Co byste chtěli k Vánocům vy?

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
Re:Co byste chtěli k Vánocům vy?
« Odpověď #75 kdy: 23. 07. 2016, 16:12:44 »
Naštěstí je v tom browser s Javascriptem, takže se dá udělat webová appka, která se už dá normálně používat.

Teoreticky. Ovsem s ohledem na vykon CPU a s ohledem na to, jak strasny asi je ten browser, bych to moc slavne nevidel. Treba ten v Kindle je des a hruza.

Nicmene jsou lidi, kteri propasovali do Kindle i SW, ktery Amazon ani nahodou nezamyslel. Ted jeste kdyby nekdo napsal ten PIM pro nejakou malou ctecku.

Kit

« Odpověď #76 kdy: 23. 07. 2016, 16:33:41 »
Naštěstí je v tom browser s Javascriptem, takže se dá udělat webová appka, která se už dá normálně používat.

Teoreticky. Ovsem s ohledem na vykon CPU a s ohledem na to, jak strasny asi je ten browser, bych to moc slavne nevidel. Treba ten v Kindle je des a hruza.

Nicmene jsou lidi, kteri propasovali do Kindle i SW, ktery Amazon ani nahodou nezamyslel. Ted jeste kdyby nekdo napsal ten PIM pro nejakou malou ctecku.

Ta webová appka musí být hodně dietní, jinak to ten browser nezvládá. Ovšem na aplikace podobného typu, jaké jsou na Palmu, to stačí. Denní zpravodajství docela v pohodě. Maily se v tom dají také přečíst, ale už to není ono, protože webmaily bývají přeplácané. Na nějaké Drag'n'Drop to už není.

Nox

« Odpověď #77 kdy: 23. 07. 2016, 19:13:16 »
Nechci vam to kazit, ale ta webova aplikace bude patrne vyzadovat pristup k internetu, coz je u ctecek problem.

Kit

« Odpověď #78 kdy: 23. 07. 2016, 19:34:44 »
Nechci vam to kazit, ale ta webova aplikace bude patrne vyzadovat pristup k internetu, coz je u ctecek problem.

Jaký problém? WiFi mi na čtečce běží normálně.

Nox

« Odpověď #79 kdy: 23. 07. 2016, 20:45:41 »
Jenze wifi je dneska temer vsude, ale uplne vsude, treba na ulici ne. Paradoxne jsem to ja kdo tvrdi, ze mobilni internet dneska pomalu nema cenu, neb wifi je v kazde hospode a obchode.

« Odpověď #80 kdy: 23. 08. 2016, 08:58:14 »
Já bych chtěl novej headset  ;D ;D

« Odpověď #81 kdy: 29. 11. 2016, 09:25:30 »
Novou akční kameru a boxspring postel.

ZAJDAN

• 2 092
    • Zobrazit profil
« Odpověď #82 kdy: 29. 11. 2016, 09:32:45 »
ja si asi nadelim vybaveni na zimni tremping (spacak, karimatku, svitilny)
a taky by se mi libila nejaka zadekata poloselka :_)
Vesele, vesele do továrny dělník běží...vesele, vesele do továrny jde. Vesele se usmívá když mu soustruh zazpívá...vesele, vesele do továrny jde. Vesele si poskočí když se soustruh roztočí ...vesele, vesele do továrny jde.