Pokud jsou důvodem utajení opravdu strategické důvody, definujte si co chcete vyřešit od programátorů a rozdělte to na malé části. Ty dejte na toto fórum do nabízím práci, ale rovnou s částkou buď za měsíc, za splnění určitého úkolu, od hodiny.
Takhle to vypadá opravdu někde mezi letadlem, herbalifem, případně pokusem o sepsání nové zřejmě digitální a v celém vesmíru platné bible.
Moje zkušenost je taková, že za půl dne se vám na konkrétní honorovaný úkol přihlásí 2 - 5 lidí schopných jej vyřešit a to přímo tady na Rootu. Ovšem v sekci fóra práci nabízím.
Také je možné, že to co považujete za projekt jež změní svět má někdo dávno, třeba i jako domácí SW/HW hračku vlastní výroby, doma v šuplíku. To se mi zde již stalo. Ovšem můj nápad by nezměnil svět. "Potřebujete někoho, kdo vám přinese 200 až 500 USD do začátku......... do takové garáže, či pokojíčku jako měli Steve Wozniak a Steve Jobs."
Jo a jeden z momentálně největších startupů ( zdroj humor moderátora TV pořadu Connect ) má pokud vím Michael Dell, po tom co koupil nazpět majoritu akcií. Jestli je to tak dobré, určitě do toho s vámi půjde. Taky není špatné naučit se techniky představení svého geniálního projektu investorům ve výtahu někde v Silicon Valley. - Nebo alespoň někoho, kdo vám s tím pomůže na burzu ve Varšavě.