Přenechám VPS

kolinger

Re:Přenechám VPS
« Odpověď #15 kdy: 02. 06. 2014, 16:04:42 »
Nikdo nepsal, že bestvps používá P4... Ono je ve finále úplně jedno co se použije, protože specifikace procesoru u VPS nic neříká. Ve finále rozhoduje hlavně a jenom agregace, což může být u každého VPS jiné.

Celkově na mě bestvps působí hodně nedůvěřivě. Už jen název a slogan... Další věc je neuvádění cen s DPH a uvedení této skutečnosti někam do patičky webu (a ještě to prťavé písmo). Jinak by mě zajímalo jaká je velikost těch HDD a tedy kolik se těch VPS na ten jeden procesor pustí.

peter

« Odpověď #16 kdy: 03. 06. 2014, 07:02:34 »
Prepáčte,
ale čo to už je za firmu že musí pchať svoju reklamu do fóra a hulákať že ich SPAM na tom fóre odstraňujú?

dwo613

« Odpověď #17 kdy: 03. 06. 2014, 11:25:03 »
Prepáčte,
ale čo to už je za firmu že musí pchať svoju reklamu do fóra a hulákať že ich SPAM na tom fóre odstraňujú?

Když napíšu do fóra, že ho máš malýho, taky tvoje následná reakce nebude reklama ale uvedení skutečností na pravou míru ne?

« Odpověď #18 kdy: 03. 06. 2014, 11:33:34 »
Je zásadní rozdíl mezi uvedením na pravou míru a komerční nabídkou. To první je v pořádku, to druhé už ne. Diskutujte, ale nenabízejte služby.

samalama

« Odpověď #19 kdy: 03. 06. 2014, 11:46:02 »
Prepáčte,

Když napíšu do fóra, že ho máš malýho, taky tvoje následná reakce nebude reklama ale uvedení skutečností na pravou míru ne?

ale to, ze on povie, ze ho maly nema, este neznamena, ze ho fakt nema maleho :). takze tak ako v jeho pripade by sa mala k tomu vyjadrit nejaka zenska (ale v dnesnej dobe to moze byt uz aj chlap, ze?), ktora s "nim" uz mala nejake prakticke skusenotsti, tak by sa ohladne tej pvs mal vyjadrit niekto, kto to uz pouzival a vie porovnat s inymi...

Peter

« Odpověď #20 kdy: 03. 06. 2014, 15:48:43 »

Pokiaľ niekto o mne napíše že ho mám malého, tak sa nejedná o reklamu ale jedná sa o niečo iné. Ale pokiaľ niekto ponúkne svoj o ktorom tvrdí že je dlhší (má viac RAM), hrubší (má silnejší CPU) a dlhšie vydrží (má menej výpadkov) a je dostupný na adrese _censored_, tak sa to už dá považovať za reklamu.

!NESER!

« Odpověď #21 kdy: 03. 06. 2014, 18:11:35 »
Mám nevyužité VPS od Wedosu. Jeden modul - 1GB paměti, 1 vlákno procesoru, 15GB disk. Zaplaceno do 25.12.2015 - zhruba 18 měsíců. To stojí asi 2394 Kč, já to přenechám za 1400 Kč (přes 40% sleva), což vychází na 78 Kč / měsíc.

Hodí se to především na nějaký ty weby, či menší servery. Já na tom provozoval Debian - webserver s PHP, Ruby a Pythnonem + MySQL a PostgreSQL, několik OpenVPN instancí jako bránu do internetu a TeamSpeak 3. Na téhle konfiguraci se dá taky provozovat ISPConfig jako multihosting. Pokud by bylo potřeba, tak jsem ochotný pomoci/poradit při konfiguraci a instalaci.

Důvod: mám aktuálně dedikovaný server, takže služby můžu přesunout tam a pro tohle VPS už nemám využití.

Či jebe? Choj si inzerovat jinde drbo.

peter

« Odpověď #22 kdy: 03. 06. 2014, 18:45:09 »
Mám nevyužité VPS od Wedosu. Jeden modul - 1GB paměti, 1 vlákno procesoru, 15GB disk. Zaplaceno do 25.12.2015 - zhruba 18 měsíců. To stojí asi 2394 Kč, já to přenechám za 1400 Kč (přes 40% sleva), což vychází na 78 Kč / měsíc.

Hodí se to především na nějaký ty weby, či menší servery. Já na tom provozoval Debian - webserver s PHP, Ruby a Pythnonem + MySQL a PostgreSQL, několik OpenVPN instancí jako bránu do internetu a TeamSpeak 3. Na téhle konfiguraci se dá taky provozovat ISPConfig jako multihosting. Pokud by bylo potřeba, tak jsem ochotný pomoci/poradit při konfiguraci a instalaci.

Důvod: mám aktuálně dedikovaný server, takže služby můžu přesunout tam a pro tohle VPS už nemám využití.

Či jebe? Choj si inzerovat jinde drbo.

Opakovaná reklama na tesbvps nevyšla, tak pritvrdzujeme? By ma zaujímalo koľko bude trvať kým sa to zas zopakuje takouto agresívnou formou.

Lol Phirae

« Odpověď #23 kdy: 03. 06. 2014, 20:48:06 »
Je zásadní rozdíl mezi uvedením na pravou míru a komerční nabídkou. To první je v pořádku, to druhé už ne. Diskutujte, ale nenabízejte služby.

Tlačítko "Lock" je rozbité, nebo proč je tohle vlákno ještě odemčené?