Prodám Kindle 5 s pouzdrem

mr.rubik

Prodám Kindle 5 s pouzdrem
« kdy: 02. 12. 2013, 22:18:18 »
Ahoj,

prodám Kindle 5 s reklamou (každý ví, jak vypadá a vygooglí si parametry) s pouzdrem. Samozřejmě je v záruce + jsem si na Alze dokoupil jeden rok navíc (takže celkem tři roky). Kupoval jsem ho někdy v červenci tohoto roku. Je ve skvělém stavu (vlastně v původním), příslušenství taky (nabíječka, pouzdro). Vyvolávací cena je 2200,- i s pouzdrem.

Pouzdro tohle:
http://www.alza.cz/amazon-kindle-102-d336196.htm

Důvod prodeje: čtu hlavně odborné knihy, kde je spousta zdrojáků a schémat a to Kindle nezvládá tak, jak jsem si představoval. Chci tablet. Jinak na beletrii (tj. kde je jen text) je fajn.

Bydlím v Praze, s případným zájemcem se rád nezávazně sejdu a všechno náležitě předvedu a zapůjčím, aby se přesvědčil, že je to OK. Jako bonus mohu nabídnout mnou nashromážděné, volně dostupné e-booky, převážně IT.

Re:Prodám Kindle 5 s pouzdrem
« Odpověď #1 kdy: 02. 12. 2013, 22:24:57 »
Ta cena nedává smysl. Já jsem teď objednal postupně čtyři z Německa a vyšly mě na 1400 za kus. Nové a bez reklam. Pravda, bez pouzdra, ale to cenu na 2K2 nezvýší.

mr.rubik

« Odpověď #2 kdy: 02. 12. 2013, 22:37:48 »
Taky já to nenabízím v Německu, nebude mi nikdo platit poštovné, může si ho prohlédnout, bude mít o rok navíc záruku, nabízím i svoje e-booky, ale tak budiž, slevím na 2000. Ceny v Čr se takhle nějak pohybují. Pokud Ty chceš prodávat 4 svoje Kindly za nižší cenu, založ si, prosím, vlastní téma...

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #3 kdy: 03. 12. 2013, 16:00:28 »
Petr: Ta cena by smysl skoro měla. Dlouhá záruka, koupeno v ČR (nebude problém uplatnit záruku), pouzdro k tomu. Ale novej se prodává za 2200, takže tak úplně to nevychází. Za 2000 by to bylo lepší, ale ... viz dále.

Já taky koupil Kindle na německém Amazonu a dal za to 1400 i s poštovnym. A bez reklam.

Kupec se najde. Když ne tady (jakože tady asi fakt ne), tak na Aukru určitě ;D

mr.rubik

« Odpověď #4 kdy: 03. 12. 2013, 16:29:30 »
Tak super hoši, fakt dík za rady, na to bych sám nepřišel... Ještě, že tu jste...

Jimm

« Odpověď #5 kdy: 03. 12. 2013, 16:58:20 »
Evidentně jsi na to skutečně nepřišel, jinak bys sem s takovou nabídkou nelezl.

mr.rubik

« Odpověď #6 kdy: 03. 12. 2013, 17:16:02 »
a) Pavouk sám psal, že v Čr se tak ceny pohybují. Možná, že jsem tu cenu neodhadl úplně precizně, ale sorry, ale je mi jasný, že v zahraničí se dá elektronika sehnat levněji. Proto jsem nabídl jiný výhody.
b) Ceny byla vyvolávací, byl jsem ochotný o ní diskutovat.

Pavouk106

• 2 400
    • Zobrazit profil
    • Můj blog
« Odpověď #7 kdy: 03. 12. 2013, 18:11:06 »
mr.rubik: Neber to tak tragicky. Nabídni to za 2000, sice docela dost proděláš oproti Tvým nákladům (předpokládám koupeno za cca 2500 + 400 za pouzdro + ??? za záruku navíc), ale prodáš to. Ne mě, asi ne někomu z tohohle fora, ale prodáš.

Ne každej má "koule" na to, aby si to koupil z Německa a za 2000 s delší zárukou a pouzdrem v ceně to je na ČR dobrá cena.

Většinou do takových témat nepíšu (pravě proto, že občas se objeví něco "nesmyslnýho"), nevím, proč zrovna dneska jsem to udělal :-) Asi jsem chtěl jen Petrovi říct, že v ČR takový ceny prostě jsou.

Jimm

« Odpověď #8 kdy: 03. 12. 2013, 18:41:24 »
Ono jde hlavně o to, že cokoli "jetýho někym jinym" prostě není tak důvěryhodné jako když si to člověk sám rozbalí. A málokdo řeší pár stovek co stojí nový kindle, aby si koupil s drobnou výhodou za stejnou cenu "už ojetý". Já si například neumím představit při ceně v Alze, že bych to kupoval z německa, je s tím práce, ale stejně tak bych si nekoupil starší.

j

« Odpověď #9 kdy: 03. 12. 2013, 19:54:50 »
Ehm ... nabizet na defakto IT webu IT zarizeni za vic nez 50% ... je IMO zcela zbytecna snaha. A pokud chces vedet proc, tak sem koupil switch, kterej novej zcela totoznej stoji v CR 150k (nabidka), na aukru ho jetej silenci drazej za 60+ a ja ho na ebay koupil za necelych 20k.

=> zhruba v tehle pomerech ma smysl cinit nabidky. Tudiz pokud ti nejde o to "se mi to tu zbytecne vali a chci se toho zbavit" ...