Rychlé zobrazování nových příspěvků

Re:Rychlé zobrazování nových příspěvků
« Odpověď #30 kdy: 09. 02. 2015, 14:13:51 »
...

Tak už vím "přesně", ja se změnila ta url; po tom skoku na pole G12 přibylo na konci zřejmě toto:
#newIndex1

Právě se mi to zase stalo (postup viz výše) zde:
http://www.root.cz/zpravicky/tovarna-na-bitcoiny/532035/odpovedet/#newIndex1

Kontlolní otáška, šoudluzi, eslipak uhodnete, ve ktelém šlově (ti ždatnější jiště uhodnoui i bůkvu) še to štalo?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #31 kdy: 09. 02. 2015, 14:30:41 »
Víc opravdu nemohu. Již nemohu ...

Redakce, delejte s tim neco, nebo nam Hawran zacne chlastat a bude z nej druhy Kapitan Rum.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #32 kdy: 09. 02. 2015, 15:32:59 »
Nova pozorovani:

Psale jsem odpoved na nazoru pod zpravicku, uplne spokojene, az jsem narazil na pismeno N. Tehdy to odscrolovalo dolu, kurzor vyskocil z pole a URL se zmenilo na http://www.root.cz/zpravicky/nytimes-google-zkusi-chytre-bryle-znovu-ale-budou-jine/532063/odpovedet/#newIndex1. Zajimave je, ze nasledne pismeno N pak normalne jiz fungovalo. Proto jsem si toho nevsiml, protoze jsem mysle, ze jsem se nekde prehmatl, coz se mi stava dost casto.

Nicmene pismeno P trvale a opakovane hodi stranku nahoru a kurzor ven z pole. N zaqblbne jen jednou.

Nemohlo by to souviset se soubory, ktere se tahaji z cache na disku a nebyly updatovany, protoze nekdo nezmenil nejake cislo verze nebo datum nebo podle ceho se urcuje, ze se maji natahnout nove kopie?

« Odpověď #33 kdy: 09. 02. 2015, 15:41:10 »
Víc opravdu nemohu. Již nemohu ...

Redakce, delejte s tim neco, nebo nam Hawran zacne chlastat a bude z nej druhy Kapitan Rum.

???

Udělal jsem z toho ten závěr, že bude-li ještě někdy příležitost a já budu požádán o nějakou další rekonstrukci, že se vám na to vyseru ...

;)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #34 kdy: 09. 02. 2015, 19:12:15 »
Zda se, ze oznaceni rootu v NoScriptu jako untrusted problem resi.

« Odpověď #35 kdy: 09. 02. 2015, 20:04:44 »

;D ;D ;D
A vykoleduješ si hnědý pruh ...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #36 kdy: 09. 02. 2015, 20:24:28 »
Nevykoleduju. Bez js jim pruhy nechodi. Zaroven zmizely i reklamy, takze uz zadne koser zrni. Cili jestli na reklamach hodlaji vydelavat, tak by s tim meli neco udelat. Neni moje vina, ze maji posrane P a N.

« Odpověď #37 kdy: 10. 02. 2015, 09:17:42 »

JJ, právě jsem se taky vytočil a zapínám NoScript na root.cz.

No, hlavně, že se mi teď po označení jakéhokoli textu na stránce začala objevovat jakási dvojikonka s ksychtoknihou a s modrým ptákem ...

tdvorak

« Odpověď #38 kdy: 10. 02. 2015, 09:26:52 »
No, hlavně, že se mi teď po označení jakéhokoli textu na stránce začala objevovat jakási dvojikonka s ksychtoknihou a s modrým ptákem ...

To mě taky pěkně štve. Zvlášť proto, že si často při čtení označuji text, abych se snáz orientoval. Na lupě jsem to odstranil novým pravidlem pro adblock. Na rootu mám ale (zatím) adblock vypnutý.

M. Kubelík

« Odpověď #39 kdy: 10. 02. 2015, 09:54:28 »
Díky všem za podněty, problém se podle mě podařilo nalézt a vyřešit.

Vyskytne se to v podstatě jen v případě, že člověk není přihlášen, chce na nějaký příspěvek v diskusi reagovat a na místě s odpovědí se přihlásí. Pokud bude např. pořád přihlášen nebo odhlášen a brouzdat po diskusi a odpovídat, tak by se problém vyskytovat neměl.

Oprava, po které zmizí problémové poskakování i v případě přihlašování na stránkách s odpovědí bude na provozních webech v řádu max. dnů.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #40 kdy: 10. 02. 2015, 09:56:28 »
... a s modrým ptákem ...

Sakra, on jim ten Klaus nestacil?

« Odpověď #41 kdy: 10. 02. 2015, 10:17:08 »
Díky všem za podněty, problém se podle mě podařilo nalézt a vyřešit.

Vyskytne se to v podstatě jen v případě, že člověk není přihlášen, chce na nějaký příspěvek v diskusi reagovat a na místě s odpovědí se přihlásí. Pokud bude např. pořád přihlášen nebo odhlášen a brouzdat po diskusi a odpovídat, tak by se problém vyskytovat neměl.

Oprava, po které zmizí problémové poskakování i v případě přihlašování na stránkách s odpovědí bude na provozních webech v řádu max. dnů.

OK, díky.
Když bude třeba a budu moci, rád pomohu (a snad  se z toho nestanu alkoholíkem (Jardo!))

PS: Nerad brouzdám po webu přihlášen k čemukoli, ondynoj jsem se zapomněl odhlásit po kontrole pošty u  Velkého Bratra a pak se mi objevovaly hodně divné reklamy ...

« Odpověď #42 kdy: 10. 02. 2015, 10:17:42 »
... a s modrým ptákem ...

Sakra, on jim ten Klaus nestacil?

Velkého Stavitele Barikád není nikdy dost!
 ;D

Lol Phirae

« Odpověď #43 kdy: 10. 02. 2015, 14:06:00 »

To má být tohle?

(Blokátor socshitů evidentně funguje.)

« Odpověď #44 kdy: 10. 02. 2015, 14:18:42 »

To má být tohle?

(Blokátor socshitů evidentně funguje.)

;D  ;D  ;D  ;D

Tak alespoň teď víš, že to není nějaký megahustýkůl clipboard, ale ...