Na rootu to funguje hezky. Ale Lupa, měšec, podnikatel, ... dál odkazují z úvodní stránky linkem na nové komentáře na url končící #n1, namísto #newIndex1. Totéž i přímo pod komentáři na linku "Další nový názor". Můžete to prosím ještě jednou předat dál? Díky.
Me to pred nejakou tou hodinou fungovalo tak pekne, ze jsem odpovedi pod zpravickami mohl psat bud v leafpadu nebo bez pismene "p"., protoze kdykoliv jsem zmackl "p", udelal se PageUp a zadne "p" se nenapsalo. By mne zajimalo, jak se to povedlo. A to jsem kvuli tomu nejdrive restartoval FF a posleze i Linux. Ted to jde, ale mam vypnuty JS, tak jestli to nei diky tomu.
Citace: JardaP . 05. 02. 2015, 23:37:26Me to pred nejakou tou hodinou fungovalo tak pekne, ze jsem odpovedi pod zpravickami mohl psat bud v leafpadu nebo bez pismene "p"., protoze kdykoliv jsem zmackl "p", udelal se PageUp a zadne "p" se nenapsalo. By mne zajimalo, jak se to povedlo. A to jsem kvuli tomu nejdrive restartoval FF a posleze i Linux. Ted to jde, ale mam vypnuty JS, tak jestli to nei diky tomu.Právě jsem se snažil napsat něco k jedné zprávičce a písmeno p jsem nebyl schopen vložit, kurzor vždycky vyskočil ze vstupního pole a stránka se posunula k tomu příspěvku, na který jsem se snažil reagovat. To p jsem musel vložit z textu pod tím přes ctrl c/v ...
To s tou klávesou "p" bychom rádi opravili, ale nedaří se nám to zopakovat: Jdu na zprávičku, u které jsou nějaké nové názory, u nějakého kliknu na "Odpovědět" a do pole "Komentář" napíšu "p" - v tu chvíli se vám to posune? Jaký máte prohlížeč? Předem díky za info.
A aspon sem prestante cpat zadek, kdyz clovek rekne prdel
Díky, upozorním na to, ale předpokládám, že o tom kolegové ví. Každý server se z vývojové verze hrne zvlášť, takže můžou mít v každou chvíli rozdílné verze. Na Rootovi se to opravovalo ještě večer, aby to bylo hotové co nejdřív.
Ohledně toho poskakování a nemožnosti vkládat písmena "p", "n", potřebovali bychom více přesnějších informacíurl stránky, kde k problému docházíjak jste se na takovou stránku dostalizda jste jako uživatel přihlášený nebo nejestli se to děje i po reloadnutí stránky
Ohledně toho poskakování a nemožnosti vkládat písmena "p", "n", potřebovali bychom více přesnějších informacíurl stránky, kde k problému docházíjak jste se na takovou stránku dostalizda jste jako uživatel přihlášený nebo nejestli se to děje i po reloadnutí stránkyObecně se o to skákání po nových názorech stará inline javascript ve stránce, který začíná $("body").keydown(function(e), takže by i nám i pomohla informace, zda se ve stránce, na které je problém, takový kus textu vyskytuje nebo ne.