Vypečenej žižkovskej antispam

Lol Phirae

Re:Vypečenej žižkovskej antispam
« Odpověď #15 kdy: 01. 06. 2017, 21:41:22 »
A co když budou spameři rovněž vkládat odkazy přes známé zkracovače? To pak zablokujeme i zkracovače?

Pak je tady přece to ultimátní antispam řešení se 110% úspěšností - (.*?)  ::) ;D

?

« Odpověď #16 kdy: 02. 06. 2017, 00:47:27 »
No, až se od jednoho krásného dne přestanou na zdejším fóru objevovat jakékoliv nové příspěvky, tak to bude aplikací tohoto řešení. Konečně bude pokoj od spamu a všech těch konzerv, co se jim nelíbí podvodné reklamy a poskakující stránka. :-)

Sinuhet

« Odpověď #17 kdy: 02. 06. 2017, 11:14:40 »
Abyste se nepotento.
Root.cz je snad poslední web na Internetu, který mě ani na fóru, ani v komentářích ve zprávičkách nenutí vytvořit účet, případně se přihlásit přes Facebook/Google/OpenID... Dokonce mě ani nenutí opisovat nějakou šílenou captchu nebo absolvovat turingův test (nejsem robot - vyberte všechny obrázky, na kterých je automobil). Nespamují mě každý den do mailu atd...

Popravdě nechápu, jak to kluci dělají, že spamy v komentářích nejsou, a mají můj obdiv. To, že to občas vyhodí false-positive, snad každý čtenář zrovna root.cz pochopí, ne?

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #18 kdy: 02. 06. 2017, 12:31:54 »
Sinuhet: souhlas
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.

Lol Phirae

« Odpověď #19 kdy: 02. 06. 2017, 12:41:12 »
Abyste se nepotento.

Jistě. Ono je hrozně příjemné, když napíšeš několik odstavců komentáře pod článek, odešleš a ta žižkovská sračka ti místo toho, v čem je problém napíše, že jsi spammer, a že pokud ne, tak máš kontaktovat redakci (a.k.a. běž si stěžovat na lampárnu).

Filtration system a marvel to behold. It remove 80 percent of human solid waste..
 ;D ::)

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #20 kdy: 02. 06. 2017, 13:43:40 »

« Odpověď #21 kdy: 04. 06. 2017, 14:16:32 »
Abyste se nepotento.

Jistě. Ono je hrozně příjemné, když napíšeš několik odstavců komentáře pod článek, odešleš a ta žižkovská sračka ti místo toho, v čem je problém napíše, že jsi spammer, a že pokud ne, tak máš kontaktovat redakci (a.k.a. běž si stěžovat na lampárnu).  ...

Přesně tak.
Z tohoto důvodu už jsem tu pěkně dlouho necitoval originální text (což mi přišlo vždycky lepší), ale vidím, že je to pořád stejný opruz...