Jo, ale cvičení ve dvou je jednak lepší, intenzivnější, výsledkově lepší... a mnohdy levnější....
Budu predpokladat ze spojeni "cviceni ve dvou" znamena "jit do posilovny s kamosem" a ne nejaky "innuendo" :-).
No mám kamaráda, co mě vždycky volal, hele jdeme spolu do posilovny kdyby něco... Chodil do posilovny, ale jiné než já.
Zajímavé mu rostlo břicho, mě vědomosti
Ale opravdu jsem nemyslel cvičení dvou samců, ale spíš ty kopulativní pohyby (někdo jim říká směšné pohyby), neboť je prokázáno, že 20ti minutová intenzivní kopulace se vyrovná spotřebou kalorií, a nárůstem svalové hmoty zhruba hodině běhu, kombinované se zvedáním 2kg činek, a půl hodiny intenzivního aerobiku.
A to mi tvrdil doktor. Tak já nevím, má na to školy
Chodit do posilovny je asi pro vetsinu lidi lepsi nez cvicit doma.............zkraceno............Jestli je lepsi chodit ve dvou si nejsem jistej. Muze to mit urcity vyhody, ale hodne lidi pak misto cviceni keca :-)
Otázka typu posilovny
S jogou nemam zkusenosti tak nemuzu moc soudit. Nektery aspekty muzou byt dobry, ale co se tyce udrzovani/zlepsovani kondice tak bych k tomu byl spis skeptickej. Na to je podle me nejlepsi kratkej trening s vysokou intenzitou (zvedani tezkyh vah, sprinty, apod.)
No já nevím, neviděl jsem moc tlustých jogínů, ale obézních běžců a v posilovnách cvičících hrochů ano...
No rozhodně ale posilovny navštěvovat nebudu. Na to jsem moc ne-tlustý.