Dobrý den,
jsem už trošku zoufalá a netuším co s tím. Jsem v podnájmu a náš majitel nám změnil modem za novější. Nechal stejný název jako u předešlého, jen změnil heslo. Já se k síti připojím, ale mám jen místní síť, nemohu se připojit k internetu. Zkoušela jsem síť zakázat a znovu povolit, i odstranit síťové připojení a znovu připojit, i zakázat tu 6 atd. ale nic nepomohlo. V centrum nastavení sítí se to tváří jako, že jsem připojená, ale mám jen tu místní síť. V centrum sítí a sdílení, mám název neznámá síť (přitom síť se jmenuje doma), přístup: místní síť, připojení bezdtrátové připojení k síti (doma, síla signálu vynikající). Na mobilu se k wifi normálně připojím a jdeme mi to. Zkoušela jsem vytvořit i mobilní hotspot, k telefonu jsem se připojila, ale taky mi to hlásilo jen místní síť (tedy jestli jsem ten hotspot udělala dobře). Netuším, kde je chyba a jestli vůbec je to řešitelné. Případně jestli by mi pomohlo koupit si kabel a tahat to nějakých 10 m od modemu (velmi nouzové řešení) a nebo by mi to taky nepomohlo.