SW pro odhad počtu shromážděných lidí

Re:SW pro odhad počtu shromážděných lidí
« Odpověď #870 kdy: 15. 11. 2016, 13:23:01 »
Jsem rád, že to uznáváte. Ale pochybuji, že jste pochopil. Požijete, pochopíte.

Večer požiji, ale pochybuji, že by jim v Gruzii rostlo něco až tak divokého...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #871 kdy: 15. 11. 2016, 15:11:47 »
No je to porušení fragrantní tradice. Ten kdo prohraje volby netelefonuje, ale předstoupí před národ a veřejně a nahlas uzná svou porážku.

Tak to jiste, mela predstoupit pred narod a rici: "Smarja, jak ja krava mohla byt tak blba a projet volby proti takovemu hovadu".

Citace
A ne pokoutně organizuje a platí komunistické bojůvky, které pak ještě několik týdnů "demonstrují" na ulicích, jak to dělá Clintonová. Ukazuje se, co za žumpa Demokraté jsou.

Jiste, republikani vzdy vyhravaji zcela ferovymi prostredky, zejmena vysokou kvalitou svych kandidatu, kteri jsou nadmerne inteligentni a kompetentni, coz je vzdy videt na stavu ekonomiky a rozpoctu na konci jejich funkcnich obdobi. A i kdyz pak v televizi rikaji: "Haha, Kerry mluvi francouzsky, ktery normalni clovek mluvi francouzsky?" (rozumej Kerry je teplej) nebo kdyz spusti astroturfing ci swiftboating, tak ani tehdy se nejedna o vyboceni z cestneho souboje. Napriklad tvrzeni, ze Obama je muslim a nema americke obcanstvi, protoze se narodil v nejake muslimske Tramtarii, bylo urcite jiz davno dokazano, neni-liz pravda?

« Odpověď #872 kdy: 15. 11. 2016, 15:14:52 »
Jiste, republikani vzdy vyhravaji zcela ferovymi prostredky, zejmena vysokou kvalitou svych kandidatu, kteri jsou nadmerne inteligentni a kompetentni, coz je vzdy videt na stavu ekonomiky a rozpoctu na konci jejich funkcnich obdobi. A i kdyz pak v televizi rikaji: "Haha, Kerry mluvi francouzsky, ktery normalni clovek mluvi francouzsky?" (rozumej Kerry je teplej) nebo kdyz spusti astroturfing ci swiftboating, tak ani tehdy se nejedna o vyboceni z cestneho souboje. Napriklad tvrzeni, ze Obama je muslim a nema americke obcanstvi, protoze se narodil v nejake muslimske Tramtarii, bylo urcite jiz davno dokazano, neni-liz pravda?

Pochopitelne jde o lez, kterou vypustila Hillary a Donald jeji sireni ukoncil.

Pravdivy pribeh.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #873 kdy: 15. 11. 2016, 15:22:41 »
Jinak byly zveřejněna videa, kdy volič za plentou zmáčkl na hlasovacím stroji tlačítko Trump a objevila se volba Clintonová.

ROTFLMAO. Vy musite byt opravdu tezky pripad balika, neco jako Joe Sixpack z Trailer City u verejne skladky. Kdyz by totiz nekdo hackoval volici stroj, aby zfalsoval volby, udelal by to tak, aby to nebylo videt. Napriklad tak, z volic zmackne Trump, objevi se Trump a hlas se pricte Clinton. Navic by se tak stalo jen treba v kazdem druhem ci tretim pripadu, aby vitezstvi nebylo podezrele do oci bijici.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #874 kdy: 15. 11. 2016, 15:28:06 »
Jistě, já se za to nestydím, že patřím k dnes pronásledované skupině, že jsem bílý.

Jste si jisty, ze jste jeste bily? Pri tom, jak na vas neustale utoci levice na vsech frontach, bych cekal, ze budete nepricetnosti zeleny jak kostelni strecha.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #875 kdy: 15. 11. 2016, 15:32:08 »
Já se dobře bavím, prudíte se vy, to vy odpovídáte :-))) To Vám se volbou Trumpa zbořil svět. Já si od vás nenechám nakálet na hlavu, ani kdyby Clintonová vyhrála :-)))

Nevim, komu se zboril svet, ale normalni clovek to videl tak, ze nabidce jsou dva podradni kandidati a jeden z nich bude prezidentem, pricemz se neda rici, ktery z nich je horsi. V nedavne historii tomu tak jiz bylo nekolikrat. Vsak se zapojily uz i takove zjevy, jako Rick Santorum, kteremu by normalni clovek nesveril ani koste k zametani ulic.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #876 kdy: 15. 11. 2016, 15:36:34 »
Jasne. A pak nekdo vezme scitani a zacne vysvetlovat komplet Vesmir s tim, ze kdyz nahodou nejake dato nesedne, tak je levicove a bude se ignorovat.

Ale houby. Kdyz dato nesedne, tak se logicky pravicove vysvetli bozskou prozretelnosti.

Ivan Nový

« Odpověď #877 kdy: 15. 11. 2016, 15:40:03 »
Já se dobře bavím, prudíte se vy, to vy odpovídáte :-))) To Vám se volbou Trumpa zbořil svět. Já si od vás nenechám nakálet na hlavu, ani kdyby Clintonová vyhrála :-)))

Nevim, komu se zboril svet, ale normalni clovek to videl tak, ze nabidce jsou dva podradni kandidati a jeden z nich bude prezidentem, pricemz se neda rici, ktery z nich je horsi. V nedavne historii tomu tak jiz bylo nekolikrat. Vsak se zapojily uz i takove zjevy, jako Rick Santorum, kteremu by normalni clovek nesveril ani koste k zametani ulic.

Takhle vám to líčí média, a vy tomu věříte, pravda je taková, že už dlouho žádný prezident USA neměl tak kvalitní lidovou podporu jako Trump. A ne nějaké pobírače dávek, z řad menšin, nebo univerzitního lumpenproletariátu, kteří se dají koupit. S těmi se stát budovat nedá, ti stát jen rozkládají.

« Odpověď #878 kdy: 15. 11. 2016, 15:41:59 »

Takhle vám to líčí média, a vy tomu věříte, pravda je taková, že už dlouho žádný prezident USA neměl tak kvalitní lidovou podporu jako Trump.

...a proto taky dostal mene hlasu.

Vlastne ja vim, ty byly falesne, protoze se nehodi...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #879 kdy: 15. 11. 2016, 15:45:07 »
Já vítězství Trumpa předpokládal,...

I ja vitezstvi Trumpa predpokladal. Na lidskou blbost bylo az dosud celkem dost spolehnuti.

Inkvizice od mučení ustoupila ne protože to ty mučené bolelo, ale proto, že to nevedlo k výsledkům, pod hrozbou mučení se přiznávali i nevinní.

Inkvizice od muceni ustoupila, protoze inkvizice byla zakazana.

Ivan Nový

« Odpověď #880 kdy: 15. 11. 2016, 15:45:57 »

Takhle vám to líčí média, a vy tomu věříte, pravda je taková, že už dlouho žádný prezident USA neměl tak kvalitní lidovou podporu jako Trump.

No bohužel, až se to dopočítalo tak dostal více hlasů i absolutně, máte staré informace. Samozřejmě z českých médií. Jak jinak, že.

Navíc je potřeba odečíst Clintonové podle odhadů 7-10% našvindlovaných hlasů.

Ivan Nový

« Odpověď #881 kdy: 15. 11. 2016, 15:49:53 »
Já vítězství Trumpa předpokládal,...

I ja vitezstvi Trumpa predpokladal. Na lidskou blbost bylo az dosud celkem dost spolehnuti.

Inkvizice od mučení ustoupila ne protože to ty mučené bolelo, ale proto, že to nevedlo k výsledkům, pod hrozbou mučení se přiznávali i nevinní.

Inkvizice od muceni ustoupila, protoze inkvizice byla zakazana.

Máte nepřesné informace, jinak je to paradox, obhájce u soudu máte teprve od dob inkvizice, která se snažila o spravedlivý proces. Je to de facto inkviziční vynález a zvyklost, která se pak dostala do pozdějších soudních systémů. Násilí zmizelo, dobré zůstalo.

Stb byla zakázána, metody a přístupy naší policie zůstaly do značné míry stejné.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #882 kdy: 15. 11. 2016, 15:50:00 »

Kvalitni lidova podporou neni totez, co kvalitni kandidat. Kdyby volici byli kvalitni, ani jeden z nich by do volebni mistnosti nevstoupil a misto toho by pred ni usporadali demonnstraci stransparenty ve smyslu, ze neni koho volit. Ostatne o kvalite tech volicu svedci uz to, kolik z nich neumi cist. To jsou jiste sami vzdelani lide odolni vuci manipulaci a propagande.

« Odpověď #883 kdy: 15. 11. 2016, 15:51:38 »

No bohužel, až se to dopočítalo tak dostal více hlasů i absolutně, máte staré informace. Samozřejmě z českých médií. Jak jinak, že.

Zdroj?

Protoze (samozrejme se to nepocita, protoze to rika neco jineho nez ty) http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2016/nov/14/blog-posting/no-donald-trump-not-beating-hillary-clinton-popula/ tvrdi neco jineho.

A tech 7-10% vadnych hlasu sis vylhal odkud, at jsou pokemoni pohromade?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #884 kdy: 15. 11. 2016, 15:54:30 »
Máte nepřesné informace, jinak je to paradox, obhájce u soudu máte teprve od dob inkvizice, která se snažila o spravedlivý proces. Je to de facto inkviziční vynález a zvyklost, která se pak dostala do pozdějších soudních systémů. Násilí zmizelo, dobré zůstalo.

Zdroj?

Ja si to predstavuji spis tak, ze obhajce zastaval roli druheho prokuratora, jako v Sovetskem svazu, protoze kdyby obzalovaneho opravdu hajil, skoncil by na hranici o par metru vedle. Spravedlnost od cirkevniho soudu, ktery soudi podle nabozenskych dogmat, z nichz hlavni je to, ze cloveka je nutno odsoudit, protoze tvrdi neco jineho, nez cirkev, je z principu nesmysl.