tyvoe - pomuze mi kdyz se naucim plavat? nebo malovat? co to je za otazku? cokoliv se naucis je proste plus a nejak te to rozviji a posune dal a otevre vic dveri - a cim vic jich vodevres tim vic se jich vodevre a cim ses starsi tim veci vis hovno - tak to je ... sou teda vyjimky jako Novy a zboj - ti vi vsechno ...
Citace: Ondřej Novák 25. 04. 2017, 20:59:09Takhle jsem už udělal hodně aplikací. Bez grafiky, s jednoduchým CSS, bez JS, ale rychlé a funkční. Do intranetu ideální.Pat & Mat s.r.o, amatera na nastaveni firewallu nepustite, ale nejakej webik to spichne i sousedovic Mana, vzdyt maturuje z infosky co ?
Takhle jsem už udělal hodně aplikací. Bez grafiky, s jednoduchým CSS, bez JS, ale rychlé a funkční. Do intranetu ideální.
Webdesigner je umělec, používá opačnou mozkovou hemisféru než my. Linux do něj nenacpete, bude mít problémy i s Gitem.
A jestli to právě není chyba, že webdesign, dělají umělci. Webdesign by měly generovat stroje, na základě pravidel stylu vytvořeného umělcem. Stejně zákazník převážně chce něco, co už někde viděl.
Citace: Kit 25. 04. 2017, 22:18:26Takhle jsem už udělal hodně aplikací. Bez grafiky, s jednoduchým CSS, bez JS, ale rychlé a funkční. Do intranetu ideální.Jasně, k čemu by na intranetu bylo třeba takové našeptávání hodnot, ať si to tam ty uživatelé hezky vypíšou, hlavně ať se Kit může bít v prsa, jak je free cool a in, že nepoužívá Javascript.
Když je potřeba doplnit JS, tak se doplní. Je však zbytečné to řešit v původním návrhu, zejména pokud je omezen čas i rozpočet.
Citace: Kit 25. 04. 2017, 22:18:26Takhle jsem už udělal hodně aplikací. Bez grafiky, s jednoduchým CSS, bez JS, ale rychlé a funkční. Do intranetu ideální.Citace: Kit 26. 04. 2017, 09:18:34Když je potřeba doplnit JS, tak se doplní. Je však zbytečné to řešit v původním návrhu, zejména pokud je omezen čas i rozpočet.Ještě včera večer to bylo "ideální" a dnes ráno je to už řešení "pokud je omezen čas a rozpočet". To ja zajímavý posun, takhle přes noc
A už jsme se dokonce posunuli od obecného "do intranetu" k nějakému konkrétnímu případu Kámo, kdyby jsi byl chlap, tak přiznáš, že jsi prostě plácnul hovadinu a neděláš tady kolem toho takový tanečky.
Citace: Tomáš Roll 26. 04. 2017, 08:13:57Webdesigner je umělec, používá opačnou mozkovou hemisféru než my. Linux do něj nenacpete, bude mít problémy i s Gitem.A jestli to právě není chyba, že webdesign, dělají umělci.