Dvě myši na jeden přijímač

v

Dvě myši na jeden přijímač
« kdy: 04. 07. 2014, 22:01:25 »
Dobry den,

ma nekdo zkusenosti s provozem dvou mysi na jeden prijimac? Mam jednu mysku v praci a druhou doma a jelikoz mi ta domaci odchazi do vecnych lovist, rad bych zjistil, zda to je mozne, respektive zda to nejaky vyrobce podporuje.

Pocitam, ze mysi by musely byt identicke a ta druha by se musela umet sparovat s prijimacem z te prvni (nejakym tlacitkem?)

Muzete poradit?

Diky
« Poslední změna: 05. 07. 2014, 00:17:34 od Petr Krčmář »

frrn

Re:dve mysi na jeden prijimac
« Odpověď #1 kdy: 04. 07. 2014, 23:18:08 »
logitech marathon m705 funguje na 100%

Re:Dvě myši na jeden přijímač
« Odpověď #2 kdy: 05. 07. 2014, 02:46:36 »
Logitechy to umí snad všechny. Stačí najít model s "Unifying Receiver", což dnes bude spíše problém nenajít (a navíc i staré myši, které to neměly, fungují s tímto novým receiverem) a můžete vesele myšovat.

Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_Unifying_receiver

v

« Odpověď #3 kdy: 05. 07. 2014, 08:31:46 »
parada, to jsem presne potreboval :)
Ta druha myska, co neodchazi, je Logitechka, takze jen koupim mys s prijimacem, ktery to podporuje (model M325 a vyse, ty nizsi pry nemaji Unyfiing prijimac), nainstaluji Solaar a melo by byt vystarano.

Dekuji Vam obema za pomoc

Atlantis

« Odpověď #4 kdy: 05. 07. 2014, 11:36:23 »
No jo, ale vždyť ono je při přechodu od PC k PC potřeba tu myš přehlásit. A to se musí udělat softwarově ne? žádný tlačítko tam není...A bez myši se to bude pokaždé dělat dost blbě..

flack

« Odpověď #5 kdy: 05. 07. 2014, 13:09:50 »
Ja som asi vcera moc pil :o lebo nejak nechapem co sa riesi. To ako budes nosit jednu mys  stale zo sebou aby si ju mohol pouzivat doma aj v praci? Ak ano tak je to zaujimavy fetis to nepoznam. Nieje lepsie  kupit novu za 6eur? Ale asi mi nieco fakt unika. Ak mi to niekto objasni budem rad.

Atlantis

« Odpověď #6 kdy: 05. 07. 2014, 13:23:12 »
No za 6Eur to bude pěknej šmejd, ale jinak máš pravdu. JE to naprostá blbost a rozhodně se to šaškování nevyplatí a je fakt lepší koupit 2 stejný myši.

Atlantis

« Odpověď #7 kdy: 05. 07. 2014, 13:25:10 »
Ikdyž sorry, teď jak si to čtu, tak tady jde o opak - má dvě myši a chce je mít přihlášený na jeden přijímač...což jsem nějak vůbec nepředpokládal a proto jsem to pochopil blbě..