Já si dovolím přihodit svůj názor...
BlueStack, pokud jde o to co myslím - správu BlueTooth, není vůvbec pičovina ale docela důležitá věc. Problém je že nativní Windows (a pravděpodobně i Linux) obsahují v sobě jen základní ovladač umožňující zprovoznit jen jakésy nativní funkce. Ovladač dodávaný OEM bývá většinou na míru jen danému HW a není možná aktualizace. Jenže pokud občas připojíte k počítači další BlueTooth zařízení (třeba svůj nový telefon), nebo má daný SW chybu (třeba dochází ke kolizi s jinou aplikací)... normální člověk, který chce například plně využívat diář ve svém telefonu, hledá novější ovladač a SW. A zde je kámen úrazu v tom že z nás chtějí vytřískat peníze na nejnovějším SW a starý uvolněný SW většinou vůbec nejde nainstalovat (i když by to mělo jít) nebo nepracuje dle našeho očekávání (dodnes nechápu jak s takto negativní reklamou mohou získat platící zákazníky).
Zásadní problém je v tom, že netlašíme výrobce HW ani poskytovatele SW ke kvalitní práci. Zkuste jim alespoň vynadat, pokud jim jejich HW či SW nehodíte rovnou na hlavu. Já takové řvaní vzteky absolvoval již několikrát (reklamovat nebylo co), ale evidentně je nás takových málo.
Pokud jsem se spletl a BlueStack je něco jiného berte můj proslov jako střelbu mimo, i když to co jsem uvedl prostě platí.