Ondrejjj
Také jsem si dříve myslel, že mu ukradli jen přihlašovací údaje tady na rootu, zatímco se mu možná něco stalo. Nicméně od 27.07.2025 začal být aktivní tady na rootu, jeho web heronovo.cz se změnil-přenesl na jinou platformu, na ABC Linuxu je také aktivní od stejného data a současně se vynořil nový blog ve worldpresu. To by musela být rozsáhlá krádež identity (krýdež nezašifrovaného noťasu s uloženýmy hesly), a nebo to všechno dělá TC, naráz se kompletně změnil. V obou případech je to hodně smutný.
Platba a číslo účtu, jméno vlastníka účtu odesílatele i příjemce, čas platby. To se dá vše ale zjistit. I když jméno vlastníka příjemce může být horší. Také podobnou věc řeším s někým úplně jiným, mimo root.cz. Ten kokot mě ne jen okradl, ještě dělal problémy jinde. Trestný čin to ale nenaplňuje.
Zásilkovnu a balíkovnu jsem párkrát zkoušel, ale jen na menší věci, vždy bez problémů. Pro disky bych si raději zajel, i když např. z Prahy do Olomouce to pro jeden disk nemá tolik smysl. Cokoliv nad 100 Eur raději vyzvednu osobně.