Máš tam nějaké úniky ve výpočtech - nezapočítal jsi náklady na sůl, k uzenýmu se dává i česnek, který o pomáhá konzervovat, ani to dřevo na uzení není zadarmo, respektive pokud ho máš zadarmo, musíš stejně počítat čas strávený jeho přípravou, případně náklady (opotřebení pily...), k tomu je třeba připočíst cenu lahvinky, či dvou kvalitní domácí pálenky, protože bez té se udit nedá, musíš taky zahrnout míru rizika, že se ti naložené maso zkazí, protože i to se ti může stát...
Z ceny výsledného produktu je potřeba odečíst znehodnocení mrazákem, protože zamrazený věci jsou prostě horší než "čerstvý" a mimochodem, kdyby jsi to měl vyuzený kvalitně, nemusíš tím vůbec ten mrazák krmit, vydrží ti to pověšený na suchým větraným místě dost dlouho.
No a ve finále si vlastně můžeš i sám pěstovat jídlo, chovat prasata, krávy, lovit, to vše někde u vlastoručně postavené chajdy za Uralem... to budou panečku úspory...