Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++

buri

Re:Tak jsem si to prepsal z Javy do Qt/C++
« Odpověď #15 kdy: 05. 01. 2015, 22:39:35 »
Čestné prehlásenie
Dolupodpísaná Sofia Múdra narodená 13. I. 1986 čestne prehlasujem, že som bakalársku prácu s názvom ........................................ vypracovala sama za použitia uvedenej literatúry.

............................................                                  ......................................................
                       dátum                                                                                       podpis

Ci to v semestralke nemusi byt ?

Trollik

« Odpověď #16 kdy: 05. 01. 2015, 22:41:22 »
Jezis, no a co?  Jestli potrebuje pro uskutecneni svych planu titul z informatiky, tak at ho klidne ziska podvodem. Pokud chce byt jen radovym delnikem, pak okrada sam sebe o znalosti a dovednosti a v budoucnu spravedlnost prijde sama. Proc by mel ztracet cas necim, co do jeho planu nezapada?

semestralka

« Odpověď #17 kdy: 05. 01. 2015, 22:45:42 »
Vidíte, zase to mažou. Je to podle vás snad fér?  >:(

Ano, vzhledem k tomu, že se pokoušíš o podvod, je to naprosto fér.
To není žádný podvod, svoje peníze za odvedenou práci dostanete.
Pošli mi na mail číslo účtu a já ti tam nechám zítra poslat kilo ať vidíš že nikdo nepřijde zkrátka  ;)

Podvod to je, protoze to budes vydavat za vlastni praci. Nebo snad pod tim nechas podepsaneho puvodniho autora, kdyz to budes odevzdavat? ::)
Já samozřejmně hledám někoho, kdo mě bude doučovat ;)
Podrobnosti mailem

Jezis, no a co?  Jestli potrebuje pro uskutecneni svych planu titul z informatiky, tak at ho klidne ziska podvodem. Pokud chce byt jen radovym delnikem, pak okrada sam sebe o znalosti a dovednosti a v budoucnu spravedlnost prijde sama. Proc by mel ztracet cas necim, co do jeho planu nezapada?
Za kolik bys do toho šel?  8)

semestralka

« Odpověď #18 kdy: 05. 01. 2015, 22:48:57 »
Čestné prehlásenie
Dolupodpísaná Sofia Múdra narodená 13. I. 1986 čestne prehlasujem, že som bakalársku prácu s názvom ........................................ vypracovala sama za použitia uvedenej literatúry.

............................................                                  ......................................................
                       dátum                                                                                       podpis

Ci to v semestralke nemusi byt ?
Nemusí  8)
Je to jenom takový jeden drobný skript v céčku, sačí aby to prošlo nějakým systémem a hotovo  ;)

« Odpověď #19 kdy: 05. 01. 2015, 23:03:05 »
Přesto je to podvod, který porušuje pravidla školy (možná přeneseně i zákon?), pravidla fóra a sem nepatří. Konej podle svého svědomí, ale nekonej na tomto fóru. Přestaň tím zaplevelovat fórum a nesouvisející témata.

Radovan.

« Odpověď #20 kdy: 05. 01. 2015, 23:08:15 »
Navíc to celé řešíme anonymě, takže o nic vlastně nejde. Nikdo se nikdy nedozví, kde studuju  8)

Fakt ne? Mě stačilo pár minut na Google a mám to zadání stažené, jen si vzpomeň co jsi kde na kterých webech všechno psal... A když to zvládnu najít já, klidně to zvládne i někdo z tvojí školy!

Ale zadání je to pěkné, jednosměrný zřetězený cyklický lineární seznam, modul SpravaVlaku, knihovna STL, prostě úkol pro člověka který má ukázat co se za první rok školy naučil. Přijdou mnohem těžší věci ;-)

« Odpověď #21 kdy: 05. 01. 2015, 23:10:49 »
Kdyby to věděl táta, tak vás zničí  8)

ttps://www.youtube.com/watch?v=ilfgwD_dMKg
Bible Kralická, přísloví 26

3 Bič na koně, uzda na osla, a kyj na hřbet blázna.
7 Jakož nejednostejní jsou hnátové kulhavého, tak řeč v ústech bláznů.
14 Dvéře se obracejí na stežejích svých, a lenoch na lůži svém.
27 Kdo jámu kopá, do ní upadá, a kdo valí kámen, na něj se obrací.

Krleš!

semestralka

« Odpověď #22 kdy: 05. 01. 2015, 23:20:28 »
Přesto je to podvod, který porušuje pravidla školy (možná přeneseně i zákon?), pravidla fóra a sem nepatří. Konej podle svého svědomí, ale nekonej na tomto fóru. Přestaň tím zaplevelovat fórum a nesouvisející témata.

Podívejte se, odemkněte to moje původní vlákno co tady bylo a já se tam přesunu a dopním svoje prohlášení. Žádné pravidla školi neporušuji, jenom hledám někoho na doučování, to je celé. Doufám že jste rozumný člověk a chápete čím si procházím, mnoho času nezbývá a my rychle potřebujeme někoho najít. Zobrazuje se mi tady pořád taková žlutá lišta že reklamy jsou jediný zdroj vašich přijmů, třeba by se s tím taky dlao něco udělat  ;)

Navíc to celé řešíme anonymě, takže o nic vlastně nejde. Nikdo se nikdy nedozví, kde studuju  8)

Fakt ne? Mě stačilo pár minut na Google a mám to zadání stažené, jen si vzpomeň co jsi kde na kterých webech všechno psal... A když to zvládnu najít já, klidně to zvládne i někdo z tvojí školy!

Ale zadání je to pěkné, jednosměrný zřetězený cyklický lineární seznam, modul SpravaVlaku, knihovna STL, prostě úkol pro člověka který má ukázat co se za první rok školy naučil. Přijdou mnohem těžší věci ;-)
Nevím, o čem to tu píšete, já jenom hledám někoho na doučování  8)

« Odpověď #23 kdy: 05. 01. 2015, 23:25:17 »
To je lež – „privydelat vypracovanim programu v c++“ není doučování. Rozumný jsem, proto tu takové věci podporovat nebudu. Polož konkrétní dotaz týkající se konkrétního problému a nechej si veřejně poradit. Takhle funguje tohle fórum.

Radovan.

« Odpověď #24 kdy: 05. 01. 2015, 23:27:30 »
Nevím, o čem to tu píšete, já jenom hledám někoho na doučování  8)
Jak říkám, pár minut hledání, a vidím tady na rootu dvakrát, dál pc-help.cz, inetwork.cz, programujte.com, ona je sice většina z toho už smazaná, jenže google má archiv a spousta věcí se dá dohledat zpětně, včetně odkazů na úložiště jako je tinyupload.com :P

semestralka

« Odpověď #25 kdy: 05. 01. 2015, 23:42:17 »
To je lež – „privydelat vypracovanim programu v c++“ není doučování. Rozumný jsem, proto tu takové věci podporovat nebudu. Polož konkrétní dotaz týkající se konkrétního problému a nechej si veřejně poradit. Takhle funguje tohle fórum.

Tam jsem napsal tohle:

zdravim, pokud by si nekdo chtel privydelat vypracovanim programu v c++ na urovni druheho semestru vysoke skoly, tak mi odpovezte na email Pokouším se o podvod, smažte mě! a ja vam zaslu zadani, kde muzete posoudit jak moc to je slozite pro vas vypracovat. termin je pouze uz par dnu.na penezich se urcite dohodneme

Nikde tam nepíšu že za vypracování semestrálky dostanou peníze nebo hlavně že ten program který mají vypracovat je ta semestrálka, řekněme že bych chtěl vypracovat podobný  a z něj se učit 8)
Řekl bych že se až moc řídíte tím co si sám domýšlíte. Nečekal bych že na fóru o svobodném softwaru bude tolik cenzury  :-\

Vertex

« Odpověď #26 kdy: 05. 01. 2015, 23:59:52 »

Tam jsem napsal tohle:

zdravim, pokud by si nekdo chtel privydelat vypracovanim programu v c++ na urovni druheho semestru vysoke skoly, tak mi odpovezte na email Pokouším se o podvod, smažte mě! a ja vam zaslu zadani, kde muzete posoudit jak moc to je slozite pro vas vypracovat. termin je pouze uz par dnu.na penezich se urcite dohodneme

Nikde tam nepíšu že za vypracování semestrálky dostanou peníze nebo hlavně že ten program který mají vypracovat je ta semestrálka, řekněme že bych chtěl vypracovat podobný  a z něj se učit 8)
Řekl bych že se až moc řídíte tím co si sám domýšlíte. Nečekal bych že na fóru o svobodném softwaru bude tolik cenzury  :-\
Ty si špeciálny prípad idiota. Že ti nie je hanba toto robiť.

Natix

« Odpověď #27 kdy: 06. 01. 2015, 00:23:32 »

Not sure if trolling or just retarded...

IDKFA

« Odpověď #28 kdy: 06. 01. 2015, 00:58:31 »
No a co, že to za něj někdo udělá?
Stejně ty naše VŠ stojí za houno.
Kdyby nestály, vůbec by nic podobného nemusel shánět.
A) by byl odejit
B) by to uměl

Výsledkem obého by byl fakt, že by o to nemusel škemrat na fóru.

Až budeme mít vysoké školy takové úrovně, že diplomky nebudou obsahovat gramatické chyby, až ty lidi z našich VŠ budou něco umět, tak pak se můžeme bavit o tom, jestli to je nebo není podvod. Za mě je podvod celé naše školství jako takové.

Říkám tu jen svůj osobní názor, možná že jsou méně odpadní VŠ, ale ty co znám, to je dobrá špína na úrovni posledního ročníku střední školy, když jsem studoval já.

h7

« Odpověď #29 kdy: 06. 01. 2015, 01:00:25 »
Hlavně tak bylo nadepsané to odkazované zadání, co viselo na nějakém share serveru.

Jazyk C++ 2
ak. r. 2014/2015
Semestrální práce
Maximální možný bodový zisk: 6 body
Minimální potřebný bodový zisk: 3 body

A) Motivační příklad:
Vytvořte program pro správu vlaků, která bude uživateli umožňovat přidávat/vyhledávat/odebírat/vypisovat vlaky. Dále bude umožňovat spravovat vlaky.

B) Použité datové struktury:
Hlavním úkolem semestrální práce je vytvoření jmenného prostoru NSList, který obsahuje šablonovou třídu List implementující abstraktní datovou strukturu jednosměrný zřetězený cyklický lineární seznam v dynamické paměti (viz Obrázek 1). Tato třída bude obsahovat následující rozhraní:
...

(a sakra, teď to zaindexuje Google a bude to moci najít vyučující ;))