Vadí vám to taky?

ješita

Vadí vám to taky?
« kdy: 20. 01. 2014, 15:24:18 »
Je to hrozně dětinský a asi jsem ješita, ale co se pohybuji v oblasti IT se setkávám s lidma, co si všude do profilů atd., cpou nějaký fotky typu "hlava na klávesnici, u toho monitor s nějakou podivně vypadající věděckou aplikaci (takhle to vypadá pro laiky), která je ve skutečnosti nějaký IDE na php, ve kterým smolili aplikaci zobrazující součet dvou čísel do školy". Ostatní z nich pak dělají polobohy, protože si myslí, kdo ví jak jsou dobří a mě to přijde trochu jak urážka IT, že dotyčný si hraje na nějakého "ajťáka" se svoji povrchní znalosti okýnek. Určitě chápete, jak to myslím. Zajímalo by mě, jestli jsem v tom sám :P, ale tipoval bych, že ne. Velice vyrovnaný čtenář rootu.

astr0

Re:Vadí vám to taky?
« Odpověď #1 kdy: 20. 01. 2014, 15:36:07 »
Docela rad bych videl nejakou ukazku, take se chci pobavit ...

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #2 kdy: 20. 01. 2014, 15:40:41 »
Kristova noho, vy mate ale starosti!

sčítání

« Odpověď #3 kdy: 20. 01. 2014, 15:42:51 »
Co je špatného na sčítání 2 čísle v PHP? Já bych to třeba neuměl ...

死神

• 159
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 20. 01. 2014, 15:50:30 »
Třeba se to dá léčit. Zkusils to?

ješita

« Odpověď #5 kdy: 20. 01. 2014, 16:21:21 »
Třeba se to dá léčit. Zkusils to?

Zatím nezkoušel, ale nevím, jestli by se bez donucovacích prostředků podrobili nějaké léčbě dobrovolně.

belzebub

« Odpověď #6 kdy: 20. 01. 2014, 16:49:55 »
Z toho co zde ctu mi vychazi jedine - smrt pana Kolesy byla pouze fingovana! Takze gratuluji pane Kolesa. Velmi povedene. Vsichni jsme Vam na to skocili.

Sten

« Odpověď #7 kdy: 20. 01. 2014, 16:53:43 »
Nevadí mi to, protože je tam dost jasně vidět, co dotyčný umí. Jestli by mi mělo něco vadit, tak spíš lidi, kteří se vyfotí s mnoha okny nějakého IDE, ve kterém mají otevřené zdrojáky Androidu nebo Linuxu, a přitom umí to IDE akorát spustit a vypnout :)

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #8 kdy: 20. 01. 2014, 17:10:33 »
To jsou fakt problémy. Znám lidi, co se vyfotí s Ferarri a to auto jim nikdy nebude říkat pane. Jsou i lidé, co se vyfotí s Jaroslavem Jágrem a nikdy nebudou jeho příbuzní. Fotografie je nicnevypovídající médium, které je rozšířené díky jeho nulovému pořízení. Fotit klasicky, tak se tyto blobosti budou podstatně redukovat.

Halamus

« Odpověď #9 kdy: 20. 01. 2014, 17:33:36 »
Vadí mi nic neříkající nadpisy. Zkus příště vymyslet lepší.

« Odpověď #10 kdy: 20. 01. 2014, 17:43:59 »
A JavaScript z Wordpressu odpalujici rakety ti nevadi?  ;D

podlesh

« Odpověď #11 kdy: 20. 01. 2014, 17:44:24 »
To jsou fakt problémy. Znám lidi, co se vyfotí s Ferarri a to auto jim nikdy nebude říkat pane. Jsou i lidé, co se vyfotí s Jaroslavem Jágrem a nikdy nebudou jeho příbuzní. Fotografie je nicnevypovídající médium, které je rozšířené díky jeho nulovému pořízení. Fotit klasicky, tak se tyto blobosti budou podstatně redukovat.
Fotit klasicky, to je pořád plebejské. Ale nechat se vymalovat (nejlépe v brnění a na koni), to teprve o něčem vypovídá.

« Odpověď #12 kdy: 20. 01. 2014, 17:49:12 »
Fotit klasicky, to je pořád plebejské. Ale nechat se vymalovat (nejlépe v brnění a na koni), to teprve o něčem vypovídá.

Vymalovat? V brneni a na koni? Ale, damy a panove, budme na urovni, prece socha z bileho mramoru ma prece mnohem vetsi vypovidaci hodnotu

Novy

« Odpověď #13 kdy: 20. 01. 2014, 17:51:57 »
Měla by se ustanovit odborná komise, která by hlavy na klávesnici povolovala až po příslušných zásluhách, případně po zaplacení členských příspěvků.

Peter

« Odpověď #14 kdy: 20. 01. 2014, 18:52:17 »
Socha z alabastru, duckface a na pozadí namalované IDE ktoré viem stiahnuť na tesno aby nebolo vidno hemoroidy.