Tuto diskuzi jsem zakládal, abych si trochu poplakal nad ztrátou svých iluzí, abych varoval lidi kteří na tom mohou být podobně jako já, abych se dozvěděl víc fungování záloh, kdyby tu byl někdo kdo má se Seznamem v této oblasti zkušenosti, případně kdyby se tu objevil někdo, kdo by na to měl v Seznamu vliv, aby se postaral o nápravu.
Kdybys to napsal úplně normálně "lidi, dejte si na tohle bacha, nepřečetl jsem si podmínky a doběhlo mě to", neřekl bych půl slova.
Ze ses blbej ty neznamena ze vsichni, vime? Ty si vazne mysis ze pred 20ti lety mel sezna 150 pravniku? lol v dobe kdy fungoval na 1x p133? lol lol lol. Zjevne o tom vis lautr velky howno.
Jasně, v době, kdy jel seznam na 1xp133, měl v televizi reklamu na email zdarma na doživotí a neměl peníze na služby externího právníka, takže jim smluvní podmínky sepisovala uklízečka, která tam zapomněla dát klauzuli o tom, že podmínky se můžou změnit, která se jinak dává všude. No, co byste taky chtěli od uklízečky, ta je ještě blbější než Prýmek.
Přečetl jsem si to co nikdo moc nečte, aktuální smluvní podmínky seznamu. A hle je tam:
Čili po vedení 5ti stránkové nasrané debaty o tom, jak Seznam nedodržuje podmínky, sis teda ty podmínky přečetl. Gratuluju.
Takže teď už je třeba telefon, ale ten já jim dát nechci. Takže asi mám smůlu a počkám ještě pár měsíců, než dopadnu stejně. Nebo je nějaké jiné řešení?
Předplacená simkarta za 200Kč nebo nějaká promo za 0Kč. Akorát tam teda asi to číslo zůstane zaregistrovaný a když se něco dalšího stane, budou tě na něm chtít kontaktovat, ale mezi tím ti ji zruší pro nepoužívání operátor. Takže bude aspoň námět k diskusi, jací jsou operátoři svině, když ti zruší promo zdarma předplacenku, kterou jsi pár let nepoužíval