Online hry není možné spustit

Adamos

Online hry není možné spustit
« kdy: 08. 12. 2013, 14:55:23 »
Ahoj
Mám problém se spouštěním her např. WoT,WOW,Lol vlastně všechny hry ,které potebují inernet.(Fungují mi věci jen v prohlížeči)
Nevíte kde je problém popřípadě jak jej řešit?
Díky Adamos
« Poslední změna: 08. 12. 2013, 22:13:15 od Petr Krčmář »

#

Re:Problém :(
« Odpověď #1 kdy: 08. 12. 2013, 15:09:53 »
Mam problem se stolici, nekdy je ridsi, jindy ne, vlastne je ridsi temer porad.

Díky Adamos

Komo

« Odpověď #2 kdy: 08. 12. 2013, 15:40:49 »
ad 1: Nazov threadu - zmenit na nieco rozumne lebo to bude zmazane skor ako stihnes povedat "boruvkovej kolac"
ad 2: Pomoc dostanes vzdy adekvatnu k opisu problemu. Ked si nedas zalezat na otazke, preco by si mal mat niekto dat zalezat na odpovedi?
ad 3: Firewall

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #3 kdy: 08. 12. 2013, 15:43:40 »
Ocenuji napadity a vystizny titulek a tez presne a jasne popsany problem. Predpokladam, ze jiste brzy nekdo prijde s navrhem reseni.

eMko

• 456
    • Zobrazit profil
« Odpověď #4 kdy: 08. 12. 2013, 16:49:38 »
Nevíte kde je problém

Vzhledem k tomu, že mně, mojí ženě a všem okolo tyto hry fungují, bude problém na Tvojí straně. ;-)

Zkus si pohrát s firewallem, antivirem a podobnými věcmi, pokud je používáš. Pokud ne, zkus se zeptat konkrétněji např. Jaké dostáváš chybové hlášky? ("Nefunguje to" neposkytuje dost informací) Které konkrétní hry? ("Všechny" je špatná odpvoěď) atd. Potom založ thread, ve kterém se zeptáš na konkrétní otázku a napiš titulek threadu normálně ("Problém :-P" neposkytuje dost informací o tom, čeho se fórum týká - ne každý čte všechno - správně je např. "Flight Simulator X: Crash to desktop 0xc0000005" a položíš otázku "S tím a tím letadlem jsem letěl tam a tam, udělal jsem to a to a když mi řídící letového provozu povolil přistání, ...").

Mr.X

« Odpověď #5 kdy: 08. 12. 2013, 17:13:20 »
Taky může být za proxy ;D
Pár wifinářů ještě provozuje různé typy transparentní proxy a třeba k vůli bittorentářům nepouští ven libovolný provoz, ale jen "povolené" věci. S přihlédutím ke kvalitě položeného dotazu moje rada zní: Jdi ven, udělej si kamarády, sežeň si kamaráda, který s tím trochu umí a pozvi si ho domů. Nebo si na to zavolej nějakou firmu  ;D

« Odpověď #6 kdy: 08. 12. 2013, 17:31:14 »
Ahoj
Mám problém se spouštěním her např. WoT,WOW,Lol vlastně všechny hry ,které potebují inernet.(Fungují mi věci jen v prohlížeči)
Díky Adamos

Zpravidla to bývá zakázaný provoz na UDP. Firewall nebo poskytovatel

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 08. 12. 2013, 18:15:49 »
Asi to máš rozbitý.  ;D ::)

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #8 kdy: 08. 12. 2013, 20:24:35 »
Zkus si pohrát s firewallem, antivirem a podobnými věcmi, pokud je používáš.

On ale nerikal, ze ty hry nemuzou na Internet, on rikal, ze ma problem se spoustenim her, ktere potrebuji Internet. To by musel mit nejaky zly firewall, ze jakmile by se domaknul, ze je to hra, ktera chce ven, tak by ji zamordoval.

Pavel 'TIGER' Růžička

Re:Online hry není možné spustit
« Odpověď #9 kdy: 08. 12. 2013, 23:07:29 »
A také to může udělat nějaký pěkný crack pro hru.  ;D

michal

« Odpověď #10 kdy: 09. 12. 2013, 21:06:49 »
ja nevim ale muzes napsat wine cmd a potom ipconfig a podivat se jestli mas vubec ipadresu.

lupex

« Odpověď #11 kdy: 09. 12. 2013, 22:07:59 »
Kolesa píše ze záhrobí?