A proč bych vám to měl říkat, známe se snad?
Čtení PDFek? A co je na tom špatného? Napřed všichni chtěj důkaz, prej že vlastní zkušenosti nejsou důkaz. A když ho dostanou, tvářej se kysele a odmítaj ho akceptovat.
Mohl byste nám to říci proto, abychom mohli pochopit, co se pokoušíte sdělit. Na jednu stranu se totiž tváříte jako zkušený programátor. Na druhou stranu nechápete jeden z elementárních základů výrokové logiky, totiž že tvrzení s velkým kvantifikátorem (všeobecné tvrzení, "pro všechna x platí y"), nelze dokázat příkladem jedné věci x, pro kterou platí y. Přitom už jste na tuhle vaši chybu byl upozorněn různými lidmi asi desetkrát. A vy přijdete po jedenácté, a zase přijdete s příkladem jedné věci, pro kterou vaše tvrzení platí. A strašně se divíte, že jej nikdo nechce akceptovat jako důkaz toho vašeho všeobecného tvrzení.
Pokusím se vám to vysvětlit ještě jednou, naposledy. Zkusím to na něčem úplně jiném, než IT - třeba v jiné oblasti nebudete mít tolik předsudků. Představte si tedy, že tvrdíte "všechny ovce jsou černé". Abyste tohle tvrzení dokázal, nestačí ukázat obrázek jedné černé ovce. Nestačí ukázat ani obrázek jiné černé ovce. Nestačí dokonce ani odkázat na PDF, ve kterém lidé asi z Googlu popisují, že viděli jednu černou ovci. Pořád je totiž možné, že vedle těch vašich tří černých ovcí někde na světě existuje i bílá ovce, nebo dokonce celá stáda bílých ovcí. I jediná bílá ovce přitom stačí, aby vaše tvrzení, že všechny ovce jsou černé, bylo nepravdivé.
Mohu vás ubezpečit, že ovládání elementárních základů výrokové logiky není výsadou javistů, umí to i spousta jiných lidí, dokonce by to měly umět děti na základní škole. Pokud vám zkracuje život to, že po vás ostatní chtějí, abyste svá tvrzení nějak doložil, mám pro vás jednoduché řešení: tvrďte pouze takové věci, které jste schopen i při svých znalostech výrokové logiky doložit.
hejtujete vsetko, co nie je c++, pricom nic ine ste nevideli
Já mám dost silné pochybnosti i o znalostech toho C++. Když se ve vedlejší diskusi objevil velmi neefektivní kód na násobení matic, měl být RAII - podle toho, jak se tady snaží sám sebe prezentovat - kdo proti tomu kódu vystartuje, protože procesorová cache, a kód přepíše. RAII si toho kódu ale vůbec nevšímal, a místo něj to opravovali javisti.