RE. Mirek Prýmek: předlož nám prosím k nahlídnutí podmínky, který jsi při zakládání mailu podepsal a sděl nám prosím, který přesně bod Seznam porušil:
Představ si, že v době kdy jsem si zakládal účet na post.cz nebo volny.cz tak tam překvapivě, žádné podmínky seznamu.cz nebyly.
Účet čistě seznamový mám také, a jak zmiňuje "j" opravdu se prsili, že to je "na celý život".
A že by ze mě nic neměli? To si nemyslím, jako učitel a školitel jsem pomohl tisícům lidí si tam založit účet. (nj, byla jiná doba).
Jako webař jsem jim nahnal hromádku lidí, kteří si platí sklik. Ale o to, jestli z toho něco mají nebo nemají přeci nejde. Samozřejmě z toho co dělají mají dost.
Jde o to, že to co dělají buď dělají dobře, nebo špatně. Že na ně lidé v něčem spoléhají, nebo na ně nespoléhají a najdou si něco/někoho jiného. Že mají postavenou firemní kulturu tak, že jim na uživatelích záleží, nebo že jim na nich nezáleží. Na tom, že když udělají chybu, snaží se ji napravit, nebo se nesnaží.
Myslím, že zdravé soupeření mezi firmami je velkým plusem pro uživatele. Jsem rád, že jsme jedna z mála zemí, ve které je firma, která v některých případech, jakž takž odolává konkurenci Googlu. A jsem smutný, když vidím jak to ta firma může mršit a kašlat na uživatele.