Dobrý den,
jeden můj známý mi doporučil toto fórum že prý se zde nacházejí lidé zasvěceni do tajů moderní techniky

a že prý mi budou schopni poradit s výrobou digiamuletu z flešky. Přiblížím Vám o co jde:
Na internetu jsem narazila na fotografa, mága a spisovatele Ravena Argoniho který si na živobytí vydělává vytvářením takzvaných digiamuletů. Kamarádka si jeden u nich objednala a je to vlastně fleška do které pan Argoni nahrál šakra obrázky a pak amulet nabil svojí magickou silou. Chtěla jsem si u pana Argoniho také koupit amulet. Kontaktovala jsem ho emailem který je uveden na jeho stránce, vše se zdálo ok ale pak si pan argoni řekl o 5000 KČ. Přitom ta fleška byla jen 2GB velká a takovou seženete i na trhu a to do ceny 200 KČ. Myslím si, že pan Argoni zneužívá moc, kterou byl shůry obdařen, jen ke svému obohacování a že mu vůbec nejde o pomoc lidem. Jaké to bude mít důsledky na jeho karmu, to ať si pan Argoni domyslí sám.
Proto jsem tady a ptám se Vás: existuje, nejlépe zdarma dostupný, program pomocí kterého by bylo možné digiamulet vyrobit a pak ho třeba i nabít? Bavili jsme se o tom a na té flešce jsou nahrané čakry odhadem druhého řádu a pak jeden takový velký obrazec o kterém známý, který mne k Vám odkázal tvrdí, že se jedná o nějakou madelbrotovu množinu. Že prý to je něco z matematiky, tak nevím, jsetli to má v digiamuletu co dělat. Dohromady mají všechny ty obrázky skoro 200MB, takže na flešce je spusta volného místa.
Fleška má údajně jen dvě schopnosti, a to zajišťovat dobré zdraví a prosperitu. Mne napadlo jestli by nebylo možné to volné místo vužít tak, že by se na flešku nahrál další esoterický materiál a zajímalo by mne, jestli by to magické schopnosti digiamuletu rozšířilo nebo jestli by na sebe vzájemě působil esoterický materiál negativně a celkový účinek amuletu by se snižoval? Když si vydělím 2GB/200MB tak mi vyjde že by teoreticky takový digiamulet mohl mít až 10 různých schopností. Takže když ještě těch deset vydělím dvěma, to je počet schopností felšky od pana Argoniho a vynásobím 5000, to je částka, kterou si pan Argoni řekl za flešku se dvěma schopnostma, tak mi vyjde že by taková fleška stála 25000 KČ a to je už poměrně hodně.
Proto jsem Vás přišla poprosit, jsetli by se zde nalezla dobrá duše, která by mi byla ochotná pomoci s výrobou digiamuletu. Byla bych ráda, kdyby návod na výrobu digiamuletu byl dostupný všem a aby na tom nikdo již nemohl vydělávat jak to dělá pan Raven Argoni.
Ještě přidávám odkaz na blog pana Argoniho, pro případ že by mi něco uniklo:
http://www.digi-amulet.cz/digi-amulet.htmděkuji
Vaše Renate