COVID očkovací certifikát

Re:COVID očkovací certifikát
« Odpověď #45 kdy: 23. 11. 2021, 16:32:35 »
Absolutně nechápu, co to plácáte o plastových žetonech. To je asi jako bych prokazoval bezinfekčnost prázdným papírem, ne? Ukážu certifikát na nějaké jméno odpovídající pohlaví, což dneska z jména často ani poznat nelze, a odpovídající přibližně mému věku. Tím veškeré ověřování pravosti certifikátu na straně obsluhy končí.
Plastový žeton odpovídá tomu, že ukážete certifikát na nějaké jméno a odpovídající pohlaví. V obou případech to znamená, že dotyčný vyvinul nějakou minimální snahu napodobit pravou věc a kontrolující se spokojil s tím, že předkládaná věc má alespoň několik základních znaků té pravé věci.

Němci a bolševící přece chtěli vytvořit mírový ráj na zemi, ne?. Němcům stáli v cestě židi, bolševící a další nepřátelé, zatímco bolševíkům stáli v cestě především imperialisti ze západu.
Jenže do toho ráje na Zemi neměli patřit Slované (v případě Němců) a neměli tam patřit třeba vzdělaní lidé v případě bolševiků. Já teda na rozdíl od vás rozlišuju to, kdo respektuje má práva a kdo ne, kdo se mne snaží zabít a kdo ne.

Rodí se nám nový nepřítel - neočkovaný občan.
On mne ale ten neočkovaný občan ohrožuje. Podobně jako třeba když někdo ožralý sedá za volant auta. Taky byste někoho, kdo nechce někoho s pár promile pustit za volant nazýval bonzákem, udavačem a kolaborantem? Taky byste tvrdil, že je to přece jeho svoboda? A argumentoval byste tím, že není vysoká pravděpodobnost, že někoho zabije?

Re:COVID očkovací certifikát
« Odpověď #46 kdy: 23. 11. 2021, 16:48:09 »
a neměli tam patřit třeba vzdělaní lidé v případě bolševiků.

mozna vzdelani reakcionari, ale urcite ne vzdelani lide obecne.