Android s QWERTY klávesnicí

Věrka

Android s QWERTY klávesnicí
« kdy: 19. 06. 2014, 20:01:34 »
Ahoj, ráda bych si pořídila nový telefon s Androidem. Mám klasický dotykový telefon, ale ten mi nevyhovuje. Ráda bych měla něco rozumně aktuálního s QWERTY klávesnicí a ideálně i zeleným a červeným sluchátkem pro hovory. Máte nějaký tip?

Jenda

Re:Android s QWERTY klávesnicí
« Odpověď #1 kdy: 19. 06. 2014, 20:35:16 »
Samsung Galaxy Chat. Ale sluchátko to nemá.

M.P.

« Odpověď #2 kdy: 19. 06. 2014, 20:37:55 »
Samsung Galaxy Chat  - querty klávesnice, ale bez zelených tlačítek.

JIank v bazaru se dá sehnat HTC Chacha, ten má i ty tlačítka pro přijmutí a ukončení hovoru.

Nox

« Odpověď #3 kdy: 19. 06. 2014, 20:39:26 »
Neco takoveho shanim marne jiz nekolik let. A nejsem sam. Ale jak to ma klavesnici, tak je to velka bida co se tyce ostatnich parametru. Obcas se neco vysuvneho objevi na trhu v USA, ovsem treba s integrovanou SIMkou a podobne.
Pokud ozelite Android a tlacitka, je tu nekolik modelu Blackberry.

Kdyby nekdo mel par prebytecnych miliard na zalozeni vyvojoveho strediska, pronajem tovarny v Cine a partu programatoru, co to oladi, dejte vedet. ja na to ze sveho platu nasetrim nejdriv za par tisic let.

Nox

« Odpověď #4 kdy: 19. 06. 2014, 20:44:09 »
Jako "nejlepsi" bych videl asi motorola Defy Pro a Samsung GT-B7810. Ten prvni se tusim prodavalv B razilii, takze si muzete udelat vylet. Ale oba jsou zoufale zastarale.

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #5 kdy: 19. 06. 2014, 21:09:35 »
Pořád se zoufale zuby nehty držím staré Motoroly Milestone, ale už to začíná být neúnosné. :^(
Škoda, že se vykašlali na Evropu...
(nějaké obrázky)

h7

« Odpověď #6 kdy: 19. 06. 2014, 21:34:42 »
Také jsem dříve uvažoval o Androidu s HW klávesnicí a měl jsem půjčený právě HTC Chacha (něco přes týden) a dosahoval jsem výrazně menší rychlosti psaní než na SW klávesnici. Tlačítka byla taková hodně tuhá, delší psaní nebylo příjemné. Samozřejmě to lze také přičíst tomu, že jsem to měl jen týden. Psaní tahem, rychlé psaní symbolů, přepínání různého rozložení (např. numerická klávesnice) apod. - to na HW klávesnici nelze. Tak malý displej v některých situacích byl celkem dost nepříjemný. Dokonce to tuším ani nešlo přepnout z QWERTZ na QWERTY, i když nějaký neoficiální patch na to byl.

Rozhodně doporučuji si to prakticky vyzkoušet, protože HW klávesnice nemusí být žádná výhra v rychlosti a pohodlnosti psaní.

k1k1n

« Odpověď #7 kdy: 20. 06. 2014, 10:58:29 »
HTC Desire Z, 800MHz single-core ARM, 768MB RAM, tzn. beznadějně zastaralý, ale s Cyanogenmod 10 (Android 4.1?) jsem ho ještě loni touhle dobou spokojeně používal. Potom mi odešel digitizér. Kolem 4k se dá pořád sehnat i "nový" (=nepoužívaný).

Blah

« Odpověď #8 kdy: 20. 06. 2014, 11:16:26 »
Pořád se zoufale zuby nehty držím staré Motoroly Milestone, ale už to začíná být neúnosné. :^(
Škoda, že se vykašlali na Evropu...
(nějaké obrázky)

Co vím, tak Milestone je přeslečený Droid. Tedy Motorola Droid 4 s androidem tuším 4.3 (na ebay často označovaná jako global verze) funguje vesele i v Evropě a nemůžu si jej vynachválit. Hezký kousek.

HUFU

« Odpověď #9 kdy: 20. 06. 2014, 12:56:31 »
Já jsem si nechal dovézt z USA Samsung Galaxy Relay 4G a jsem s ním naprosto spokojený. Nahradil mou Nokii N900, která už začala malinko blbnout.

https://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones/SGH-T699DABTMB

Bylo potřeba ho jen odblokovat, protože nemám T-Mobile, ale to je brnkačka. A původní Android sprzněný Samsungem jsem nahradil Cyanogen mode 11 s Androidem 4.4 a je to asi stokrát lepší (hlavně rychlejší) než ten původní.

Matus

« Odpověď #11 kdy: 11. 05. 2015, 12:46:06 »
Hledal jsem nekolik let, cekal jsem, doufal jsem ...nakonec Blackberry Q10 ...

« Odpověď #12 kdy: 11. 05. 2015, 12:53:51 »
LG Optimus F3Q z USA.

Může vám dorazit zamknutý (dá se odemknout)

Ale každopádně 3G sítě jen ve městě a na LTE zapomeňte

Straces

« Odpověď #13 kdy: 11. 05. 2015, 13:36:00 »
Používal sem LG GW620 nyní mám Motorolu Droid 3 z USA (koupenou přes Ebay), nahrál sem do něj Android v 4, sice je trochu těžší ale sem spokojenej.. v budoucnu bych šel do nástupce Droid 4 nebo Motoroly Photon Q který vypadá dost dobře..

Zdenek Henek

« Odpověď #14 kdy: 11. 05. 2015, 21:41:00 »
Ahoj, ráda bych si pořídila nový telefon s Androidem. Mám klasický dotykový telefon, ale ten mi nevyhovuje. Ráda bych měla něco rozumně aktuálního s QWERTY klávesnicí a ideálně i zeleným a červeným sluchátkem pro hovory. Máte nějaký tip?

Co treba Jolla?
http://shop.jolla.com/eu_en/cat-jolla/jolla-1.html
prvni klavesnice (jestli se jde podle planu) uz by meli byt na ceste k prvnim majitelum

https://www.kickstarter.com/projects/2028347278/tohkbd-the-other-half-keyboard-for-your-jolla/video_share
Snad zacnou brzo klavesnice prodavat. Zatim jsem nenasel moznost ani pred-objednani.

zatim si teda vystacim s kombinaci Sony Xperia pro a Nokia C2 (Killer feature u C2 je 7 dni bez nabiti).