Už jsem se ISP ptal a prý to zatím neplánují, údajně z důvodu nezájmu (zákazníků).
Na to plati jedina reakce "tak v tom pripade vam tu statistiku nemuzu rozbijet a tady mate vypoved smlouvy". Chtel bych videt zakaznika (home usera), kterej projevuje zajem o IPv6, kdyz ani netusi, vocogo. Zato zakazniku, ktery nadavaj, ze jim nefunguji torrenty(a dalsi veci), bude IMO pomerne dost ...
Ad ty adresy:
Problem je v necem jinym nez sem ti potvrzoval ja, a IMO tusim v cem. Je to na strane tech webu, kretenismus provozovatelu. Ono se to nacte ... ale
. Otestujes to uplne jednoduse tak, ze pri tom co ti bude browser neuspesne kolotat, klipni pravym a nech si zobrazit zdroj. Mel by tam byt. Pripadne to otestuj wgetem. V kazdym pripade to index stahne, ale tam jsou odkazy do nejakych horoucich pekel (a hromada js) a to uz se nepostahuje.
Kazdopadne na nativni 6tkovy lince to chodi. Otazka ovsem zni, zda se browser pripoji pres 6tku ...
. Jeste to muzes otestovat telnetem/nc. Ale zjistis IMO to samy, ze index to vrati.
Tisíckrát opakovaná lež...
Presne, prakticky neustale se na netu resi "a proc mi nefunguje to ci ono", at uz jde o IM, hry, ... parkrat se mi uz stalo, ze sem prisel na torrent, bylo tam 500+peeru, ale zadnej aktiv s IPckem, vsichni nadavali na seeda, ale on v tom byl vicemene spolecne snima. Chtit pak po BFU aby si nastavoval nejaky forwardy portu ...