Poptávám naprogramovaní webové stránky, firemní prezentaci

ivan

Dobry den,
Poptávám naprogramovaní webové stránky , respektive jde jednoduchou firemní prezentaci.
Hledám programátora/y, designera web programátora, sehranou dvojici, která je schopná pochopit
moje představy…Stránka nebude obsahovat žádný specialitky jako přihlašovaní, fórum etc. jenom par obrázku a text. Mam vcelku konkrétní představu jak by to mělo vypadat, v příloze najdete par návrhu…Jelikož stránka bude jen prezentace jádro bude design. Co se funkcionalit resp. CMS týče, požaduji jen úpravu textu a obrázku ve zvolené sekci, toť vše.

Spolupráci si představuji tak ze termín dodaní by měl byt do cca 3 týdnu, očekávám vaše designové návrhy alespoň 4!!!, jeden vybereme a něm se bude pracovat. Pak nasadit na hosting.
Cenové nabídky a reference na vaši prací mi prosím zasílejte na : Lorenc.ivan at gmail.com
Dekuji, odpovím na kazdu nabídku.

čtenář

Re:Poptávám naprogramovaní webové stránky, firemní prezentaci
« Odpověď #1 kdy: 10. 07. 2014, 15:37:50 »
Taky vám tahle nabídka přijde směšná? Zadavatel si hraje na borce a řekl bych, že je to nějaký hostinský, vychcánek. U mě to chodí tak, že kdo chce udělat odemně stránky, tak si napíše textový obsah a spolu s obrázky mi to pošle. Já se pak rozhodnu jestli na tom chci dělat nebo ne. Rozhodně to nedělám ve vícero verzích, na to není čas. Prostě buď si to zadavatel ve výsledku koupí nebo nekoupí.

Pročpak se tu ve fóru neobjevují ceny, kolik je zadavatel za službičku ochoten zaplatit, stejně tak na kolik si cení zaměstnavatel budoucího zaměstnance?

Krysa1

« Odpověď #2 kdy: 14. 07. 2014, 13:45:45 »
Popravdě, přijde.

4 originální a hlavně kompletní grafické návrhy jen samy o sobě odhaduji minimálně tak 30 kolíků. A to se nedostalo ke konzultacím a řešení CMS.

Když má zadavatel konkrétní představu, tak proč vůbec potřebuje 4 návrhy.

To smrdí nekonečnými dohady a nakonec ztrátou.

romanz

« Odpověď #3 kdy: 17. 07. 2014, 11:55:54 »
tak..  4 návrhy se zdají moc i mě, když mám dobrou náladu tak udělám 2 a pak se z jednoho vyjde, většinou se ale dělá jeden po tom co si vyslechnu představy klienta, tak je asi jasný co potřebuje, ten jeden návrh se pak doupraví podle konkrétních připomínek.
Čtyři originální návrhy asi nikdo soudnej dělat nebude, protože to většivou zákazník nezaplatí.

CMS v tomhle případě asi podstatný není, když chce jen editovat text a obrázky, očekává se asi něco jednoduchýho (CMS made simple ?)

Nabízím že se tím budu zabývat, když mi do mailu pošlete bližší info o co jde, Vaše představy atp. (posílám mail..)