Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů

Re:Nevzdáváme to - nová burza bitcoinů
« Odpověď #330 kdy: 30. 11. 2013, 13:55:38 »
Díky, říká se tomu odborně investování
To mi připomnělo http://youtu.be/eeTuaffZSNs?t=5m45s :))

a spolu s akciemi a forexem je to celkem výnosná činnost (ovšem spojená s riziky).
Hm. A viděl jsi někdy statistiky úspěšnosti?

Např.:
In the group of regular traders it was found that 41% of the regular traders made money during the year.
http://www.travismorien.com/FAQ/trading/futradersuccess.htm

Takže podle téhle studie o něco málo míň než když budeš stát u rulety a pořád sázet sudou.

Btw, včera jsem na Plusku četl výbornou hlášku:
Citace
jj, da se vydelat. Jenom musis umet vystoupit z letadla vcas && nechat tam vsechny ostatni. To o sobe samozrejme mysli kazdy, zvlast my v programatorske komunite. Programovani je snad jedine povolani kde vsichni jsou nadprumerni.
https://plus.google.com/104390337936034651266/posts/Dec6hTA1z9q

« Odpověď #331 kdy: 30. 11. 2013, 14:02:54 »
a následně ostatním radit obchodování na Plus500. To už snad je lepší ty peníze rozdat bezdomovcům na Hlavním Nádraží, pro dobrý pocit.  :D
Mátydobroto. To je fakt tak těžký porozumět psanému textu.

Takže pomaleji. Předmětná věta byla: "A pokud ti jde o spekulace, co Plus500?"

Věty, které končí znakem "?" jsou otázky. Čili věty, které nic netvrdí (ty končí tečkou), nikoho k ničemu nenabádají ani mu nenařizují (ty končí většinou vykřičníkem). Zde se nám to navíc komplikuje tím, že v otázce máme podmínku. Ale to neva, to dáme!

Konkrétně v tomto případě má otázka zhruba tento význam:
Citace
Pokud chceš BTC nakupovat čistě z důvodu spekulace na růst kurzu, potom nebylo by pro tebe dostačující Plus500?

Máme tam i něvyřčenou implicitní otázku zhruba tohoto znění: "Co ti na Plus500 neyhovuje?"

To už snad je lepší ty peníze rozdat bezdomovcům na Hlavním Nádraží
Můžu poprosit o nějaké konkrétní argumenty, co je s touhle společností v nepořádku? Nikdy jsem jejich služby nepoužíval, takže nevím a pointa srovnání mi nějak nedocvakává.

Běžný Franta Uživatel

Mr.C

« Odpověď #333 kdy: 30. 11. 2013, 14:08:26 »
Juro,

samozrejme, prvni a posledni slovo ma business. Mira tolerance rizika je ciste business rozhodnuti, ale jako kazde jine rozhodnuti musis mit dostatecne podklady aby ses rozhodl spravne. Pokud do toho jdes s presvedcenim, ze je to 100% bezpecne, aniz bys o bezpecnosti cokoliv vedel tak necinis informovane rozhodnuti, ale spekulujes a stavet business na takto chatrnych zakladech je velka chyba.

C.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #334 kdy: 30. 11. 2013, 14:08:44 »
...

Mimochodem, je hezké tady lidem, co se snaží něco dělat nadávat do nýmandů a studentíků co něco zbastlí v PHPku a následně ostatním radit obchodování na Plus500. To už snad je lepší ty peníze rozdat bezdomovcům na Hlavním Nádraží, pro dobrý pocit.  :D

Myslím, že ta zmínka o Plus500 byla špatně pochopena, podle mne nešlo o radu v obchdování na tomto serveru. Víte, já si o Bitcoinu myslím své. Ty argumenty, jak vzinkl, proč vznikl, jak funguje jsou sice krásné ... ale myslím, že pravda je někde mnohem jinde. Připadá mi, že někdo se snaží VRTĚTI PSEM!!!

« Odpověď #335 kdy: 30. 11. 2013, 14:17:38 »
Ok. Beru na vědomí, že žádné konkrétní informace, proč je spekulování přes Plus500 jako rozdávání peněz bezdomovcům, se nedozvím.

No co se dá dělat, nějak se s tím naučím žít.

PANKapitanRUM

« Odpověď #336 kdy: 30. 11. 2013, 14:20:12 »
VRTĚTI PSEM!!!

To někdy nemusí být vyloženě na závadu, kupříkladu mám vyhlédnutou jednu slečnu v nejmenovaném obchodě a doufám, že brzy bude pro změnu VRTĚTI KAPITÁNEM ;D Zítra budu střízlivět a v pondělí jí půjdu obletovat (jestli se mi bude ještě líbit).

Jinak pánové, jestli se Vám to povede vysvětlit a to myslím tak, že to pochopí, pak si Vás rezervuji na vyjednání míru na středním východě ;D

PANKapitanRUM

« Odpověď #337 kdy: 30. 11. 2013, 14:26:45 »
Nevím pro, ale celé mi to připomíná vtip se zlatou rybou.
Takže mám jen jedno přání rybo?
Ano, jsem jen malá zlatá rybka.
Ale obvyklejší jsou tři přání!
Ano, ale jsem jen malá zlatá rybka, snad až vyrostu.
Dobrá tedy, pak chci mír na středním východě!
Víš, jsem jen opravdu malá zlatá rybka a tohle bych asi nezvládla, vymysli si prosím něco jednoduššího!
Dobrá, chci ať všichni blbci dostanou alespoň trochu rozum.
Aha, chápu, no, víš, jestli to to nebude vadit, zkusíme raději ten střední východ jo???

wtf

Juro

« Odpověď #339 kdy: 30. 11. 2013, 15:22:49 »
Juro,

samozrejme, prvni a posledni slovo ma business. Mira tolerance rizika je ciste business rozhodnuti, ale jako kazde jine rozhodnuti musis mit dostatecne podklady aby ses rozhodl spravne. Pokud do toho jdes s presvedcenim, ze je to 100% bezpecne, aniz bys o bezpecnosti cokoliv vedel tak necinis informovane rozhodnuti, ale spekulujes a stavet business na takto chatrnych zakladech je velka chyba.

C.
Uloha znie "odskusajte konkretny web a nahlaste bezpecnostne jeho problemy". Odpoved je napr. strucny zoznam zranitelnosti. Kolko prispevkov od mojho posledneho postu upozornilo na konkretnu zranitelnost? Vsetko su offtopici.

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #340 kdy: 30. 11. 2013, 15:23:22 »

Pavel 'TIGER' Růžička

« Odpověď #341 kdy: 30. 11. 2013, 15:25:32 »
Juro,

C.
Uloha znie "odskusajte konkretny web a nahlaste bezpecnostne jeho problemy". Odpoved je napr. strucny zoznam zranitelnosti. Kolko prispevkov od mojho posledneho postu upozornilo na konkretnu zranitelnost? Vsetko su offtopici.

Včetně těch tvých ... takže v čem je vlastně problém?

hugeg

« Odpověď #342 kdy: 30. 11. 2013, 15:43:27 »
Já bych se tu přestal hádat. Ste všichni jak banda kokotů. Myslim, že kluci už se poučili a bud se na to vyserou nebo to udělaj znovu a líp.

« Odpověď #343 kdy: 30. 11. 2013, 15:45:37 »
Vsetko su offtopici.
Jémine, ty seš dneska poprvé na internetu nebo jak?

Kapr

« Odpověď #344 kdy: 30. 11. 2013, 16:15:22 »
Díky, říká se tomu odborně investování
To mi připomnělo http://youtu.be/eeTuaffZSNs?t=5m45s :))

a spolu s akciemi a forexem je to celkem výnosná činnost (ovšem spojená s riziky).
Hm. A viděl jsi někdy statistiky úspěšnosti?

Např.:
In the group of regular traders it was found that 41% of the regular traders made money during the year.
http://www.travismorien.com/FAQ/trading/futradersuccess.htm

Když jsi tak znalý ve statistikách a oháníš se tady čísly, zjistil jsi někde jak dopadají tradeři, kteří obchodují na CFD?

Všiml sis někdy spreadu mezi btc-e a plus500? To je teda rozdíl co... Kdyby tady byla burza, tak v nejnavštětovanější hodiny budou mít skoro vyrovanný spread jako to bylo i na bitcash... Není důvod prčo by tomu tak nemělo být. Takže proč zbytečně platit 18 USD za spread když si to můžu koupit na normální burze kde ten spread je 5 USD?
Ušetřím tak 13 USD na každém obchodě, to je celkem důvod proč to dělat přes směnárnu než přes společnost, která dělá protistranu a tedy její zisk = tvoje ztráta... Velmi dobrý systém podnikání "pokud se vám daří, nechceme vás, pokud ztracíte peníze pojďte k nám, dáme vám další bonusy".  Tuším že podobně fungují hrací automaty... Ale jo, hlavně že tady jsou statistiky komu se daří s akciemi a komu ne  :)

Důvodů proč je lepší mít v česku něco přes co se dá kupovat nebo prodávat BTC je hodně...