to Jimm: Promiň, jestli se budu opakovat, ale z hlediska architektury počítačů jsou PS2 a USB docela dost rozdílné technologie. To že si je má/měl Dominik přenastavit, nevysvětluje, proč mu to v ReactOSu nefunguje. Dal jsem si tu práci dohledal, že je to bug v určité verzi (prostě z prominutím nějaký blbeček spojil ovladače USB myší a klávesnic s PS2, aniž by to otestoval). Našel jsem i verzi, ve které se tento bug nevyskytuje, protože jak napsal Dominik, tak mu USB myš v této verzi vůbec nejede, takže tam nejspíše není ani ovladač.na tato zařízení. Tobě možná stačí, když někomu řekneš udělej to a to, ale já se snažím i zjistit, příčiny (holt je to moje matematická dispozice - nejsem schopen se naučit vzorečky nazpaměť, dokud si je nedokáži odvodit, proto jsem to Dominikovi takhle vysvětlil).
To Dominik: ReactOS v současné verzi je naprosto nevyspělý a nepoužitelný systém (na nějaké demo možná, možná i na web, ale na jakou dlouho?). Pokud máš tak starý PC, že by na tom neměl smysl provozovat Windows 7/8/8.1, tak:
a) zůstaň u XP (nainstaluje si tam nejnovější Internet Explorer - Mrkvosoft byl tak hodný, že link z oficiálních stránek odebral a místo toho se oběvuje, že systém je nepodporovaný, ale trocha googlení a měl bys jej najít), pak si zaktualizuj - schválně radím nejdříve stáhnout IE a až pak update, pokud jej budeš updatovat přes IE6, počítej s docela dlouhou dobou, než se provede inicializace Windows update
b) pokud nepotřebuješ Windows kompatibilitu - přejdi na nějaké Linoxvé distro (tady v závislosti na tvých znalostech Linuxů).