Offtopic, příspěvky mimo téma, kecárna

fotka

• 216
    • Zobrazit profil
    • Linux forum
Offtopic, příspěvky mimo téma, kecárna
« kdy: 12. 10. 2014, 13:16:29 »
Jsem amatér a spravuji svůj vlastní linux server, navštěvuji asi 15 webmaster, a linux fór, převážně anglické a prakticky pouze na tomto fóru má charakter kecárny.

Třeba zde mezi prvními 5 příspěvky je pouze jeden užitečný uvádějící informace k tématu: http://forum.root.cz/index.php?topic=9852.0

Chtěl bych požádat moderátory, administrátory o zvážení toho, že by alespoň částečně mazali neužitečné "vykecávací" příspěvky, které neřeší úvodní dotaz v tématu

Většinou se admini snaží fóra udržovat co nejužitečnější a témata co nejvíce "ontopic"

Pokud to beru z pohledu návštěvníka, který hledá řešení problému a dostane se sem z Googlu, bylo by vhodné aby našel užitečné informace a nemusel ztrácet čas procházením spousty low-value příspěvků.

aby to nevyznělo nevděčně, děkuji všem, kteří odpovídají na mé laické dotazy tak že to vede k odpovědi na otázku a vyřešením problému. Vážím si toho

toto téma nesleduji
Linux nováček - CeskeForum.com

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Offtopic, příspěvky mimo téma, kecárna
« Odpověď #1 kdy: 12. 10. 2014, 13:29:31 »
Hlasis se jako dobrovolny modeator zadarmo? Nekdo to delat musi.

nabla

« Odpověď #2 kdy: 12. 10. 2014, 19:35:51 »
Jsem amatér a spravuji svůj vlastní linux server, navštěvuji asi 15 webmaster, a linux fór, převážně anglické a prakticky pouze na tomto fóru má charakter kecárny.

Třeba zde mezi prvními 5 příspěvky je pouze jeden užitečný uvádějící informace k tématu: http://forum.root.cz/index.php?topic=9852.0

Chtěl bych požádat moderátory, administrátory o zvážení toho, že by alespoň částečně mazali neužitečné "vykecávací" příspěvky, které neřeší úvodní dotaz v tématu

Většinou se admini snaží fóra udržovat co nejužitečnější a témata co nejvíce "ontopic"

Pokud to beru z pohledu návštěvníka, který hledá řešení problému a dostane se sem z Googlu, bylo by vhodné aby našel užitečné informace a nemusel ztrácet čas procházením spousty low-value příspěvků.

aby to nevyznělo nevděčně, děkuji všem, kteří odpovídají na mé laické dotazy tak že to vede k odpovědi na otázku a vyřešením problému. Vážím si toho

toto téma nesleduji

fetka: Nesouhlasím. Přisuzujete si právo označení kvality příspěvku, přitom je hodnota příspěvku vždy subjektivní proměnnou. Například já zde už čtyři roky provádím filosoficko-sociologický výzkum zaměřený na filologickou výrazovou psychologii rekurzivních vzorů jednání. A tyto, dle vašeho názoru "low-value" příspěvky jsou pro mě zcela zásadní. Váš vstup by znamenal externí regulaci narušující přirozený vývoj a zánik liberálního prostředí.

Etatisté by měli zůstat věrní své židli na úřadu, nebo ještě lépe ukončit svůj život a neomezovat svobodu a životy druhých.

Proto za mě, jednoznačně nesouhlasím s tím, aby úvahu o kvalitě příspěvku a jeho násladné mazání, případně cenzuru, prováděla jiná osoba, než původní autor příspěvku.

Bla

« Odpověď #3 kdy: 12. 10. 2014, 20:00:37 »
 ;D Fotka by si měl sáhnout do svědomí a zeptat se sám sebe, jestli náhodou to není on, kdo pokládá obvykle hloupé otázky a i přes opakované správné odpovědi trvá na svém špatném názoru a troluje. Protože kdo seje trolování, troláče taky sklízí.

Jsem zastánce následujících tří pravidel:
- na hrubý pytel patří hrubá záplata
- oko za oko, zub za zub
- chytrému napověz, hlupáka nakopej do zadeke

Spíš jsem překvapený, že si tu někdo, kdo je Trollováním proslavený, stěžuje, že si pod jeho postem dovolí trollovat i jiní  ;D

Bla

« Odpověď #4 kdy: 12. 10. 2014, 20:07:22 »
2 Fotka: Abych tě pořád nehanil, máš úžasnou trpělivost, kolik že těch projektů jsi už realizoval? Tuším že ke třiceti od prostých hostingů po různé VPS a podobně.

Zlý jazyk by mohl namítnout: Hlavou zeď neprorazíš i když do ní budeš bušit opravdu velmi dlouho.
Já namítnu: Zeď jsem prorazil loktem (sadrokarton), hlavou (sadrokarton) a konečně zadekí (cihlová zeď, která mi překážela a nahoře už byla odsekaná).

Proto si myslím, že máš reálnou šanci uspět.
Zkušenosti, které načerpáš v IT, budeš v nejhorším moci zužitkovat jako komik.

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 12. 10. 2014, 21:04:14 »
toto téma nesleduji

Tak proč ho zakládáš?  ;D ;D ::) ::)

peter

« Odpověď #6 kdy: 12. 10. 2014, 22:00:39 »
toto téma nesleduji

Tak proč ho zakládáš?  ;D ;D ::) ::)
Aspoň má sebareflexiu a žiada o výmaz jeho vlastného diskusného vlákna. Len mi žiaľ nie je známe prečo to vlákno tým pádom zakladal.

Bla

« Odpověď #7 kdy: 12. 10. 2014, 22:44:42 »
prečo to vlákno tým pádom zakladal.

Aby pobavil, lidi rozesmál a nudu všedního dne jim ulehčil....

tommm

« Odpověď #8 kdy: 13. 10. 2014, 12:53:55 »

...

To by se ti libilo vid? Aby neco bylo podle toho jak chces ty. Vis ty co? Je to naprosto jednoduche - kdyz se ti nekde nelibi, tak tam nechod. Kdyz ti neco nechutna, tak to nezer. Kdyz, kdyz, kdyz ...

Hodnota prispevku je subjektivni zalezitost. Tobe se to zda OT ... jinemu to muze prijit zajimave jako dalsi nazor do diskuze nebo whatever.

strepty

« Odpověď #9 kdy: 13. 10. 2014, 13:54:37 »
O niektorych prispevkoch mam vazne podozrenie ze ide o skrytu reklamu. To by sa asi aj malo mazat. Ale ako tu uz niekto napisal, kto je taky osvieteny aby vedel co zmazat a co nie?

karel

« Odpověď #10 kdy: 14. 10. 2014, 09:35:19 »

Nevim me se zda ze k tematu jsou vsechny. Na hloupou otazku hloupa odpoved.