Dobrý den,
já osobně bych z toho CZC vynechal, jsou to jen prodejci, kteří vyřizují reklamaci. Ani vinu bych nesváděl přímo na ně. Vyžádal bych si pouze dokumentaci, který z autorizovaných servisů reklamaci vyřizoval, pak bych se spojil též s českým zastoupením Lenovo a upozornil je na jednání autorizovaného servisu (nejednou už s ním měli problém, nikoliv však u řady thinkpad, s tou se zachází úplně jinak). I jeden kus může mít vady, které ostatní nemají, takže vymlouvat se na neprokázanou vadu u jiných strojů je nesmysl. Nicméně mám s Lenovem tu zkušenost, že reklamace se táhne až tři čtvrtě roku, jak se stroj posílá pořád sem a tam. Nakonec však člověk docílí svého, ovšem za tu dobu dojde až na vyhrožování. Když jsem řešil něco podobného z ne ThinkPadovým strojem, zastoupení Lenova ČR mi napsalo, že zvažují změnu autorizovaného servisu, jelikož s ním oni sami nejsou spokojeni. Ale jestli na to došlo, či nikoliv, to už netuším. Pokud to budete řešit s CZC, tak věřte, že jediné, čeho docílíte je prodloužení všech čekacích lhůt.