Změna označení nových příspěvků? (zprávičky)

Změna označení nových příspěvků? (zprávičky)
« kdy: 04. 03. 2014, 12:53:38 »
Chápu to správně, že nové příspěvky už nebudou odlišeny barevně (byly výrazně světlejší), ale jakýmsi obdélníkem v pravém horním rohu s textem "Nový"?
Proboha, proč?

Pro mne osobně bylo rychlejší sledovat nové příspěvky podle toho barevného rozlišení, teď budu muset věnovat více pozornosti tomu rohu.

To je výsledek nějaké ankety?
Testů?

PS: cache jsem promazal ...

Re:Změna označení nových příspěvků? (zprávičky)
« Odpověď #1 kdy: 04. 03. 2014, 12:58:18 »
Hlavně že reklama (Slik) uprostřed stránky pořád zabírá skoro třetinu obrazovky a je výrazně větším písmem ...

http://forum.root.cz/index.php?topic=7287.0

Riff

« Odpověď #2 kdy: 04. 03. 2014, 15:53:24 »
Nainstaluj si nějaký doplněk pro uživatelské styly a přidej

Kód: [Vybrat]
.opinion-view.new {
    background: #fff;
}

- Než bych měl pokaždé s někým dohadovat o nějakou funkčnost, tak si jí radši napíšu sám, zabere to zlomek času...

Jinak nic ve zlým, ale co se ROOTu týče, tak osobně bych to bral spíš stylem "smazat, znova", než jednou za čtrnáct dní někde změnit ikonu ve stávajícím těžce oldschool designu.

peter

« Odpověď #3 kdy: 04. 03. 2014, 18:16:09 »
To bola reklama na silón? Mne to na smartfóne prekrývalo celú obrazovku. Bolo to také nevtieravé, ako sex v preplnenom autobuse.

« Odpověď #4 kdy: 05. 03. 2014, 13:00:23 »
To bola reklama na silón? Mne to na smartfóne prekrývalo celú obrazovku. Bolo to také nevtieravé, ako sex v preplnenom autobuse.

Ano, prohlížení root-a na vychytralém founu je případ sám pro sebe.
Nějaký webdyzajnový génius usoudil, že musím ten reklamní banner vidět pořád, bez ohledu na to, kam jsem zrovna odscroloval, takže se mi ten z...ný banner pořád posunuje do prohlížené části stránky a překrývá text, který mne zajímá.
Fakt frikulínská vychytávka,  >:(

BTW, za root nikdo nezareaguje?

« Odpověď #5 kdy: 05. 03. 2014, 20:25:26 »
Problém s diskusí je vyřešen, nahlásil jsem to a ukázalo se, že kolega při nějakých přepisech zapomněl na část kódu. Už je to opravené.

A teď k tomu druhému: Mám málo informací k tomu, abych to mohl někomu hlásit. Kde to bylo? Na webu/fóru/normální/mobilní zobrazení? Jak to vypadalo? Screenshot by nebyl? Co to bylo za reklamu? Jaký byl prohlížeč? Až se tohle objasní, můžu se na to zeptat kolegů.

Žádnou reklamu, která by se pohybovala při scrollování, jsem tu neviděl. Ovšem můžu koukat z jiného prohlížeče nebo jiným způsobem.

peter

« Odpověď #6 kdy: 05. 03. 2014, 20:49:16 »
Otvorím si tak prehliadač, kliknem na správičku, a pozerám ako sa mi načítava stránka. Tá sa mi zobrazí, ale teplomer stále ukazuje že sa niečo sťahuje. Ihneď potom ako sa dosťahuje tá stránka, tak sa prekryje niečím bielym. Rád dodám aj fotku. Stačí tú bielu obrazovku odfotiť kompaktom, alebo vytiahnem EVF?

Pripadá mi to ako keby sa ťahala nejaká reklama zo vzdialeného servra de servlet nedokáže pochopiť  že android sa stále nedáva na fullhd zariadenia. Tomu nasvedčuje aj to, že keď vypnem javu (zapnem inkognito), tak mi tá obrazovka ostane čitateľná.

Pred chvíľou som si to overil.
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 4.0.4; en-us; HTC Sensation Build/IMM76L; CyanogenMod-9.1.0) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like Gecko)

« Odpověď #7 kdy: 05. 03. 2014, 21:06:39 »
Aha, rád bych to měl nafocené nebo klidně i natočené jako video. Ať to můžou kolegové replikovat. Díky

peter

« Odpověď #8 kdy: 05. 03. 2014, 21:30:12 »
Neviem si predstaviť ako dokážu zreplikovať situáciu s pomocou bielej stránky. Video môžem dodať neskôr, mám vybitú batériu. Kam a v akom formáte ho mám doručiť? Bude stačiť full hd video?

« Odpověď #9 kdy: 05. 03. 2014, 21:37:40 »
Kvalita není důležitá, podstatné je, aby bylo vidět, co se tam přesně děje. Nejlepší to bude někam nahrát a odkaz poslat sem nebo na mail redakce at root.cz. Díky

peter

« Odpověď #10 kdy: 05. 03. 2014, 22:23:49 »
Síce mám averziu voči root aplikáciám, ale prekonal som sa. Nahral som chovanie prehliadača priamo pomocou smartphone. Asi to bolo rýchlejšie ako čakať kým sa mi nabije baterka vo fotoaparáte.

http://www.sendspace.com/file/j62c17

« Odpověď #11 kdy: 06. 03. 2014, 13:19:43 »
Aha, to je zajímavé. Nic takového jsem ale nikdy na Rootu neviděl. Každopádně to kolegům nahlásím.

Výzva do pléna: Děje se to ještě někomu?

« Odpověď #12 kdy: 06. 03. 2014, 14:19:43 »
Tak jsme to zkusili na několika zařízeních a v různých prohlížečích (včetně Tint Browser, který byl zjevně použit na videu) a nestalo se nám nic špatného. Chtělo by to dodat nějaké další informace, pokud máme být moudří z toho, co se děje.

Peter

« Odpověď #13 kdy: 06. 03. 2014, 16:20:02 »
Ak zapnem inkognito mód, tak sa to nedeje. Nepredpokladám, že by mi po ceste niečo podsúvalo java script ktorý to spôsobuje. Nebude to len nejaký štýl agresívnejšej kontextovej reklamy cez JS, alebo agresívnejšia upútavka na aplikáciu pre tento portál?

« Odpověď #14 kdy: 07. 03. 2014, 13:44:51 »
Problém s diskusí je vyřešen, nahlásil jsem to a ukázalo se, že kolega při nějakých přepisech zapomněl na část kódu. Už je to opravené.
Ano, děkuji.

A teď k tomu druhému: Mám málo informací k tomu, abych to mohl někomu hlásit. Kde to bylo? Na webu/fóru/normální/mobilní zobrazení? Jak to vypadalo? Screenshot by nebyl? Co to bylo za reklamu? Jaký byl prohlížeč? Až se tohle objasní, můžu se na to zeptat kolegů.

Žádnou reklamu, která by se pohybovala při scrollování, jsem tu neviděl. Ovšem můžu koukat z jiného prohlížeče nebo jiným způsobem.
Dělaly mi to některé bannery v Opeře Mobile na mém ZTE Blade.
Je fakt, že tehdy to byly nějaké (agresivní) akce a teď už se to zřejmě neděje ...