Reproduktory pouze na USB

indigo

Reproduktory pouze na USB
« kdy: 23. 09. 2014, 19:15:00 »
Zdravicko lidi, potřeboval bych poradit jestli někdo z vas neví kde sehnat nějaké normální repro k ntbk pouze s USB. Všechny co jsem našel se už neprodávají nebo někde ke konci napisou ze ma jacka.
Díkec.
« Poslední změna: 23. 09. 2014, 19:54:27 od Petr Krčmář »

Lol Phirae

Re:repraky pouze na usb
« Odpověď #1 kdy: 23. 09. 2014, 19:23:02 »
někde ke konci napisou ze ma jacka.

Asi překvapivě nechtěj, aby jim to lidi pořád vraceli jako nefunkční... Proč by si kua někdo připojoval repráky do USB? Bože...  :o ::)

indigo

« Odpověď #2 kdy: 23. 09. 2014, 19:34:19 »
Protože moje hpcko ma Jacka vespod ne z boku. Ntbk mám na stojanku/podložce která  ma dole hranku aby nesjizdel. Tímpadem tam nemůžu narvat jacka bože. Proto hledám pouze na USB, výhody či nevýhody jsou mi ukradene , chci repraky tak abych si nemusel kupovat ještě jinou podložku pac s touto jsem spokojen atd.

Lol Phirae

« Odpověď #3 kdy: 23. 09. 2014, 19:41:47 »
Stále nechápu, co ti vadí na tom, že ty krámy krom USB mají ještě jacka... kdyby sis zespoda nalepil kus gumy, uděláš lepší.

dTTb

« Odpověď #4 kdy: 23. 09. 2014, 19:45:25 »

mca

• 181
    • Zobrazit profil
« Odpověď #5 kdy: 23. 09. 2014, 19:51:05 »
Normalni znamena co? Dobre nezahraji piano ani Bose Companion 5, ale na svou cenu a velikost hraji rozhodne nadprumerne, nebo rekneme, spickove ve sve tride. Mensi, dokreslujici s obstojnym zvukem Bowers & Wilkins MM1. Nezahraji vsechno a nemaji dynamiku, ale skoro nic lepsiho se ani neda koupit.

Takove ty levne predrazene sumitka Logitech, Razer, Genius ... se nevyplati koupit vubec, protoze to proste nehraje. Kde to ma jack je celkem jedno, protoze ten zvukovy kodek nehraje nic extra (praska, zkresluje, atd) a zeptam se rovnou, proc nedockujes?

noname

« Odpověď #6 kdy: 23. 09. 2014, 19:54:05 »
co treba
http://www.alza.cz/logitech-s150-d258039.htm
Něco podobného jsem kdysi kupoval. Byly téměř dokonalé, jen při větší hlasitosti nesnesitelně rezonovaly tlačítka (je to plastová membrána). Ty jsem musel nakonec přilepit lepicí páskou...

indigo

« Odpověď #7 kdy: 23. 09. 2014, 20:35:20 »
Stále nechápu, co ti vadí na tom, že ty krámy krom USB mají ještě jacka... kdyby sis zespoda nalepil kus gumy, uděláš lepší.
Protože si tam nechci lepit kus gumy, jako proč ? Před x lety sem si koupil repraky s USB co mi seděly, už jsou kaput tak si chci pořídit novy ne si někde schanet nějakou gumu.

Normální pro mne znamená aby nebyly přehnaně drahe, nechtěl bych za ne dat víc než litr, ale zase aby to nebyly šunky co vydrží 3 měsíce a nazdar. Neocekavam od nich žádný extra zvuk, jenom tak k filmu když si lehnu do postele a ntbk mám na stole, ty repracky v ntbk jsou na nic. Hlavne abych je mohl lehce zbalit když někam jedu.

Díky za reakci s těma logitech, už sem na ne koukal, snažím se najít dalsi abych mel aspoň pocit ze si mužů vybrat ☺

Lol Phirae

« Odpověď #8 kdy: 23. 09. 2014, 20:51:38 »
Protože si tam nechci lepit kus gumy, jako proč ? Před x lety sem si koupil repraky s USB co mi seděly, už jsou kaput tak si chci pořídit novy ne si někde schanet nějakou gumu.

No jistě, to dá rozum. Nalepit na podložku gumu je velkej problém, lepší je vyhodit pár set z vokna za nesmyslné USB šumidlo.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Reproduktory pouze na USB
« Odpověď #9 kdy: 23. 09. 2014, 21:16:56 »
Bych to hned nedramatizoval lepenim gumy, urcite by stacilo nekde kus te zachytne hrany uriznout/upilovat/provrtat - nehodici se skrtnete.

Radek

« Odpověď #10 kdy: 23. 09. 2014, 21:19:24 »
To opravdu musite komentovat proc chce repro pres usb? Napsal na to svoje a dal to snad neni treba komentovat, ne? A hlavně nějak nesouhlasím s tím tvým připlácením, usb repráky jsou dražší obvykle o pár desetikorun než klasické...

Já se jen zeptám, jestli jsi kvůli tomu třeba nepřemýšlel o usb zvukové kartě. Připojíš k nim jakékoliv repro a navíc ty s cenovkou trošku vyšší mají rozhodně lepší kvalitu jak ten integrovanej kšunt :D

indigo

« Odpověď #11 kdy: 23. 09. 2014, 21:26:17 »
Nehodlam si kur.it podložku pilovanim nebo lepeci různých pi.ovin. Ještě jednou formulují svou prosbu.
Neví někdo o repracich k ntbk pouze na USB ? Pokud někdo ano prosím poradce kde sehnat, kdo neví at to nechá bejt, custom mody podložek či ntbk me nezajmaj.

indigo

« Odpověď #12 kdy: 23. 09. 2014, 21:31:15 »
Ano o kartě jsem přemýšlel, ale snažím se najít nejsnadnější/nejpohodlnejsi řešení, pac jak se znám tak bych ji někde nechal na cestách. Čím méně komponent tím lépe ☺

dustin

« Odpověď #13 kdy: 23. 09. 2014, 22:15:33 »
Aktivních repráků s vestavěnou usb zvukovkou jsou přece mraky.

Lol Phirae

« Odpověď #14 kdy: 23. 09. 2014, 22:31:06 »
Nehodlam si kur.it podložku pilovanim nebo lepeci různých pi.ovin.

No, na normální podložce ta guma je by default... nevisí to na nějaký debilní vykouslý hraně.