Odpovídam zde na soukromou zprávu. Z mobilu. Nejsem nyní u PC ...
1) Potřebuji se hlavně ucit malina by byla možnozkouška Možnosti jsou to co řešim.
1a) Ano Best hosting v Hradci Králové má housing pro malinu, fotky od pana Krčmáře jsou tady na root.cz
3) Znouvu, doma mám u1 s Celeronem a 1TB HDD a nově Zotac Zbox s Celeronem dvou jádrem v obojim Debian LAMP a zkouším SSH skriptiky.
4) Prace firmy se motá okolo malých procesoru a služeb typu odeslání SMS a archivaci na web.
5) Já jsem blíže webu, jako zaměstnanec i jako OSVC.
6) Psal jsem o kamarádech, nikoliv o webech firmy na maline.
7) 1000 Kč měsícne jsem ochoten dát za hausing pro xeon ne pro malinu
Miniserver typu Celeron by tedy měl vyjít levněji.
9) Ne všechno co skousnu ja mi projde u majitelu spolecnosti z hlediska nakladu. Jak housing tak server 24/7 ve firme.
10 ) Hodlám do firmy přinést určité řešeni určiteho problemu. - Náklady půjdou zcela na mne a je možne, že s toho nic nebude. Je obtížne zjistit jakou vyreseni bude mit cenu nyni, případne casem. Domnívám se ( pletu se málo kdy - patnáctileta účetní a eknom.praxe ), že cena poroste s časem.
11) Mohlo by mi to zajist práci i v důchodovém věku, což je vzhledem k tomu co se děje tady v EU a USA a mym ostat. možnostem vozíčkáře pro mne důležitější než co bude za rok za dva.
12) Jak jsem již psal hraji při zdi. Jde mi to. Nemám dluhy a nehodlám si je pořídit kvůli podnikání. Na rizika jsou okolo mně lidé schopnější, zdravější atd.
- Bohužel i někteří hloupější nebo jen ztratí čas čist a myslet dopředu v globalu tak, aby je např. krize neposlala do kopru proto, že to neodhadnou.
13 ) Již roky měřím možné zakázky jako OSVC i řekněme svou charitativní činnost cenou svého odpočinku, spánku .....
14) Velmi špatne pracuji pod tlakem, ale umim si za stejnou práci naučtovat nulu i 500 za hodinu práce.
Ještě nějaký dotaz?
Zajímají mne možnosti do budoucna a