny."
Přijel Štětina v čele tankové divize a připojil Zakarpatskou Ukrajinu k Česku?
O imperiálních choutkách Ruska by se dalo diskutovat dlouho, lze začít srovnáním kolik tisíc základen mají po celém světě USA
Budují snad USA své základny na ruském území a bez ruského souhlasu? Anektují USA části Ruska, aby tam mohly mít své základny?
Tak jako to dělá Rusko v Gruzii a na Ukrajině?
Až začnou USA anektovat části Kanady a Mexika, a Rusko vrátí Krym Ukrajině, tak je možné, že se situace obrátí: ty státy, které se teď cítí bezpečněji s americkými základnami nebo mají strach z Ruska, začnou američanům vypovídat smlouvy a zvát místo nich rusy. Pak to bude Rusko, kdo bude mít tisíce základen po celém světě.
kolik tisíc základen mají po celém světě a kolem ruských hranic USA,
Právě že kolem ruských hranic americké základny nejsou, ačkoli by si to státy jako Gruzie nebo Ukrajina přály, protože mají strach z ruské invaze.