Co kdo víte o arboletu ?

Re:Co kdo víte o arboletu ?
« Odpověď #390 kdy: 28. 07. 2017, 14:22:27 »
Tak máš štastie a vyberaj - podpora je ukončená a je ukončený aj marketing - kvôli negatívnym správam zakázali komenty na ich oficiálnu facebook stránku (a aj ju prestali aktualizovať). Bolo to zhruba v dobe, keď bitcoin prudko stúpol na cene - borci sa zbalili a na nás as vykašľali

« Odpověď #391 kdy: 28. 07. 2017, 14:35:03 »
Smím vědět o kom to píšeš,že ti nezaplatil?Kdo ukončil podporu na FB?

« Odpověď #392 kdy: 28. 07. 2017, 14:41:58 »
sme v téme o arboletu. o kom inom si myslíte, že píšem?

« Odpověď #393 kdy: 28. 07. 2017, 14:49:07 »
To je zvláštní,že jsem váš příběh nikde na Arboletu nenašel,třeba ve fóru a podobně.

« Odpověď #394 kdy: 28. 07. 2017, 14:55:45 »
myslíte to v tej dobe zrušené fórum kvôli mimoriadnemu množstvu sťažností?

« Odpověď #395 kdy: 28. 07. 2017, 15:01:27 »
Zkuste to třeba teď,rád vás vyslyším,jelikož nevím o ničem o čem tady píšete vy včetně stránek FB

« Odpověď #396 kdy: 28. 07. 2017, 15:07:37 »
Fórum bolo zablokované a nedalo sa do neho prispievať - prebehol tzv. banlist na všetkých, ktorí si sťažovali. Skúšal som vytvoriť nový účet, cez ktorý by som riešil môj problém neprispievať do fóra, ale treba tam počkať 30 dní na aktiváciu účtu - práve na zamedzenie prispievateľov s problémami. Po tejto dobe a zopár príspevkov som sa dostal na blacklist aj na tomto druhom účte a potom som to vzdal

Ak zastupujete Arbolet, neváhajte mi tu napísať vaše meno.

« Odpověď #397 kdy: 28. 07. 2017, 15:12:26 »
Rovnako aj stránky FB boli redukované. Posledne aktualizovaný článok z februára - všetky nové príspevky mali veľa negatívnych komentárov, tak ste ich odstránili a zmazali aj všetky komentáre užívateľov. Teraz máte 45 followerov. Krásny pád komunity

« Odpověď #398 kdy: 28. 07. 2017, 15:18:27 »
Nezastupuji Arbolet, ale mám možnost si zkusit ověřit co je na tom pravdy, za rok co sleduji Arbolet jsem nic podobného nezaznamenal.

« Odpověď #399 kdy: 28. 07. 2017, 15:26:20 »
Nezaznamenal ste odchod mnohých členov? Výrazne zníženú aktivitu fóra, obmedzeni fóra alebo FB stránok?
to v živote toho asi veľa nezaznamenáte...

Ak máte možnosť overiť si pravdu, podeľte sa o túto metódu - veľmi ju uvítam. Ak Ste len ďalší trápny náborový šašo, s plnou hubou kecov, prajem Vám to, čo celému Arboletu

« Odpověď #400 kdy: 28. 07. 2017, 15:29:24 »
Nevím o nikom, jste první a že těch diskusí je. Kdyby to bylo jak píšete asi bych se o tom dočetl všude.

Lol Phirae

« Odpověď #401 kdy: 28. 07. 2017, 15:40:40 »
Buhehe, letci už se perou...  8) ;D

i

« Odpověď #402 kdy: 28. 07. 2017, 15:50:15 »
Dávajte si na nich pozor. 3 mesiace dozadu ma pripravili o 6000Kč - požiadal som o výber, ale doteraz som nič nedostal. Podpora neodpovedá, namiesto toho mi ešte poslali prospokt, aby som ďalej investoval.

Po prečítaní niekoľkých diskusií som pochopil, že som sa nechal napáliť

Jak jsi požádal o výběr ? popiš to trochu, mě zatím vždy vše fungovalo.

Xena

« Odpověď #403 kdy: 28. 07. 2017, 17:28:27 »
Copak, že by vševědoucím pochybovačům došly písmenka?

ARBXXXX

« Odpověď #404 kdy: 28. 07. 2017, 18:15:39 »
Pročítám diskusi a nestačím se divit. Jsem člen Arboletu a prozatím jsem sem žádný příspěvek nenapsal. Pracuji s vedením Arboletu na projektech daleko přesahujícich stránku či peneženku Arboletu. Děláme služby pro bitcoinovou komunitu ne jen v Čechách. Neřěšíme, zda nás ta či ona větev BTC příznivců má rada či ne.
Jako příklad - příští týden bude spuštěna úvodní verze BTC směnárny s podmínkami, jaké v ČR zatím nikdo neviděl. Jsou v tom týdny práce. Zatím bez honoráře, pouze s investicemi. Směnárna bude pro všechny, ne jen pro Arbolet. Postupně budou jazykové mutace, další kryptoměny. Tohle vedení Arboletu zaměstnává už delší dobu. Je to však jen jeden z projektů. Dělal by tohle podvodník?
Chcete důkaz? www.SmenarnaBTC.cz - zatím v testovacím provozu.

Nejvíce mě zaráží, že se tahle diskuse vůbec rozjela. Je tu skupina spokojených příznivců Arboletu se zkušenostmi i uspořádanými myšlenkami a názory. Proti nim stojí odpůrci. Trochu však nechápu o co jim jde.
Nelíbí se Vám Arbolet? Tak ho ignoujete stejně, jako s v obchodě nekpoupíte košili co se Vám nelíbí.
Chcete Arbolet opravit? Prosím. Zapojte se do projektů, pracuje dnem i nocí a nelitujte weekendů. Až se Vám povede vymyslet, prosadit a spustit jediný projekt, postavte si ho k obrazu svému a měňte tak Arbolet.
Chcete Arbolet zničit? Tak do toho! Najděte porušení zákona, najděte trestnou činost, najděte cokliv postihnutelného zákonem. Předejte to policii nebo soudu a buďte stranou sporu.
Chcete pouze pomlouvat bez identity a bez odpovědnosti? Nedivte se, že se příznivci Arboletu budou bránit. Proti pomluvě to totiž jinak nejde.
Dodejte argumenty, zkušenosti, fakta. A také identitu. Já tu svou bez potíží zveřejním a setkám se s každým, kdo projeví zájem.
Dáme si debatu z očí do očí? Napište mi na wizard@volny.cz a můžeme i veřejně sdílet přenos.
Nemáte na to koule? Tak se zklidněte a získávejte životní energii z přírody a vlastních úspěchů, a neupírujte na jiných.
Přečtěte si tento přípěvek znova a zmyslete se. Nebo ještě jednou.
Začíná svítat? Tak hurá, jen tak dále.
ARBXXXX