> O lokálním serveru jsi mluvil všehovšudy v jednom příspěvku
Který jste vy citoval. Za to já opravdu nemůžu, nenutil jsem vás k tomu.
A to jako když cituji jeden Tvůj příspěvek, tak to znamená, že jsi ostatní neřekl nebo jak?

?? Předpokládal jsem, že Ti stačí připomenout, co jsi tvrdil, nečekal jsem, že jsi takový demagog, že když z X příspěvků, které dokládají cos tvrdil, vytáhnu jen
jeden, tak že se ho budeš snažit takhle překrucovat.
Ti fakt není blbé se takto přiznávat, že pro Tebe není relevantní, co jsi tvrdil, ale na co si oponent v diskusi vzpomene, že jsi tvrdil a připomene Ti to?

>> Stejně tak se musí při každém požadavku navázat spojení do databáze.
> Naprosto jednoznačně popíráš možnost, že by mohla nastat situace, kdy spojení není třeba navazovat.
Opět si vymýšlíte.
To fakt chceš tvrdit, že z výroku, že se musí pokaždé navazovat spojení do databáze neplyne, že není možné, že by se spojení navazovat nemuselo?

Jakej demagogickej kolotoč předvedeš tentokrát, aby ses z takovýdle elementární neschopnosti použít logiku pokusil vykecat?
Nechceš se třeba točit na tom, že v mé interpretaci jsem znovu nevypisoval veškeré podmínky modelového případu (za předpokladu requestu na sdíleném webhostingu kdy je třeba konexe do databáze atd...) ? To by bylo zcela v Jirsákovském demagogickém stylu vytrhávání z kontextu.
Odkaz nebude, že? Protože to nevysvětloval nikdo...
Ale prosím. Např. já v příspěvku 62 nebo DK v příspěvku 58. Jen ukazuješ, že ani neumíš číst, co Ti ostatní vysvětlují.
že vaše úplně jiné řešení bude pomalejší.
Moje řešení? Vždyť jsi s ním přišel první: viz příspěvek #17. Skleróza, nebo demagogie?
Takže já jsem vytrhl jednu svojí větu z kontextu, citoval jsem ji, polemizoval s ní, a pak to celé poslal vaším jménem? Není to spíš tak, že příspěvek z 26. 10. 2014, 18:31:10, u kterého je jako autor uvedeno "Logik", jste psal vy?
Opět demagogie a neznalost základních diskusních pravidel. Citace samotná není vytržení z kontextu a překroucení. Vytržení z kontextu je až, kdy onu citaci interpretujeme odlišně, než vyplývá z kontextu. Vzhledem k tomu, že je má interpretace toho cos napsal v souladu s dalšími Tvými vyjádřeními (viz např. ta citovaná věta výše, kde to jednoznačně tvrdíš obecně), tak jsem se žádného vytržení z kontextu nedopustil. Naopak pokud Ty se snažíš tu větu interpretovat tak, že je ve sporu s Tvýma dalšíma vyjádřeníma, tak jsi se vytržení z kontextu a překroucení dopustil....
Tak, silácký řeči sis odbyl, tak čekám na ten důkaz, že to Tvé vybájené řešení je řádově rychlejší než řešení v databázi.