Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB

Re:Prodám starší disky Seagate Iron Wolf NAS 4TB
« Odpověď #120 kdy: 03. 08. 2025, 22:32:03 »
Heron začátkem července měnil trvalý pobyt, z jednoho bytu v Olomouci do druhého o 1 km vedle. Na blogu píše, že má server od Hetzneru, ale heronovo.cz směřuje na IP MorNetu. Článěk na blogu o adaptačním plánu na MPSV začíná adaptačním plánem a končí tím, že nepotřebuje tolik disků. Myslím, že mu tak trochu hráblo a snad má někoho kdo mu s tím pomáhá.

Zde žiju posledních 15 let a jen se mi nechtělo měnit trvalý pobyt z jednoho mého bytu na jiný můj byt a navíc jsem na obou lokalitách dělat předsedu SVJ.

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #121 kdy: 03. 08. 2025, 23:19:37 »
z jednoho mého bytu na jiný můj byt a navíc jsem na obou lokalitách dělat předsedu SVJ.

Tak když máš tolik bytů a jsi předseda SVJ, tak bys ty prašule mohl vrátit ne?
Jak to píšeš, to určitě nemáš hluboko do kapsy.
No a jestli se bojíš, že když mu ty peníze pošleš zpět na účet, ze kterého přišly, tak mu to pošli zásilkovnou.

On ti pošle kód, sadu písmen a číslic, který fixou napíšeš na balíček. Na nic neklikáš, nikam ho nezadáváš. Jen ho fixou napíšeš na balíček a ten podáš na pobočce Zásilkovny. Tebe tím kódem nikdo nehaXne. Hlavně když říkáš, že ty disky pořád máš. Takže haxnutí se bát nemusíš.

Tak není ti blbý, že jsi dostal peníze, ale disky jsi neposlal?
Takhle se chová předseda SVJ?

A máš to odbavené, už se to nemusí dál řešit.
@Krčmi určitě rád celé vlákno smaže, když bude věc uzavřená.
« Poslední změna: 03. 08. 2025, 23:21:16 od CPU »

« Odpověď #122 kdy: 03. 08. 2025, 23:36:37 »
Tady se budto jedna o utlra trolling nebo nevim - https://www.abclinuxu.cz/blog/root_at_heron/2025/8/objednavka-burgeru-kartou-a-eurem-v-roce-2025 zajimava reinkarnace po dvou mesicich spanku.

_Jenda

• 1 638
    • Zobrazit profil
    • https://jenda.hrach.eu/
« Odpověď #123 kdy: 03. 08. 2025, 23:59:26 »
Myslím, že mu tak trochu hráblo a snad má někoho kdo mu s tím pomáhá.
Vypadá to tak (viz i jeho předchozí příspěvky na Abc - https://www.abclinuxu.cz/blog/xkucf03/2025/5/volby-2025-nenechte-svuj-hlas-propadnout). Děsí mě to, protože několika mým kamarádům hráblo - to nemyslím nějak obrazně že jsou to divní ajťáci, ale opravdu to mělo takový vliv na jejich život, že se s tím teď normálně oficiálně léčí. Většinou jsem nedokázal zjistit proč, "se to prostě najednou stalo" (třeba začnou slyšet hlasy a rozjede se schizofrenie jak z učebnice). Takže se bojím, aby se mi to taky nestalo, a nevím, co bych pro to mohl udělat. (a samozřejmě taky, jestli těm kamarádům můžu nějak pomoct…) Pozorujete ve svém okolí taky něco takového?

CPU

• 1 146
    • Zobrazit profil
« Odpověď #124 kdy: 04. 08. 2025, 01:28:15 »
Tady zase řádí Joseph Goebbels, mizí tu příspěvky...

« Odpověď #125 kdy: 04. 08. 2025, 08:06:03 »
To proto že zde nedochází ke schvalování příspěvků jako v sekci zpráviček kde nevhodné nejsou zveřejnovány a tvz. diskuze je snadněji moderována(řízena, manipulována, cenzurována, směrována) tak aby byli vždy výstupem pouze ty "správné či vhodné" závěry. Já osobně jsem si toho už všiml tehdy "v éře cenzury českého internetu v tom únoru 22tého" kdy mé první založené vlákno zde na fóru poslaly do /dev/null

Pozorujete ve svém okolí taky něco takového?
Třeba lidi mají paranoiu světové války a tak si připravují alibi že jsou nesvéprávní či blázni a to jim umožní nebýt narukován. Jisté etnikum to dělá taky tak kvůli sociálním dávkám, prostě jsou "skoro všichni" invalidní důchodci kvůli té "těžce přepracovanosti" a to jim též neumožní narukovat.

Nicméně chci lidem připomenout, že screeny jsou jenom screeny a všichni víme jak snadno se dají padělat(upravit, vyrobit v blbém malování ve Windows).

Tady ještě přikládám potvrzení platbě od Tomáše P., který vám platil za jeden disk + 120kč poštovné. ...

* Říkal jsi že jsi s ním telefonicky mluvil, nemáš daný hovor nahraný? Klidně jej nasdílej.

Zde žiju posledních 15 let a jen ..

* Jak vysvětlíš tu dvou měsíční pauzu?
* Zveřejné screeny na který jsou zbytky čísla účtu, je to tvůj účet?
* Popíráš že jsi s těmi lidmi telefonicky hovořil?
* Takže tvrdíš že ti lidé žádné peníze neposlaly?
* Tvrdíš že zde část zveřejněného mailu, není mail který si odesílal?

@Mint

« Odpověď #126 kdy: 04. 08. 2025, 08:10:17 »
Tohle je opravdu slušný bizár. Myslím si, že po přečtení tohoto vlákna by mu dal práci jako vedoucí IT oddělení jen opravdový blázen. Jediná jeho šance je, že pošle disky těm, co mu zaplatili a pak bude doufat, že po vyřešení této kauzy bude toto vlákno smazáno.

« Odpověď #127 kdy: 04. 08. 2025, 08:39:52 »

Jojo, příspěvky, Mlíkař a peníze. Jen disky má Crhonek stále na hraní. Toto je případ na ústavní léčení, taky konstatuju ve shodě s Ctrl+P, že spravovat (natož řídit) nějaké IT by mohl leda v PNB, HB apod. slovutné instituci, a to pouze ve stylu scénky "revize jízdenek" insp. Trachty.  ::)
« Poslední změna: 04. 08. 2025, 08:43:20 od LolPhirae »

ByCzech

• 1 870
    • Zobrazit profil
« Odpověď #128 kdy: 04. 08. 2025, 09:39:35 »
Pořád prý prodává, tak jestli je tu nějaký hejl, co by chtěl poslat nějaké zbytečné peníze, tak...  ;D

https://www.root.cz/clanky/rpm-deb-anebo-neco-zcela-jineho-par-slov-k-nadchazejici-linuxove-r-evoluci/nazory/#o1217076

« Odpověď #129 kdy: 04. 08. 2025, 10:20:33 »
Tomáši, jestli máš pocit, že se kolem tebe všechno náhle mění nebo je divné, je důležité o tom nemlčet. Zkus co nejdřív promluvit s někým blízkým. Může tě podpořit a pomoct ti vyhledat odbornou pomoc. O pomoc požádat není selhání, ale krok k tomu, aby ses zase cítil líp.

Pokud bys někdy cítil, že je toho na tebe už moc, zavolej hned:
• 116 123 – Linka první psychické pomoci (zdarma, 24/7, anonymně)
Pokud raději píšeš, tak mají i chat: https://linkapsychickepomoci.cz

Držím palce, abys brzy našel podporu, která ti pomůže.

« Odpověď #130 kdy: 04. 08. 2025, 11:04:12 »
Nejsem vůbec mimo, ale to anonymům vysvětlovat nebudu. Trestní oznámení jsem podal, tak mě nenuťte podávat další.

Já si myslím, že v tuto chvíli je to úplně jasné. Je to smutná situace a jen doufám, že se Tomášův stav brzo zlepší.

Něco podobného se stalo mému kamarádovi, který se dlouhodobým užíváním marihuany, hašiše a lysohlávek dostal do Bohnic a jeho stav se léčbou sice o něco zlepšil, ale nikdy už to nebyl ten veselý a pohodový kluk, kterého jsem znal.

Nevím, co se konkrétně stalo v Tomášově případě, co bylo spouštěčem, ale doufám, že se Tomášovi dostane veškeré možné pomoci mu toto nelehké životní období překonat a vrátit se do běžného života.

« Odpověď #131 kdy: 04. 08. 2025, 11:43:09 »
Jestli někdo máte kontakt na sestru T. Crhonka, tak ji prosím napište. Ať TC neudělá další blbiny, viz. ty nové inzeráty na disky apod...Byla by škoda, aby si tímto zavařil do budoucna, když se třeba dá dohromady...
« Poslední změna: 04. 08. 2025, 11:45:40 od kopevi2 »

« Odpověď #132 kdy: 04. 08. 2025, 21:31:21 »
Jestli někdo znáte jeho rodinu, tak jim to fakt řekněte. Okrajově to může být i něco horšího, než že mu jen "přeskočilo" nebo je jiný. Bavil jsem se s doktorem, a bylo by dobrý ho poslat na kompletní vyšetřeni včetně laboratoře a CT mozku, může to pomoct včas odhalit vážné onemocnění.

« Odpověď #133 kdy: 04. 08. 2025, 23:56:49 »
................
................
................
................
................

« Odpověď #134 kdy: 05. 08. 2025, 15:34:15 »
Jestli někdo znáte jeho rodinu, tak jim to fakt řekněte. Okrajově to může být i něco horšího, než že mu jen "přeskočilo" nebo je jiný. Bavil jsem se s doktorem, a bylo by dobrý ho poslat na kompletní vyšetřeni včetně laboratoře a CT mozku, může to pomoct včas odhalit vážné onemocnění.

Pardon, ale já jsem zcela v pořádku a reagujete pouze na anonymy. Jsem normálně v Olomouci, adresa je na katastru, mám web s fotkou už 20 let, takže co vlastně chcete? Klidně zajdeme na pivko.