WWW stránka s VPN

haco

WWW stránka s VPN
« kdy: 14. 12. 2013, 18:06:19 »
Priatelia, neviem ako začať. ???

Potrebujem vytvorit niekde -zatial neviem kde- dakku sluzby v zmysle:
bezal by tam klient a okno IP kamery.
vpn preto lebo ta ip kamera je za kadejekymi natmi a co ja viem kde.
normalne na pc mi to funguje,problem je akurat v tom ze ked som v robote za proxy serverom,tak to vpn ide na porte  asi 82 a ten proxy blokuje.a port zmenit nemozem....

Osobne si myslim,že asi nič také kde by som to mohol otestovať asi neni.Daaky free hosting kde by mi bezal aj ten vpn client.len v reaali si to dost neviem predstavit ako by som  toho clienta nacpal kdesi.
jedinym schodnym riešením by bol vlasny server ,alebo je daco ine?????
« Poslední změna: 15. 12. 2013, 22:23:46 od Petr Krčmář »

haco

Re:WWW stránka s VPN
« Odpověď #1 kdy: 17. 12. 2013, 16:55:44 »
takze si spravim vlastny server,co uz  ;D

Jsemtojá

« Odpověď #2 kdy: 17. 12. 2013, 22:54:58 »
Příteli, marně čtu tvůj dotaz stále dokola a nechápu co přesně ti nefunguje, nebo na co se vlastně ptáš.

Pochopil jsem toto:

1) někde má běžet nějaký klient a někde má být vidět okno ip kamery
2) doma ti vše funguje, ale v práci je pravděpodobně problém s blokací portu 82, který změnit nemůžeš

Co přesně myslíš klientem? VPN klienta? IP kamera má nějaké webové rozhraní? Je ta kamera v tvojí domácí LAN síti? Nebo někde v té VPN síti? Používáš openVPN, nebo PPTP? Máš možnost upravovat nastavení té sítě?

jenomja

« Odpověď #3 kdy: 18. 12. 2013, 08:15:26 »
Priatelia, neviem ako začať. ???

Potrebujem vytvorit niekde -zatial neviem kde- dakku sluzby v zmysle:
bezal by tam klient a okno IP kamery.
vpn preto lebo ta ip kamera je za kadejekymi natmi a co ja viem kde.
normalne na pc mi to funguje,problem je akurat v tom ze ked som v robote za proxy serverom,tak to vpn ide na porte  asi 82 a ten proxy blokuje.a port zmenit nemozem....

Osobne si myslim,že asi nič také kde by som to mohol otestovať asi neni.Daaky free hosting kde by mi bezal aj ten vpn client.len v reaali si to dost neviem predstavit ako by som  toho clienta nacpal kdesi.
jedinym schodnym riešením by bol vlasny server ,alebo je daco ine?????

Divne sa vyjadrujete. Ze "asi"? Ak uz chcete prispiet na linuxovom fore a chcete aby aj niekto poradil, mali by ste sem napisat fakty.
Ked napisete "asi" na porte 82 tak to moze byt "asi ano" ale aj "asi nie" a to sa mi zda byt dost biedna informacia.

karel

« Odpověď #4 kdy: 18. 12. 2013, 10:09:55 »
A cotakhle jednoduse nastavit na kamere upload obrazku treba na ftp nejakeho free hostingu.
Vetsina lan kamer to zvlada. Vetsina programu na sledovani webkamery to take umi.

haco

« Odpověď #5 kdy: 25. 12. 2013, 21:22:20 »
A cotakhle jednoduse nastavit na kamere upload obrazku treba na ftp nejakeho free hostingu.
Vetsina lan kamer to zvlada. Vetsina programu na sledovani webkamery to take umi.

Ja ale potrebujem skvor komplexnejsie riesenie. Toto by bola iba jedna vec vyriesena.

haco

« Odpověď #6 kdy: 25. 12. 2013, 21:41:11 »
Takze to skusim inak.

n2n v1 vpn potrebujem pretlacit korporatnym firewallom.
teamviewer slape v pohode lebo bezi na tcp443 https ci daako tak.

n2n ma sami zda daco ako https ale nemam to odskusane.
momentalne ho pouzivam na portre 82 a pouzivam externy server.
mate dakto skusenost s n2n aj cez https protokol?
Dik.