Vykoupím elektroodpad nebo zdarma odvezu

Bla

Re:Vykoupím elektroodpad nebo zdarma odvezu
« Odpověď #15 kdy: 11. 07. 2014, 19:30:26 »
Hele, vojáci jsou vůbec extra třída, hádej čím se střílí na střelnicích  ;D

A) Projektily jsou plně gumové, biologicky odboratelné a po skončení střeleb je čety sapérů pěkně vykopou a snědí
B) Projektily mají část olověnou
C) Projektily mají část z ochuzeného uranu

Můžež hádat třikrát, pokud to vezmeš pěkně popořadě, určitě se dvakrát trefíš ;D

Lol Phirae

« Odpověď #16 kdy: 11. 07. 2014, 19:33:12 »
Tak si přečti tu směrnici.

Dobrá rada nad zlato... Příjemné čtení  ::) ::) ;D ;D

Bla

« Odpověď #17 kdy: 11. 07. 2014, 19:39:36 »
Dík, už jsem to absolvoval v roce ~2009 a teď koukám, že je tu z roku 2012  >:( bleee
Mrknul jsem na přístroje, kterých se to týká a tam žádná změna není.
Dobrá zpráva je, že pálení kabelů na staré pneumatice pro získávání mědi je stále povoleno, takže se naši pracovití spoluobčané nemají čeho bát.

Lol Phirae

« Odpověď #18 kdy: 11. 07. 2014, 20:04:32 »
Dobrá zpráva je, že pálení kabelů na staré pneumatice pro získávání mědi je stále povoleno, takže se naši pracovití spoluobčané nemají čeho bát.

Ano, to je skvělá zpráva.  ;D 8)

Jinak, tu starou směrnici měla docela dobře přežvejkanou britská vláda, k nové jsem nic podobného zatím nenašel.

« Odpověď #19 kdy: 11. 07. 2014, 20:38:38 »
Díky, pánové, úplně mi stačilo to dvouvětý shrnutí, víc do toho pronikat nepotřebuju :)

Lol Phirae

« Odpověď #20 kdy: 11. 07. 2014, 21:21:17 »
víc do toho pronikat nepotřebuju :)

To je rozumné, taky znám mnohem příjemnější průniky...  ;D

Elektroodpadar.

« Odpověď #21 kdy: 12. 07. 2014, 16:10:18 »
áá těžíš zlato z konektorů? Vyplácí se to?
To ani ne, mladý chemik nikdy nebyla moje oblíbená hra a vysokou pec na skladu také nemáme :) Předně ale nemám zájem zlikvidovat firmu tučnou pokutou... Samozřejmě zlato, stříbro a palladium je to, proč je ještě stále tento druh odpadu zajímavý. To, jestli se to vyplatí či ne, je věc druhá. Zkoušel Jste někdy rozebrat do posledního šroubku třeba velkou multifunkční tiskárnu?

host

« Odpověď #22 kdy: 13. 07. 2014, 20:40:53 »
To ani ne, mladý chemik nikdy nebyla moje oblíbená hra a vysokou pec na skladu také nemáme :) Předně ale nemám zájem zlikvidovat firmu tučnou pokutou... Samozřejmě zlato, stříbro a palladium je to, proč je ještě stále tento druh odpadu zajímavý. To, jestli se to vyplatí či ne, je věc druhá. Zkoušel Jste někdy rozebrat do posledního šroubku třeba velkou multifunkční tiskárnu?

nebo CRT  ;D

Mekanik

« Odpověď #23 kdy: 14. 07. 2014, 09:23:59 »

nebo CRT  ;D

No to by mě teda bavilo.....

« Odpověď #24 kdy: 14. 07. 2014, 19:11:04 »
Mohu se zeptat kolemjdoucích, jak řešíte vyřazení výpočetní a jiné techniky ve Vaší firmě?

« Odpověď #25 kdy: 14. 07. 2014, 19:13:10 »
Mohu se zeptat kolemjdoucích, jak řešíte vyřazení výpočetní a jiné techniky ve Vaší firmě?
Odvozem do ekodvora.

« Odpověď #26 kdy: 14. 07. 2014, 23:06:36 »
Odvozem do ekodvora.
Děkuji za odpověď. Přijmou Vám to jako firmě zdarma a vydají potvrzení o převzetí odpadu?

AA

« Odpověď #27 kdy: 14. 07. 2014, 23:36:26 »

nebo CRT  ;D

Zhruba před 40 lety jsme jako žáci ZDŠ v předmětu zvaném lidově Dílny rozebírali staré televizory. Páječka, šroubovák a štípačky a už jsme jeli (obrazovky zůstávaly v bedýnce). Sice byl přítomen učitel, ale i tak to bylo riziko jako hrom, což mi došlo chvíli po nástupu na střední. Člověk ovšem získal vynikající zkušenosti ohledně konstrukcí zařízení.

Lol Phirae

« Odpověď #28 kdy: 15. 07. 2014, 00:02:48 »
Odvozem do ekodvora.
Děkuji za odpověď. Přijmou Vám to jako firmě zdarma a vydají potvrzení o převzetí odpadu?

U nás teda firemní bordel nepřijímaj a papíry nevydávaj. Nicméně nic nebrání tomu to nejdřív prodat za korunu FO, že...  :P

MM

« Odpověď #29 kdy: 15. 07. 2014, 00:15:48 »
REMA - zdarma, vcetne odvozu.