Pročítám diskusi a nestačím se divit. Jsem člen Arboletu a prozatím jsem sem žádný příspěvek nenapsal. Pracuji s vedením Arboletu na projektech daleko přesahujícich stránku či peneženku Arboletu. Děláme služby pro bitcoinovou komunitu ne jen v Čechách. Neřěšíme, zda nás ta či ona větev BTC příznivců má rada či ne.
Jako příklad - příští týden bude spuštěna úvodní verze BTC směnárny s podmínkami, jaké v ČR zatím nikdo neviděl. Jsou v tom týdny práce. Zatím bez honoráře, pouze s investicemi. Směnárna bude pro všechny, ne jen pro Arbolet. Postupně budou jazykové mutace, další kryptoměny. Tohle vedení Arboletu zaměstnává už delší dobu. Je to však jen jeden z projektů. Dělal by tohle podvodník?
Chcete důkaz?
www.SmenarnaBTC.cz - zatím v testovacím provozu.
Nejvíce mě zaráží, že se tahle diskuse vůbec rozjela. Je tu skupina spokojených příznivců Arboletu se zkušenostmi i uspořádanými myšlenkami a názory. Proti nim stojí odpůrci. Trochu však nechápu o co jim jde.
Nelíbí se Vám Arbolet? Tak ho ignoujete stejně, jako s v obchodě nekpoupíte košili co se Vám nelíbí.
Chcete Arbolet opravit? Prosím. Zapojte se do projektů, pracuje dnem i nocí a nelitujte weekendů. Až se Vám povede vymyslet, prosadit a spustit jediný projekt, postavte si ho k obrazu svému a měňte tak Arbolet.
Chcete Arbolet zničit? Tak do toho! Najděte porušení zákona, najděte trestnou činost, najděte cokliv postihnutelného zákonem. Předejte to policii nebo soudu a buďte stranou sporu.
Chcete pouze pomlouvat bez identity a bez odpovědnosti? Nedivte se, že se příznivci Arboletu budou bránit. Proti pomluvě to totiž jinak nejde.
Dodejte argumenty, zkušenosti, fakta. A také identitu. Já tu svou bez potíží zveřejním a setkám se s každým, kdo projeví zájem.
Dáme si debatu z očí do očí? Napište mi na
wizard@volny.cz a můžeme i veřejně sdílet přenos.
Nemáte na to koule? Tak se zklidněte a získávejte životní energii z přírody a vlastních úspěchů, a neupírujte na jiných.
Přečtěte si tento přípěvek znova a zmyslete se. Nebo ještě jednou.
Začíná svítat? Tak hurá, jen tak dále.
ARBXXXX