Já se ptám obecně a redakci informace klidně rád poskytnu. Klidně mě oprav, ale
a) politické příspěvky klidně schvalují
"Ondra Satai Nekola 81 Zlatý podporovatel
Jasně. A ve svazu byla sovětská pravidla a v reichu nacistická pravidla. Všechno prima, jednorožci a duhy."
b) to je to na co se ptám, ale jelikož nejsi z redakce tak stejně nedokážeš opovědět, jenom spekuluješ
c) klidně redakci poskytnu o co se jedná. Ale mám pocit že redakce zná mou identitu a dokáže si to dohledat aniž by musela o něčem špekulovat.
Nicméně, klidně se na konkrétní příklad můžeme podívat, jenom dodám že se mi to stalo v poslední době několikrát a přestože dnes již další příspěvky byly schváleny do diskuzí, mé stále visí ve Velkém firewallu.
Můžeš mi vysvětlit jakto že nejprve projdou tyto
afgsfdg 10
Tak, jako v USA jsou americká pravidla, a v evropě evropská, tak jsou v Číně prostě Čínská pravidla. Kdo se jimi nechce řídit, může se svobodně rozhodnout, že v Číně podnikat nebude.Ondra Satai Nekola 81 Zlatý podporovatel
Jasně. A ve svazu byla sovětská pravidla a v reichu nacistická pravidla. Všechno prima, jednorožci a duhy.Tento můj visí už tuším touhle dobou třetí den
Takže pravidla jsou špatně a když se nebudou respektovat protože je měli i v Říši tak budou i ti jednorožci?
Spíš to bude falešná kauzalita. V Říši měli i boty, taky špatně?A mezi tím přibyl ještě tento scválený?
> gilll 10
Čína cenzuruje dokumenty o fiktivním masakru na Náměstí nebeského klidu. Zatímco youtube odstraňuje dokumenty o reálných historických událostech. https://www.dw.com/en/youtube-to-ban-hateful-videos-holocaust-denying-content/a-49077368?maca=en-rss-en-all-1573-rdfMůžeš mi vysvětlit co je na tom mém závadného, resp. jakými záhadnými pravidly se tady ta cenzura řídí?