91
Sítě / Re:Optika od Cetinu - jen pro O2?
« Poslední příspěvek od JackFrost66 kdy 01. 10. 2025, 23:53:33 »malekai.rydin: ajo koaxial! Hodne zajmave, rikal ze to driv byl bejvalej hotel, je to veliky panelak. Takze proto jsem zil tom ze je to vse optika, ale taky me nesedelo proc je tam takovej extremni nepomer rychlosti.
Takze proste nejaky dobry, slusny koaxialni net po kterem mu to tam dodavaj ale nema zase upload a ani mit nebude kdyby chtel
I kdyz bych se divil, tady bych cekal ze optiku davno nekdo zavedl.
Skoda ze to nejde i u me, koxial existuje, ale to je ala strecha bez anten, stare az prastare takove ty zasuvky na kulate konektory, vedeny kabel po byte ale prastaty z X ery. Zda by potom neco slo nekdy posilat, no nevim. Hlavne netusim jak by to nekdo jsem dostal.
Takze proste nejaky dobry, slusny koaxialni net po kterem mu to tam dodavaj ale nema zase upload a ani mit nebude kdyby chtel

I kdyz bych se divil, tady bych cekal ze optiku davno nekdo zavedl.
Skoda ze to nejde i u me, koxial existuje, ale to je ala strecha bez anten, stare az prastare takove ty zasuvky na kulate konektory, vedeny kabel po byte ale prastaty z X ery. Zda by potom neco slo nekdy posilat, no nevim. Hlavne netusim jak by to nekdo jsem dostal.