Seznam.cz jak přijít o data

Re:Seznam.cz jak přijít o data
« Odpověď #30 kdy: 05. 11. 2014, 18:16:18 »
Naprosto nesouhlasím s názorem, že pokud je něco zadarmo, že se mám spokojit s tím, že si můžou dělat cokoliv.
Když to přeženu např: Budu v obchodním domě nabízet, že zdarma pohlídam děti. Rodiče se vrátí, "Kde je dítě?", "Bylo to zdarma, co byste chtěli...."
To jsem rád, že vím, že nesouhlasíš s názorem který tady nikdo nevyjádřil.

To jsem rád, že vím, že víš, že Mintaka nesouhlasí s názorem, který tady nikdo nevyjádřil.
A jen tak mimochodem, Mintaka netvrdil, že ho tady někdo vyjádřil.  ;)

Citace
Jinak jestli se chceš bavit na téhle úrovni, tak ok: předlož nám prosím k nahlídnutí podmínky, který jsi při zakládání mailu podepsal a sděl nám prosím, který přesně bod Seznam porušil. Moc rád se na to kouknu.

Jedna věc je právní zodpovědnost, jiná věc je, že jestli seznam.cz poskytuje důvěryhodnou službu.služba
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #31 kdy: 05. 11. 2014, 18:17:41 »
oprava:
Jedna věc je právní zodpovědnost, jiná věc je, jestli seznam.cz poskytuje důvěryhodnou službu
Filip Jirsák: "Úplně stejně se ale jedná o podvod, když uživatel zamlčí provozovateli webu, že blokuje reklamu."

« Odpověď #32 kdy: 05. 11. 2014, 18:27:47 »
RE. Mirek Prýmek: předlož nám prosím k nahlídnutí podmínky, který jsi při zakládání mailu podepsal a sděl nám prosím, který přesně bod Seznam porušil:

Představ si, že v době kdy jsem si zakládal účet na post.cz nebo volny.cz tak tam překvapivě, žádné podmínky seznamu.cz nebyly.
Účet čistě seznamový mám také, a jak zmiňuje "j" opravdu se prsili, že to je "na celý život".
A že by ze mě nic neměli? To si nemyslím, jako učitel a školitel jsem pomohl tisícům lidí si tam založit účet. (nj, byla jiná doba).
Jako webař jsem jim nahnal hromádku lidí, kteří si platí sklik. Ale o to, jestli z toho něco mají nebo nemají přeci nejde. Samozřejmě z toho co dělají mají dost.

Jde o to, že to co dělají buď dělají dobře, nebo špatně. Že na ně lidé v něčem spoléhají, nebo na ně nespoléhají a najdou si něco/někoho jiného. Že mají postavenou firemní kulturu tak, že jim na uživatelích záleží, nebo že jim na nich nezáleží. Na tom, že když udělají chybu, snaží se ji napravit, nebo se nesnaží.

Myslím, že zdravé soupeření mezi firmami je velkým plusem pro  uživatele. Jsem rád, že jsme jedna z mála zemí, ve které je firma, která v některých případech, jakž takž odolává konkurenci Googlu. A jsem smutný, když vidím jak to ta firma může mršit a kašlat na uživatele.

« Odpověď #33 kdy: 05. 11. 2014, 18:43:57 »
Plně souhlasím.

Mimochodem, už jsem tady psal, že nesouhlasím s názorem, že Krušovické weizenbier je nejlepší z českých?

Jedna věc je právní zodpovědnost, jiná věc je, že jestli seznam.cz poskytuje důvěryhodnou službu.služba
Jasně. Však to jsme pak u toho, co jsem psal dřív: jakou důvěryhodnost je kdokoli z nás ochoten/schopen poskytnout za 0Kč?

Představ si, že v době kdy jsem si zakládal účet na post.cz nebo volny.cz tak tam překvapivě, žádné podmínky seznamu.cz nebyly.
Takže si budeme hrát na úplný pitomce?

opravdu se prsili, že to je "na celý život".
No dyť je. Když se tam přihlásíš aspoň jednou za půl roku, tak to máš na celej život.

A btw, i kdyby tenkrát tvrdili cokoli, DNEŠNÍ podmínky můžou říkat úplně něco jiného, proto by bylo dobré vědět, jestli jsi tenkrát odsouhlasil jejich možnou změnu. A dám krk na to, že odsouhlasil.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:SEZNAM.CZ jak přijít o data
« Odpověď #34 kdy: 05. 11. 2014, 18:46:57 »
Jinak dtto, pred tema 20ti rokama sem dostal "ucet na cely zivot". Coz by mohlo byt zajimavy u soudu.

Jo a zivot prokazujete tim, ze se prihlasujete. Neprihlasujete se po urcenou dobu? No, tak to jste z hlediska systemu mrtvy. Tak nejak to ma kazdy freemail.

BTW, kdo tvrdil, ze Mintaka tvrdil?

« Odpověď #35 kdy: 05. 11. 2014, 18:53:28 »
Plně souhlasím.

Mimochodem, už jsem tady psal, že nesouhlasím s názorem, že Krušovické weizenbier je nejlepší z českých?

Mluvilo se tady někde o českých pivech?

Jasně. Však to jsme pak u toho, co jsem psal dřív: jakou důvěryhodnost je kdokoli z nás ochoten/schopen poskytnout za 0Kč?

To je irelevantní, kolik za službu zaplatil ten jeden konkrétní jedinec. Podstatné je, že to podnikání vydělává jako celek, a pokud chci aby moje podnikání působilo dobře jako celek, měly by být důvěryhodné i ty služby za 0 Kč.

Ta služba za 0 Kč slouží jako reklama. Pustíš do televize odfláknutou reklamu na svou firmu, protože konzumenti za její sledování zaplatili 0 Kč?

« Odpověď #36 kdy: 05. 11. 2014, 18:56:25 »

BTW, kdo tvrdil, ze Mintaka tvrdil?

Někdo tvrdil, že někdo tvrdil, že Minataka tvrdil?

« Odpověď #37 kdy: 05. 11. 2014, 19:07:41 »
...
Mluvilo se tady někde o českých pivech?
...

Nejlepší mýdlo je Hellada.

« Odpověď #38 kdy: 05. 11. 2014, 19:10:16 »
...
Někdo tvrdil, že někdo tvrdil, že Minataka tvrdil?

Tak na rozuzlení této záhady si počkám ...

« Odpověď #39 kdy: 05. 11. 2014, 20:15:26 »
Ta služba za 0 Kč slouží jako reklama. Pustíš do televize odfláknutou reklamu na svou firmu, protože konzumenti za její sledování zaplatili 0 Kč?
Však jo, mě akorát fascinují lidi, kteří nic neplatí a mají pocit, že mají za svých kulaťoučkých 0Kč nárok na kdovíco.

« Odpověď #40 kdy: 05. 11. 2014, 20:16:28 »
Tak na rozuzlení této záhady si počkám ...
Rád bych tě ovšem upozornil na to, že nesouhlasím s názorem, že liščí smyčka drží líp než dračák!

jenda

« Odpověď #41 kdy: 05. 11. 2014, 20:33:53 »
nevim jak lisci smycka, ale dracak, na ktery si me kdysi na skale veseli, se teda uz nejakou dobu taky zrovna nedoporucuje ...

« Odpověď #42 kdy: 05. 11. 2014, 20:42:25 »
Však jo, mě akorát fascinují lidi, kteří nic neplatí a mají pocit, že mají za svých kulaťoučkých 0Kč nárok na kdovíco.

:P Tebe fascinují natolik, že je vidíš i tam, kde nikdo nic nenárokuje.
Jedna věc je něco nárokovat (v tomto případě by to bylo možné zřejmě jenom soudně), druhá věc je být na firmu xyz naštvaný, že poskytuje špatné služby.

a ještě k pivu a mýdlu trochu vážnějším stylem:
a) Pokud si nejsem jistý, jestli jsem pochopil něčí tvrzení
b) nebo pokud je tvrzení příliš složité, abych s ním mohl jednoznačně (ne)souhlasit
je celkem běžná technika to tvrzení přeformulovat a možná posunout o kousek jinam tak,
a) aby bylo jednoznačně formulované
b) aby bylo jednodušší a abych na něj mohl vyjádřit jednoznačný názor
a pak říct "tak s tímhletím tvrzením já (ne)souhlasím"
(Vyjasnění si názorů na jednoznačnější nebo jednodušší tvrzení může zjednodušit celou debatu.)

« Odpověď #43 kdy: 05. 11. 2014, 20:50:43 »
Jedna věc je něco nárokovat [...], druhá věc je být na firmu xyz naštvaný, že poskytuje špatné služby.
Tak já nevím, školy nemám, ale řekl bych, že když je někdo naštvaný, že nějaká služba je nekvalitní, tak očekává (-> nárokuje si) službu kvalitnější.

Lol Phirae

« Odpověď #44 kdy: 05. 11. 2014, 21:04:24 »
Prosím váš, vo co tady go? Seznam == větší sračku neznám. No, tak tam email nemám, a nemám problém. Totéž doporučuji ostatním, zejm. v případě, kdy krom spamu chtějí dostávat i vyžádané maily (snahu řešit nedoručitelnost emailů na Seznam.cz už mnoho lidí vzdalo a říkají zákazníkům rovnou, ať si založí email jinde, pokud jim emaily nechodí.)

Pokud potřebujete žumpu na spam, tak na to je Seznam ideální, případně ještě můžete zkusit Centrum, stejná "kvalita". V případě, že tam mají chodit i normální maily a potřebujete funkční službu, tak si holt freemail přesuňte někam, kde to skutečně funguje (např. ke Googlu), a pokud to je kriticky důležité a ztrátou emailů v nepoužívané schránce přicházíte o miliony dolarů, tak si holt zaplaťte komerční službu s garantovaným zálohováním.

WTF.