To o spotrebe alkoholu si môžeš prečítať na webe iinfo ktorého je aj root súčasťou. Web sa volá vitalia. Ohľadne dôkazov, tak existujú aj iné spôsoby ako fotografovanie. V prípade napríklad zle vyloženého príkazu na ktorý tu nadvezuješ, teda vraždy poslíčka by so m Ti odporučil nepoužívať nepodložené útoky. A mimochodom, vzhľadom na Tvoju rétoriku mám silné pochybnosti aj o tej abstinencii v Tvojej rodine.
Kristova noho, ty mas asi poruchu osobnosti. Zkus si nekde nastudovat, co je to vtip, ironie a nadsazka.... Snad prestanes chapat nektere texty, jako by se jednalo o mistoprisezne prohlaseni.
Dnes sa tu roztrhlo vrece s verbálnymi abstinentami. Pivo sa v domácich podmienkach dá vyrábať rovnako jednoducho ako víno. A vyrába sa bezpečnejšie ako liehoviny. Ďakujem, ten príspevok o neevidovateľnosti mi vykúzlil úsmev na perách. Ako argument je to slabé ako tvrdenie o vražde toho poslíčka.
Aha, a ty si nakoupis hafo sad na vyrobu piva, aby ses stihl zasobit. Ono to neni tak jednoduche, pokud se nejedna jen o male mnozstvi. To to nejdriv nejakych deset dni fermentuje, pak to naflaskujes a nechas alespon pul roku valet ve sklepe, jinak se to neda pit a piji to jen totalni prasata. Talze aby ses pravidelne oziral domacim pivem, budes potrebovat dost casu, spoustu fermentacnich nadob nebo nejakou sakra velikou,. hafo flasek a velky sklep. A to jsme jeste nezminili fakt, ze doma delane pivo z pivni sady te vyjde draz, nez pivo z kramu a tak je to alezitost pro fajnsmekry.
S tou evidenci se to ma tak, ze v Cechach se nedela prilis mnoho doma paleneho alkoholu. Na morave asi ponekud vic a na Slovensku cert vi jak, ale tipnul bych si, ze tam rada lidi pali a to se vychlasta, ale do evidence se to nedostane. A to jeste muzeme doufat, ze uz se u vas dnes nechlasta lavorovica.