Kde sehnat instalační médium W7?

Mirek

Kde sehnat instalační médium W7?
« kdy: 31. 05. 2014, 20:56:05 »
Dobrý den. Koupil jsem DELL 640 s COA štítkem na Windows 7 Pro Cs. Kde sehnat OEM instalační médium?
Poraďte.
« Poslední změna: 01. 06. 2014, 20:33:36 od Petr Krčmář »

Matrtin

Standardně by jsi měl mít na disku Recovery Partition. Pokud chceš DVD, jediný legální způsob je požádat fy. SoftMail, která distribuuje média pro MS v ČR.
Jinak ti stačí jakékoliv OEM médium, třeba od kamaráda. A ovladače najdeš na Webu DELL, když zadáš svůj ID Tag.

Neolker

Mám obraz digitálního DVD Win 7 Pro CZ 64bit (na Dropboxu), napište mi mail na gmail (stejný jako můj nick).

Neolker

*originálního

Neolker

cs_windows_7_professional_with_sp1_x64_dvd_u_676956.iso

Původně stažený z MSDNAA ČVUT, stačí jen mít svoje S/N (je jedno jestli na 32bit nebo 64bit).

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Tohle by mely byt oficialni iso od velkeho Microsoftu:
http://www.mydigitallife.info/official-windows-7-sp1-iso-from-digital-river/

Cestina tam neni, pokud dokazete skousnout jinou jazykovou verzi. Snad je to OEM.

Bla

Lepší je použít origo Dell DVD, protože obsahuje univerzální licenční číslo a certifikát, proto to neotravuje s občerstvením aktivace a podobný kravinky, bez kterých se žije lépe. Těchto DVD mám tak 50-60, zřejmě bych jedno mohl postrádat a poslat poštou nebo nahodit Image.

Bla: odkud jsi? Nebo nahodil by jsi mi iso na net? Jedno DVD DELL by se mi hodilo, mám 3NTB a DVD někdy zmizely a recovery předchůdce zformátoval... Kdyžtak prosim mail na: nick na rootu@gmail.com
Díky

Bla

Nojo, nahrál, ale kam to nahrát, dneska to je samej debil z BSA a podobných neo-nacistických spolků, kterého zajímá kdejaká chujovina?

Lol Phirae

Nojo, nahrál, ale kam to nahrát, dneska to je samej debil z BSA a podobných neo-nacistických spolků, kterého zajímá kdejaká chujovina?

http://hugefiles.net/

Dej to na uloz.to a zahesluj to a do mailu pošli heslo :) Nebo ti poskytnu muj webshare učet a hodíš mi to na "privatni" misto. Diky predem.

Pavel 'TIGER' Růžička

Lepší je použít origo Dell DVD, protože obsahuje univerzální licenční číslo a certifikát, proto to neotravuje s občerstvením aktivace a podobný kravinky, bez kterých se žije lépe. Těchto DVD mám tak 50-60, zřejmě bych jedno mohl postrádat a poslat poštou nebo nahodit Image.

Záleží na typu stroje. Už jsem musel reaktivovat i Delly z Dellovských DVD.

Re:Kde sehnat instalační médium W7?
« Odpověď #13 kdy: 02. 06. 2014, 09:06:48 »
Prosím žádné odkazy na sdílecí servery. Poradit ano, odkaz na oficiální zdroj (pokud existuje) ano, ale sdílet warez ne.

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Kde sehnat instalační médium W7?
« Odpověď #14 kdy: 02. 06. 2014, 09:53:25 »
Petře, ale on to je oficiální zdroj. Zavolej si na infolinku MS, řekni jim, že máš COA štítek a sháníš k němu médium. Možná se budeš divit, co Ti dají za radu. Já už jsem od nich byl odkázán na uloz.to.