Výroba digiamuletu

Renate P

Výroba digiamuletu
« kdy: 01. 04. 2014, 11:38:20 »
Dobrý den,
jeden můj známý mi doporučil toto fórum že prý se zde nacházejí lidé zasvěceni do tajů moderní techniky  :) a že prý mi budou schopni poradit s výrobou digiamuletu z flešky. Přiblížím Vám o co jde:
Na internetu jsem narazila na fotografa, mága a spisovatele Ravena Argoniho který si na živobytí vydělává vytvářením takzvaných digiamuletů. Kamarádka si jeden u nich objednala a je to vlastně fleška do které pan Argoni nahrál šakra obrázky a pak amulet nabil svojí magickou silou. Chtěla jsem si u pana Argoniho také koupit amulet. Kontaktovala jsem ho emailem který je uveden na jeho stránce, vše se zdálo ok ale pak si pan argoni řekl o 5000 KČ. Přitom ta fleška byla jen 2GB velká a takovou seženete i na trhu a to do ceny 200 KČ. Myslím si, že pan Argoni zneužívá moc, kterou byl shůry obdařen, jen ke svému obohacování a že mu vůbec nejde o pomoc lidem. Jaké to bude mít důsledky na jeho karmu, to ať si pan Argoni domyslí sám.
Proto jsem tady a ptám se Vás: existuje, nejlépe zdarma dostupný, program pomocí kterého by bylo možné digiamulet vyrobit a pak ho třeba i nabít? Bavili jsme se o tom a na té flešce jsou nahrané čakry odhadem druhého řádu a pak jeden takový velký obrazec o kterém známý, který mne k Vám odkázal tvrdí, že se jedná o nějakou madelbrotovu množinu. Že prý to je něco z matematiky, tak nevím, jsetli to má v digiamuletu co dělat. Dohromady mají všechny ty obrázky skoro 200MB, takže na flešce je spusta volného místa.
Fleška má údajně jen dvě schopnosti, a to zajišťovat dobré zdraví a prosperitu. Mne napadlo jestli by nebylo možné to volné místo vužít tak, že by se na flešku nahrál další esoterický materiál a zajímalo by mne, jestli by to magické schopnosti digiamuletu rozšířilo nebo jestli by na sebe vzájemě působil esoterický materiál negativně a celkový účinek amuletu by se snižoval? Když si vydělím 2GB/200MB tak mi vyjde že by teoreticky takový digiamulet mohl mít až 10 různých schopností. Takže když ještě těch deset vydělím dvěma, to je počet schopností felšky od pana Argoniho a vynásobím 5000, to je částka, kterou si pan Argoni řekl za flešku se dvěma schopnostma, tak mi vyjde že by taková fleška stála 25000 KČ a to je už poměrně hodně.
Proto jsem Vás přišla poprosit, jsetli by se zde nalezla dobrá duše, která by mi byla ochotná pomoci s výrobou digiamuletu. Byla bych ráda, kdyby návod na výrobu digiamuletu byl dostupný všem a aby na tom nikdo již nemohl vydělávat jak to dělá pan Raven Argoni.

Ještě přidávám odkaz na blog pana Argoniho, pro případ že by mi něco uniklo:
http://www.digi-amulet.cz/digi-amulet.htm

děkuji

Vaše Renate

X125

Re:Výroba digiamuletu
« Odpověď #1 kdy: 01. 04. 2014, 11:47:34 »
Slušný dotaz na 1. dubna. :-))

Jimm

« Odpověď #2 kdy: 01. 04. 2014, 11:49:02 »
Obávám se, že je toto nemožné, dle citace autora:
"Pokud si někde v rámci turistického ruchu koupíte laciný upomínkový předmět nebo minci s tím, že vám bude nosit štěstí, tak se zcela určitě mýlíte, jelikož vzhledem k tomu, co požadujete, nechcete nic obětovat. Když si zakoupíte amulet či talisman od skutečného mistra, můžete si být jisti, že mistr výrobou magického předmětu strávil podstatnou část svého života a že ho tato činnost stála mnoho energie."

Jimm

P_V

• 227
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 01. 04. 2014, 13:05:43 »
Podívej se na uložto, jestli už to tam někdo nedal.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #4 kdy: 01. 04. 2014, 13:15:39 »
Za 200Kč, který jsou zmíněný v prvním příspěvku, se dá pořídit 16GB flash. Takže to máme +- 16000/200=80 vlastností=80*5000=400 tisíc Kč. Dobrej byznys, teď si ještě vymyse umělecký jméno, schrastit nějaký čakra karma obrázky, nechat je nakynout na 200MB a začít prodávat. Zkusím se v bance poptat, jestli mi na tenhle byznysplán půjčí.

lamka

« Odpověď #5 kdy: 01. 04. 2014, 13:30:48 »
:D :D :D dobra konina...

judovana

« Odpověď #6 kdy: 01. 04. 2014, 13:52:14 »
Hodne masakr - nemuze kamaradka nekam nahrat obsah sv"prachobycejen flasky"?

Dost by me zajimalo co tamnahrava zo power-bity....

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #7 kdy: 01. 04. 2014, 14:01:00 »
Takovy digiamulet musi urcite byt nejmene tak dobry, jako tachyonova terapie.

none_@centrum.cz

« Odpověď #8 kdy: 01. 04. 2014, 14:02:19 »
Nejsmutnější na tom je, že to asi vážně není Apríl. A ten Raven na tom asi docela dobře cáluje...

Tomáš Marný

« Odpověď #9 kdy: 01. 04. 2014, 14:21:59 »
Nejsmutnější na tom je, že to asi vážně není Apríl. A ten Raven na tom asi docela dobře cáluje...

A komu na tom cáluje?

Halamus

« Odpověď #10 kdy: 01. 04. 2014, 14:54:49 »
Já si digiamulet objednal celkem levně na této stránce dole: https://www.slax.org/cs/

Jimm

« Odpověď #11 kdy: 01. 04. 2014, 15:03:22 »
Nevidím na tom osobně nic špatného... To je přeci volný trh, kdo může posoudit, co je hovadina a co ne? Pokud jsou lidé dostatečně hloupí na to aby to kupovali, proč by to nemohl prodávat? A tam kde si lidé zvolili Zemana takový obchod určitě kvete...

Orbb

« Odpověď #12 kdy: 01. 04. 2014, 15:10:49 »
Mojmíre ? :-)

txt

« Odpověď #13 kdy: 01. 04. 2014, 15:11:03 »
Fleška má údajně jen dvě schopnosti, a to zajišťovat dobré zdraví a prosperitu.
Prosperitu to zajistí prodejci tohoto vskutku nevšedního artiklu. Díky prosperitě si bude moct koupit dobré zdraví. Hejl co toto koupí příjde při přídělu prosperity zkrátka :-)

Sten

« Odpověď #14 kdy: 01. 04. 2014, 15:31:05 »
Zajímalo by mě, jak nahrává čakry na flešku :D