Radku, já jasně popsal problém. To že na druhé straně sedí někdo komu je 70 a já mu nechci dva dny po telefonu vysvětlovat kam má kliknout ještě neznamená, že jsem já retardovaný a že po mém: "TV nezvládl" je odpovídající reakcí: "Ale tv se neinstaluje". Já jsem opravdu zvyklý jednat slušně, ale jen do doby, než někdo přestane přemýšlet, to mě totiž jen okrádá o čas.
Pane Jimm, opravdu nechapu co po nas chcete. Problem neni v TeamView, ale v tom, ze nedokazete onoho stareho pana primet, aby provedl ten jeden krok, kterym je instalace TeamView, nebo neceho podobneho. Pokud pan nedokazal nainstalovat TeamView, je velmi pravdepodobne, ze nezvladne ani jiny podobny SW.
Bud se pokuste jeste jednou, pomalu, postupne a hlavne klidne s tim panem projit instalaci TeamView po telefonu, a pokud to nezvladne, muzete si byt jisty, ze u toho pocitace potrebujete jineho cloveka. Muzete pana pozadat, jestli nema mladsiho, a/nebo pocitacove schopnejsiho souseda, ktery jiste TeamView podle Vasich instrukci nainstalovat zvladne. Pokud i toto selze, bohuzel Vam nezbyva nic jineho nez se k onomu panovi vypravit sam. Cesko je mala zeme, a i z Ase do Ostravy a zpatky se da zvladnout za jeden den, a to i bez auta.