Existuje free PHP kód chatu?

Tom Liberec

Existuje free PHP kód chatu?
« kdy: 25. 09. 2014, 23:41:57 »
Mám HTML, CSS free šablonu kde je chat nebo blog, prostě diskuzní fórum s několika tématy.

Ovšem chybí tomu funkčnost, zřejme tedy PHP na straně serveru.

Možná uvažuji úplne chybne, ale nedovedu si představit, že by to celé zvládl JS nebo jQ.

Víte  někdo o free kódu , chatu, blogu s názory, co nejjednodušším i s možností staženi.
Připadne i výukovém. Nejlépe něco totalne jednoducheho bez databáze

V budoucnu je možná i spolupráce, tj. moje objednávka do programování teto části webu.

Dale hledám odkazy na předváděcí programy z SMS na web. 
Pripadne

DonPedro

Re:Existuje free PHP kód chatu?
« Odpověď #2 kdy: 26. 09. 2014, 00:03:22 »
Promin, pri vsi ucte, myslis, ze jsi vhodny adept na lepeni webu kdyz nedokazes do google napsat "php chat free"?
Proklikal by ses dost mozna jako ja za 3 minuty az na https://github.com/kerphi/phpfreechat
Děkuji za možnost editace příspěvku.

Tom Liberec

« Odpověď #3 kdy: 26. 09. 2014, 00:21:52 »
V pohodě, ja se neurážím. Ono to může napadnout tak, jak jsem mírně naznačil.

Tedy, že  a to slepení HTML a PHP budu stejne někoho potřebovat proto, že stejne nepochopím jak to funguje.
Tim pádem to vubec nerozchodim, připadne mi to nebude fungovat na VPS.

Tom Liberec

« Odpověď #4 kdy: 26. 09. 2014, 00:34:22 »
Zeptám se jinak.  Má někdo s konkretnim kodem a jeho aplikací, nasazenim na existující stranky zkušenosti.

Připadne kde je takový chat  na českém webu v provozu. Nechci vědět jake nástrahy čekají, nechci z nikoho tahat vysledky jeho práce.

Za to ja platím.

Miramel

« Odpověď #5 kdy: 26. 09. 2014, 10:51:19 »
Po přečtení dvou slabých a jedné tlusté knížky o PHP bys měl být schopen si to napsat sám.
Možná bych ti to doporučil i jako přínosnější postup než metoda pokus-omyl.

karel

« Odpověď #6 kdy: 26. 09. 2014, 11:01:59 »
Kdyz chces forum proc nepouzijes phpbb forum

Pokud chces diskuze tak to neni nic teskeho, ale tu databazi musis pouzit hned od zacatku