Jsou jeste nejake jine zajimave alterntivy, ktere jsem treba nezminil a pouzili jste je ke sve spokojenosti?
https://github.com/phoenixframework/phoenix - mladý, ale velice rychle a nadějně se vyvíjející. Onehdá psal jeho vývojář na IRC, že v benchmarku dostává 12000 req/s - přesně opačný trend než současní "moderní" bumbrlíčci, u kterých je úspěch cokoli nad 500

Nicmene jsem zastancem toho, ze aby v dnesni dobe neco uspelo, tak to musi byt bud revolucni napad
Nějak si nevzpomínám na nic, co bych považoval za opravdu revoluční. V oblasti webových služeb už vůbec ne. Všechno, co mě tak napadá, jsou jenom pečlivě udělané a dotažené věci, které tady jinak v principu máme už dlouho. Akorát teď je to fklaudu, má to web s responsivním designem, funguje to realtime, je to propojený s Facebookem a existují mobilní aplikace pro obě platformy... Čili žádná revoluce, jenom kupa poctivé práce.
Ostatně, obecně v IT nic opravdu revolučního nemáme už tak od nástupu éry PC

Třeba mně osobně připadá nejblíž k pojmu "revoluce" třeba Arduino, ale to taky není vůbec nic technicky novýho, prostě se jenom starej dobrej procesor zabalil tak, aby ho mohl použít každý (a v tom je ta revoluce - ne technická, ale na poli použitelnosti).
nebo to musi vyuzivat moderni technologie a nabidnout uzivateli daleko lepsi pocit nez u jinych podobnych produktu.
Podle toho, co je tvým cílem. Pokud ohromit/oblbnout nějakýho investora, tak jo, to je docela dobrá cesta. Pokud ti jde ale fakt o to, udělat dobrou službu pro uživatele, tak potom je to dost zcestnej způsob uvažování - uživatelům je úplně jedno, jestli ti to běží na Erlangu nebo VisualBasicu, pokud jim doručuješ stejnou přidanou hodnotu, snadnost použití, vychytaný design atd. Jestli toho umíš dosáhnout líp s Erlangem nebo VisualBasicem, to je otázka pro tebe, ne pro nás

Přílišný uvažování nad technologií je typická známka projektů vedených techniky, který dost často krachují na tom, že jsou právě fascinovaní technologií a úplně jim uniká, co by chtěl uživatel.