Toggle navigation
Fórum Root.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Server
Funguje vám jab.undernet.cz?
« předchozí
další »
+
Tisk
Stran: [
1
]
6 Odpovědí
1705 Zhlédnutí
Petr
«
kdy:
19. 02. 2014, 09:07:06 »
Ahoj
Od vcerejska cca 9 ranni mi nejde pripojit k uctu na jab.undernet.cz . Klient hlasi ze se nemuze pripojit. Nejaka rada ci tip jak zase zprovoznit ucet na teto domene? A nebo jinak. Je zde nekdo komu ucet na tehle domene funguje ? Dik za popostouchnuti a pomoc
«
Poslední změna: 19. 02. 2014, 09:10:59 od Petr Krčmář
»
IP zaznamenána
Reklama
Petr Krčmář
3 031
Re:Funguje vám jab.undernet.cz?
«
Odpověď #1 kdy:
19. 02. 2014, 09:11:33 »
Nebude to fungovat nikomu, server ukazuje výchozí stránku, pravděpodobně se tam něco ošklivě rozbilo.
IP zaznamenána
Petr
«
Odpověď #2 kdy:
19. 02. 2014, 09:19:29 »
Dekuji za bleskovou odpoved. Snad se majiteli jeste vyplati sluzbu znova nahodit. Popravde ani ja sam nemam v kontaktech nikoho na tehle domene a tak doufam ze nejsem posledni mastodont ktery sluzeb undernetu vyuziva.
IP zaznamenána
Petr Krčmář
3 031
«
Odpověď #3 kdy:
19. 02. 2014, 10:03:43 »
Popravdě vůbec netuším, o co jde. Zkus vysvětlit, co to bylo za službu. Třeba existují nějaké vhodné alternativy.
IP zaznamenána
flack
«
Odpověď #4 kdy:
19. 02. 2014, 10:54:29 »
Je to jabber viz.
http://www.jabber.cz/wiki/Jab.undernet.cz
IP zaznamenána
Reklama
Petr Krčmář
3 031
«
Odpověď #5 kdy:
19. 02. 2014, 11:06:18 »
Aha, tak těch existuje celá řada. Navíc podle popisu na té Wiki to asi nebude moc stabilní projekt.
IP zaznamenána
Petr
«
Odpověď #6 kdy:
19. 02. 2014, 12:50:49 »
Ano presne tak jak pise wiki. No stabilni projekt .... nechci si moc trapit hlavu s datumem ale xmpp na tehle domene jsem bezproblemove pouzival priblizne od roku 2006. Oproti ceskemu jabbim/jabber.cz servru mi na undernetu bezproblemove fungoval sendxmmp. Holt casy se mneni a vyvoj se ne nezastavi. A posledni co me v tuto chvili mrzi je seznam kontaktu ktery musim prepsat a znovu vsechny pozadat o autorizaci na jine adrese.
IP zaznamenána
+
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Root.cz
Hlavní témata
Server